Benimki de öğrenim kredisi geliyor diye para vermeye gerek görmüyordu.Yazlari çalışırdım parayı isterdi oysaki ihtiyacı yoktuBenim kayınpeder kızını unıversıteye yollayıp 500tllik kyk parasını yemeyi planlıyor. Ustelık ihtiyacı yok. Dıger kızının az Bı miktar olan staj parasına el koyuyor boylelerı de var.
Annem cidden onun borcundan zarar görür mü1500 yuksek bir miktar degil, o kart borcu annenizin basini da belaya sokabilir, o sebeple oderdim ben.
Yani ödemeyin diyemem cünkü anneniz zor durumda kalacak belli ki. Esinize düzgün Bi sekilde anlatın. Gerci babanız hayatınız boyunca bunu sizden bekleyebilir.Annemin emekliliği gelinceye kadar bu böyle devam edecek kısmetse..2 yıl 7 ay kaldı emekliliğine.Sonra onunla gecinirler..kazancım 5000 tl _5300 TL arası..onlara odedigim faturalar kira SGK mutfak giderleri 2000_2200 filan
tabi ki ödeyin borç sizinde borcunuz sayılırMeehabalar,babam malesef yıllarca sigortasız ama geliri yüksek bir işte çalışıyordu iş yerinin servisi de onundu toplam geliri 10 binin üzerindeydi.uzucu olan şey paraları kadınlarla kizlarla yiyip eve yokluk çektirmesi ve alkol de vardi her kötü şey vardı.hayati boyunca yaptigi iki iyi şey evinizin üzerine kardeşime daire yapmak ve benim üniversite okumam.Bu arada bana da çok yokluk çektirdi doğru düzgün para yollamaz biraz fazla para isteyince telde hakaret ederdi.Annem kendisinden bosanamadi çünkü korktu,seni öldürürüm nereye gitsen bulurum deyip tehdit ediyordu.
Şimdi işsiz,3 yıl önce felç geçirmişti ama yürüyor yavaş da olsa.Keske hayatimizda olmasa ama yapacak bişeyimiz de yok.O gaddar adam gitti mulayim biri geldi yerine paraya para demiyordu ama şimdi çay parasına muhtaç.Annem Allah'tan bireysel sigorta başlatmıştı onu ödüyorum annem de çocuğa bakıyor.Onlara kira elektrik su dogakgaz da ödüyorum.servisten hala ücret alıyordu kesildi bu ay.kredi kartini iptal etmek şartıyla kart borcunu üstlendim ve eşimle sorun yaşıyoruz.Karta ödeyecek olduğum 1500₺..Tabiki istemiyorum o kişiye beş kuruş vermeyi ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor, beni en azından üniversiteye gönderip ekonomik özgürlüğüm olmasına vesile olduğu için vefa borcu duyuyorum ama eşimle de sırf o şahıs yüzünden aram acilsin istemiyorum.Sizler ne yapardınız ne hali varsa görsün der miydiniz ? Şimdiden teşekkürler ...
Babasını hiç hatırlamıyor,o bebekken vefat etmis.O yüzden anlamıyor sanırımOfkenizde haklısınız ama eşinizin kendi babası olsaydı büyük ihtimalle o da verirdi.
Ölümle tehdit eden adamdan neden ayrılmıyor anneniz? Artık zarar veremez.Annemin emekliliği gelinceye kadar bu böyle devam edecek kısmetse..2 yıl 7 ay kaldı emekliliğine.Sonra onunla gecinirler..kazancım 5000 tl _5300 TL arası..onlara odedigim faturalar kira SGK mutfak giderleri 2000_2200 filan
Şimdi de bu saatten sonra elalem ne der dusuncesinde.Bence yakin zamanda bosanmasin ki dedemden kalan arsalar filan paylasilsin da belki anneme de yarı yarıya pay düşer onca yılın karsiligindaÖlümle tehdit eden adamdan neden ayrılmıyor anneniz? Artık zarar veremez.
Evet artık eli mahkum ve annemden başka çekecek kimse yok kardeşlerim dahilO düşkün olduğu için mulayim yoksa aynısı gibi devam ederdi hiç üzülme ben ne olursa olsun baban demiyorumama annen icin öde hem cocuğuna bakiyor hem de bin beş yüz çok bir para değil kocanla neden kötü oluyorsun al bebeğine bakıcı baksın bakim ne kadar para ödeyecek
Evet bu açıdan mantıklı ama anneniz kıyamaz muhtemelen felçli diye.Şimdi de bu saatten sonra elalem ne der dusuncesinde.Bence yakin zamanda bosanmasin ki dedemden kalan arsalar filan paylasilsin da belki anneme de yarı yarıya pay düşer onca yılın karsiliginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?