- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Çocuk olursa kesin bırakırım diyor ama bilmiyorum...evlenincede bırakırım diyordu nasıl hazır olacaksaAynı süreçlerden geçtik. Kendi istediğinde bıraktı. Dışardan motive olmuyor benimki. Kendi iç motivasyonu lazım. Eşim kızımızın yanında hiç içmedi. Ben öyle gaza getirmiştim biraz, bak onunlayken 3 gün içmiyorsun sonra tekrar başlıyorsun istersen bırakabilirsin falan dedim. Kendide hazır olduğunda kızımız motivasyonu oldu.
Çocuk olursa kesin bırakırım diyor ama bilmiyorum...evlenincede bırakırım diyordu nasıl hazır olacaksa
Sizinki evde icmiyormuş iyi valla öpte başına koy benceSelamlar ..hanımlar eşim lise yıllarından beri sigara içiyor...bırakması için çok çabaladım ama olmuyor sigara mı ben mi tercihini yap bile dedim beni seçiyor ama o sigara içmeye devam...evde içmesine izin vermiyorum buldum mu cebinde atıyorum çöpe ama işten geldiğinde buram buram kokuyor inşaatta genelde milletin içtiği siniyor üstüme diyor inanmıyorum ama nasıl bi yol izlemeliyim ?
Halamın kocası yanımızda kanser ondan bile etkilenmiyor az içiyorum gencim daha diyor ...sigara konusunda yalan söylüyor genelde tamam içmem yapalım der ama devam eder gbi geliyor ...bide bi ara bıraktı cipse çekirdeğe sardı şişmanlamaktan korkuyorum diye tekrar sardıYokk yalan o. Aynı şeyleri söyleyip çocuk 5 yaşındayken anca bıraktı. Hastalıkla korkutun. Aklıma geldi şimdi sigaradan hasta olursan bakmam diye tehdit etmiştim. Siz sigarayı bırakmadan çocuk yapmam deyin. Belki işe yarar
Tiksindirecek bişey olsa bırakır belki ya ...kokusundan nefret ediyorumDuygusal girmeniz lazım.
Kendisi istemeli, siz istiyorsunuz diye bırakmayacak belli ki.
O ilacı sordurayım..inş vardır öyle bişeyBir tanıdığım geçen 250 tl mi 350 tlye mi ne bir ilaç aldı eczaneden.
O ilacı içince, 1 ayı bulmadan bırakıyormuş insanlar. Eczacılar bilir sanıyorum :)
O ilacı sordurayım..inş vardır öyle bişey
Sigara içen insanlar nasıl koktuklarını fark etmiyorlar kiTiksindirecek bişey olsa bırakır belki ya ...kokusundan nefret ediyorum
Teşekkürler pahalı olması daha iyi bide o kadar para verirsem boşa gitmesin diye içer ilacı :)Sordur ben de o arkadaşıma ulaşabilirsem adını sorayım ilacın özelden mesaj atarım sana :)
Baskı her zaman ters teper. Kendinin istemesi için dua edeceksinSelamlar ..hanımlar eşim lise yıllarından beri sigara içiyor...bırakması için çok çabaladım ama olmuyor sigara mı ben mi tercihini yap bile dedim beni seçiyor ama o sigara içmeye devam...evde içmesine izin vermiyorum buldum mu cebinde atıyorum çöpe ama işten geldiğinde buram buram kokuyor inşaatta genelde milletin içtiği siniyor üstüme diyor inanmıyorum ama nasıl bi yol izlemeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?