esinize santaj yapiyor musunuz.

Kadınlık vazifesi nedir yahu...
Kadının söz hakkı yok tabi adam ne zaman isterse emrine

Başlık ilgimi çekti bu ne şimdi diye baktım konuya içerik daha da ilginçmiş bunun pazarlığı şantajı mı olur.... hiç mi değeriniz saygınız yok gözünüzde....

Kirilip uzulduysen birlikte olmak istememeni anlarim da
Sunu yapmayacaksin yoksa birlikte olmam
Tavrin..
Eee o da yola mi geliyor yani.
Buna boyun egen erkek demicem
Buna boyun egen erkek yada kadin
Irite eder beni.
Acirim ona cok ciddiyim.

En kızdıgım şey onbir yıllık evliyim hicbirzaman bunu kullanmadım kullanan birini gordum ama bir zmaan sonra ne sevgi kalmış ne saygı ehh demis adam oyle iste ;)

Eşine bu konuda bu şekilde davranman yanlış kavga etsen bile aranız kötü olsa bile asla yatağını ayırma asla birlikte olmamazlik yapma , bırak naparsa yapsın elbet bir gün inadından vazgeçer , otur düzgün ve tatlı bir dille konuş bu kesinlikle ise yarar , başta yapmasa bile sonradan düşünür kendi kendine senin dediğine gelir tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutma

evet hanimlar bugunlerde boyle yapiyorum..esim istemedigim seyler yaptiginda iliskiye girmem diyerek santaj yapiyorum.cunku baska alternatif birakmadi birseyi kafasina koyduysa yapar beni hic dinlemez..suan bana kadinlik vazifeni yapmiyorsun bu bosama sebebi bile olur diyor ne yapmaliyim bu durumda...
Benim sevmedigim mevzular bunlar eger aranizda bir sorun varsa o konuyla alakali konusmaniz daha iyiolur . iliskiye girmem diyerek esinizi kendinizden sogutursunuz . aynisini size esiniz soylese cok kirilir gurur yaparsiniz. Trio atin bende atiyorum hatta hic konusmam o zatan hatasini anliyor hic konusmamak inanki guzel sonuc verio

Back
X