Eşinize rağmen bunu yapar miydiniz?

Yapma arkadaşım. Aile meselene eşini karıştırma. Baban dünyanın en kötü adamı bile olsa eşinin laf söylemeye de karışmaya da hakkı yok çünkü o senin baban. Ben senin yerinde olsam öderdim.
Ne olmuş olursa olsun baban...
Ve hasta ve muhtaç.
Biz ki sokaktaki yedi kat yabancıya merhamet gösteriyoruz ya da kedilere-köpeklere babamıza mı göstermeyeceğiz ? Etme arkadaşım 1500 lira için buraya yazmana bile değmez.

Evet bu açıdan mantıklı ama anneniz kıyamaz muhtemelen felçli diye.

O borcun annenize zararı dokunmayacaksa bence ödemeyin.
Avukata filan verilirse üzerine olan küçük bir arsa var icra gelir büyük bir miktar olsa odemeyebilirdim de küçük olunca hadi ödeyin bari diyorum

kira vs ihtiyaçlar için ödediğimiz para bakıcı parasına denk. o yüzden onlara yardım ediyoruz gibi düşünmeyin ne siz ne eşiniz. annen bakmasa o para zaten vakiciya gidecek.

1500u de öderdim ben olsam.

Eşinizin kendi babası olsa böylemi davranırdı merak ettim. Ne olursa olsun babanız o bakmak zorundasınız. Eğer ne halı varsa görsün derseniz babanızdan ne farkınız kalır?

Eşinizin kendi babası olsa böylemi davranırdı merak ettim. Ne olursa olsun babanız o bakmak zorundasınız. Eğer ne halı varsa görsün derseniz babanızdan ne farkınız kalır?
Eşim resmen bunu demek istiyor.Vicdanim el vermez elbette.Bu adama haddini bildirmek lazım ama senden bişey olmaz demeye getiriyor her seferinde
Ona ders vermeliymisiz

Annemin emekliliği gelinceye kadar bu böyle devam edecek kısmetse..2 yıl 7 ay kaldı emekliliğine.Sonra onunla gecinirler..kazancım 5000 tl _5300 TL arası..onlara odedigim faturalar kira SGK mutfak giderleri 2000_2200 filan
Diger kardesiniz hic mi yardim etmiyor onada ev yapılmış çünkü

Eşim resmen bunu demek istiyor.Vicdanim el vermez elbette.Bu adama haddini bildirmek lazım ama senden bişey olmaz demeye getiriyor her seferinde
Ona ders vermeliymisiz
Felçli olmasa hakli ama felcli adama neyin haddini bildirecek zaten görmüş o haddini.
Esiniz vicdansiz mi biraz?

Diger kardesiniz hic mi yardim etmiyor onada ev yapılmış çünkü
Yardım etmek istemiyor aslında ama biraz karışık meseleler var bir şahsa olan 1600 borcu çıktı iki gün önce,onu odemeyi kabul etmek zorunda kaldı ama iş bulacakmis da oyle

Kayınpederiniz için eşiniz böyle yapsaydı tepkiniz ne olurdu diye sorun kendinize. Cevabınıza göre hareket edersiniz
Eve ve SGK ya olan masraflar toplamını çocuk bakımına sayardim 1500 de devamı gelneyecekse kabul ederdim ama kredi çekme konusu olsaydu biraz düşünürdüm

Yardım etmek istemiyor aslında ama biraz karışık meseleler var bir şahsa olan 1600 borcu çıktı iki gün önce,onu odemeyi kabul etmek zorunda kaldı ama iş bulacakmis da oyle
Madem yardım etmek istemiyor daha neredeyse 3 sene var sizin özerkliğe kavusmaniza kusura bakmasin kardesiniz.
Satsinlar o evi odesinler borclarini aileniz o da borc vermek zorunda kalmaz sizde esinizle kavga etmezsiniz.
Bu ne böyle hem elini taş altina sokmuyor hem evi alıyor

Malesef vicdansız oldu o da

Ona ders vermeliymisiz
Olurmu canım öyle şey yaşlı başlı adam iyilik eden iyilik bulurmuş siz yapın elinizden geleni allah bunu karşılıksız koymaz.

Eve ve SGK ya olan masraflar toplamını çocuk bakımına sayardim 1500 de devamı gelneyecekse kabul ederdim ama kredi çekme konusu olsaydu biraz düşünürdüm
O zaman siz kendi kendinize cevabınızı verdiniz. Bence devamı olmayacağı için hasta adamı üzmeye değmez. Felek vurmuş sillesini zaten allaha versin hesabını.

Avukata filan verilirse üzerine olan küçük bir arsa var icra gelir büyük bir miktar olsa odemeyebilirdim de küçük olunca hadi ödeyin bari diyorum
Bildiğim kadarıyla 5 bin tl altına haciz olmuyor. Yasal faizlerle olur mu araştırmak lazım.

Borç yüklü değil. Öderdim. Yine de ne hali varsa görsün diyemezdimnsanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…