- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Ahahaha evet o da var tabi soruşturursunuz yine. Belli olmaz çünkü. Benim tanıdığımda astım vardı , sanırım bıraktı içemedi, bir şeylerini tetiklemişti.Teşekkürler pahalı olması daha iyi bide o kadar para verirsem boşa gitmesin diye içer ilacı :)
Aynı durumdayız ...bizimki işten gelince direk duşa giriyor ama yinede o kokuyu hissetmek çok kötü bide gerçekten ona verilen parayada yazık ..Ayyy en buyuk eziyetim benimde. Esimle ilk tanistigimizdan bu yana iciyor. Bense hicbiseyden bu kadar tiksinmiyorum. Birakmazsan evlenmem dedim biraktim dedi meğer beni kandiriyomus. Evlendik bi 5 ay kadar birakti. O kadar iyi geldiiki ona. Kilo aldi toparlandı. Simsi ise oyle bi baslamiski tekrar ilk ictiginin on kati. Gunde 2 pakete kadar çikiyo. Leş gibi kokuyo.. yakip attigi o parasida cabasi.. kesinlikle bunun cozumu yok benim icin.
İlaç neydi ?Çok şükür eşim sigara içmiyor ama kp çok içiyordu 5 senelik evliyim nerdeyse 4 senedir sigara içmiyorhala dua ediyor bana onu sigara bıraktırma polikliniğine götürmüştüm doktor bi ilaç önerdi onu kullanırken yapması gerekenleri anlattı 1 haftaya kalmadan nefret etti sigaradan ve bıraktı ki kp 13 yaşından beri sigara içiyormuş o da bende rahat ettik sigaradan aşırı derecede nefret ediyorum da
Inan onu opmek istemiyorum ya. Icmeyen insan icin oyle buyuk bi eziyet ki. Bide anlatamiyorum kendisine. Her soylememde abartiyorsun diyip kiziyor.Aynı durumdayız ...bizimki işten gelince direk duşa giriyor ama yinede o kokuyu hissetmek çok kötü bide gerçekten ona verilen parayada yazık ..
Aynen ben çat çat söylüyorum baZen gidiyo dişini fırçalıyor geliyor falan ama hepte olmuyor sakalına sinmesi bile kötü o da öyle abartılı buluyor erkeklerin hepsi aynı sanırımInan onu opmek istemiyorum ya. Icmeyen insan icin oyle buyuk bi eziyet ki. Bide anlatamiyorum kendisine. Her soylememde abartiyorsun diyip kiziyor.
İlaç neydi ?
Bu çok iyiymiş bunu yeni duydum inş işe yararsa duacınız olurumZyban dı ismi
1 hafta ilacı içerken sigara içmeye devam etmesini söylemişti doktor birde yağlı yiyecekler ve kahve çay gibi şeyleri çok tüketmemesini bunların sigara içme isteğini arttıracağını söylemişti ayrıca yanında ufak bi diş fırçası ve macunu taşı sık sık dişlerini fırçala bu sigara içme isteğini azaltır demişti öyle de oldu 4.gün kv deye evdeki tüm küllükleri kaldırtmıştı
Eski bir tiryaki olarak söyleyeyim sigara başkasının baskısı ya da isteğiyle birakilmiyor.Selamlar ..hanımlar eşim lise yıllarından beri sigara içiyor...bırakması için çok çabaladım ama olmuyor sigara mı ben mi tercihini yap bile dedim beni seçiyor ama o sigara içmeye devam...evde içmesine izin vermiyorum buldum mu cebinde atıyorum çöpe ama işten geldiğinde buram buram kokuyor inşaatta genelde milletin içtiği siniyor üstüme diyor inanmıyorum ama nasıl bi yol izlemeliyim ?
Onun içinden gelmez bnce keyif olarak görüyor koku sıkıntısını ben çekiyorum ona kokmuyor bile ilaçla çözüm olursa süper olursigara bıraktırılmaz, bırakılır. Eşim gelip sigara mı, ben mi diye iğreti bi teklifte bulunsa sigara derim net.
Ama bunu farklı bi yolla dese, sağlığım için endişelendiğini, bana zarar gelmesini istemediğini vs.. düşünürüm belki ozaman..
Yani zorla olmaz bu, daha da içesi gelir içinden gelmeli insanın..
Ya o arada bırakma eyleminde bulunuyor ama işinde herkes içtiği için canı istiyormuş iğrenecek gibi olsa bırakır benceBen istemedikce bana kimse biraktiramaz mesela kendimde istemiyorum.istek olmadikca ne yapsaniz imkansiz
Her şeyde hayır var işteBırakmadı azalttı parasızlıktan :)
Onun içinden gelmez bnce keyif olarak görüyor koku sıkıntısını ben çekiyorum ona kokmuyor bile ilaçla çözüm olursa süper olur
Selamlar ..hanımlar eşim lise yıllarından beri sigara içiyor...bırakması için çok çabaladım ama olmuyor sigara mı ben mi tercihini yap bile dedim beni seçiyor ama o sigara içmeye devam...evde içmesine izin vermiyorum buldum mu cebinde atıyorum çöpe ama işten geldiğinde buram buram kokuyor inşaatta genelde milletin içtiği siniyor üstüme diyor inanmıyorum ama nasıl bi yol izlemeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?