Eşinize rağmen bunu yapar miydiniz?

Benim kayınpeder kızını unıversıteye yollayıp 500tllik kyk parasını yemeyi planlıyor. Ustelık ihtiyacı yok. Dıger kızının az Bı miktar olan staj parasına el koyuyor boylelerı de var.
Benimki de öğrenim kredisi geliyor diye para vermeye gerek görmüyordu.Yazlari çalışırdım parayı isterdi oysaki ihtiyacı yoktu

Annemin emekliliği gelinceye kadar bu böyle devam edecek kısmetse..2 yıl 7 ay kaldı emekliliğine.Sonra onunla gecinirler..kazancım 5000 tl _5300 TL arası..onlara odedigim faturalar kira SGK mutfak giderleri 2000_2200 filan
Yani ödemeyin diyemem cünkü anneniz zor durumda kalacak belli ki. Esinize düzgün Bi sekilde anlatın. Gerci babanız hayatınız boyunca bunu sizden bekleyebilir.

Dünyanın en kötü insanı da olsa anneni babanı seçemezsin ve kötülüğe kötülükle karşılık verilmez. Maddi durumunuz nedir bilemem ama yuvanızı sıkıntıya sokmayacaksınız, eşinizi ikna edip ödeyebilirsiniz bence, ben olsam öderdim. Ki benim anneminde bize kötülüğü dokunmuştur eşim asla karışmaz hiç bir şeye “ne olursa olsun annen o senin” der, sağolsun. Anlıyorum sizi, Allah yardımcınız olsun.

tabi ki ödeyin borç sizinde borcunuz sayılır
aynı şey eşinizin babasının başına gelse emin olun oda babasının borcunu öderdi kestirip atamazdı.
bence bu konuya eşinizi çok karıştırmayın.
ekonomik özgürlüğünüz var sonuçta ondan para istemiyorsunuz

Anneniz çocuğunuza baktığı için sanırım devletten para alabiliyor. Bunu bir araştırın derim. Ve o 1500u sırf annem için öderdim sanırım.

En kotu babada olsa bir kadina iyi bir esten daha candandir. Kotu de olsa baban tirnagin kirilsa oturuur cocuk gibi aglar.cok iyi adamlar yokmu tabi ki var eş olarak.ama baba atilmaz. Inanin bisey olsa boyle dusunmessiniz yapmayin.anneciginizin hatri var arada. Maasiniz cok degil ama azda degil. Disinizden tirnaginizdan arttirin anneninizi yada babanizi birisini emekli edin.sonra hayat boyu onla gecniriler sizde cok dua alirsiniz.

1500 ödenebilir bir rakam. Esinizle güzelce konuşum annem cocugumuza bakıyor vefa borcum deyin. Bir daha da ödemezsiniz. 6 ayda 250 tl bile verirsiniz pek zorlamaz sizi

Annemin emekliliği gelinceye kadar bu böyle devam edecek kısmetse..2 yıl 7 ay kaldı emekliliğine.Sonra onunla gecinirler..kazancım 5000 tl _5300 TL arası..onlara odedigim faturalar kira SGK mutfak giderleri 2000_2200 filan
Ölümle tehdit eden adamdan neden ayrılmıyor anneniz? Artık zarar veremez.

O düşkün olduğu için mulayim yoksa aynısı gibi devam ederdi hiç üzülme ben ne olursa olsun baban demiyorum ama annen icin öde hem cocuğuna bakiyor hem de bin beş yüz çok bir para değil kocanla neden kötü oluyorsun al bebeğine bakıcı baksın bakim ne kadar para ödeyecek

Ölümle tehdit eden adamdan neden ayrılmıyor anneniz? Artık zarar veremez.
Şimdi de bu saatten sonra elalem ne der dusuncesinde.Bence yakin zamanda bosanmasin ki dedemden kalan arsalar filan paylasilsin da belki anneme de yarı yarıya pay düşer onca yılın karsiliginda

Evet artık eli mahkum ve annemden başka çekecek kimse yok kardeşlerim dahil

Şimdi de bu saatten sonra elalem ne der dusuncesinde.Bence yakin zamanda bosanmasin ki dedemden kalan arsalar filan paylasilsin da belki anneme de yarı yarıya pay düşer onca yılın karsiliginda
Evet bu açıdan mantıklı ama anneniz kıyamaz muhtemelen felçli diye.

O borcun annenize zararı dokunmayacaksa bence ödemeyin.

Evi alan kardeşle ortak ödeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…