Esinizi 1 hafta yalnız bırakıp gider mısınız

-Angela-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
49
24
38
40
merhaba kızlar ,
Karar veremedıgım bı konu var esımle yaz basında tatıle gıttık ama kıs gelmeden bı daha denıze gıresım var 2 yasında kızımla annem e yazlığa gıtmek ıstıyorum 1 hafta ama eşım istıyorsan gıt dıyor ama cok ta ıstemıyo farkındayım su da var kendısı arkadaşlarıyla 3 gun yurtdışına gıttı o zmn herşey guzel ama sıra onun gıttıgının yanında cok daha azı olan benım gıtmem olunca bısey dıyemıyo ama gönülsüz gıdın dıo benımde o öyle gönülsüz deyınce içimden gıtmek gelmıyo bu arada onun ilimce gelemıyo bızımle şimdiden tşkler

Kendi yurt dışına gitmeyi problem etmiyorsa ben aileme istediğim zaman giderdim. Kendisi de sizin kadar hassas olsaydı gitmeyin bir şey olmaz derdim ama bence bu durumda gidin içinizde kalmasın hem anneniz sonuçta gayet normal hiçbir şey olmaz.

merhaba kızlar ,
Karar veremedıgım bı konu var esımle yaz basında tatıle gıttık ama kıs gelmeden bı daha denıze gıresım var 2 yasında kızımla annem e yazlığa gıtmek ıstıyorum 1 hafta ama eşım istıyorsan gıt dıyor ama cok ta ıstemıyo farkındayım su da var kendısı arkadaşlarıyla 3 gun yurtdışına gıttı o zmn herşey guzel ama sıra onun gıttıgının yanında cok daha azı olan benım gıtmem olunca bısey dıyemıyo ama gönülsüz gıdın dıo benımde o öyle gönülsüz deyınce içimden gıtmek gelmıyo bu arada onun ilimce gelemıyo bızımle şimdiden tşkler
Git canim değişiklik olur hem cocuk hem senin için eşinle guven probleminiz yoksa sorun yok kaldı ki adamin içinde varsa burnunun dibinde yaparda ruhun duymaz

Normalde eşimle birbirimizden ayrı bir yere gitmeyi uygun bulmam.
Fakat, sizin eşiniz yurtdışı tatili yapmış ve bence size hak doğmuş.
Gideceğiniz yer zaten ailenizin yazlığı olduğu için, düşünmeden gidebilirsiniz bence.
Güven sıkıntınız varsa da, yapacak insan burnunun dibinde bile olsanız yapar.
Böyle ayrılıkların gerçek sevgileri güçlendirdiği kanısındayım.

merhaba kızlar ,
Gidin 1 hafta sonuçta 1 sene değil,madem sizin gitmenizi istemiyor kendisi niye yurt dışına gidiyor.

git annenle vakit geçir torunuyla vakit geçirsin . Eşine güveniyorsan ne olacak ki bir haftadan .

Ayri tatil, ayri takilmak, gezmek gibi bir huyumuz olmadigi icin ben gitmem. Hos bir durum degil bence Ama esin sensiz, birde yurtdisina gittigine gore burada oyle bir problem yok oyuzden yerinizde olsam giderdim ben.

Bizde zaman zaman ayrı tatillerde gideriz ve çokta iyi gelir arada özlemek ask tazeliyor.fakat esin bu kadar gönülsüz git dediysem konuşun derin acaba neyi dert etti.belki 1hafta fazla uzun gelmiştir önemli olan herkesi mutlu edecek orta yolu bulmak

merhaba kızlar ,

Eşiniz bakıma muhtaç değilse, sorumluluğunu her an üzerinizde hissedercesine bir arada yaşamanız gerekmez. Siz iki ayrı bireysiniz. Ömur boyu her an birlikte hareket edip aynı yerde bulunamazsınız ki. O da siz de zaman zaman tek başınıza tatile gidebilirsiniz. Böylesi ikinize de iyi gelebilir.

O gitmiş sende git kafasına girmeyeceğim. O yapmış bana hak doğdu gibi bi inanış saçmalığın dik alası böyle kararları karşılıklı iletişim doğrultusunda vermek gerek yani sonuçta sen tatile gitmek istiyorsan elbette gidebilirsin ama eşinle Aranda problem yaratacaksa 5 gün için değmez bence mesela. Ama burda senin ve eşinin bakış açısına bağlı durum sakın ola eşine de sen yurtdışına gittin benimde gitmek Hakkı'm gibi bi Kanaldan girme derim sonuçları her zaman kötü geri dönüşler getirecektir

Esinin rizasini al ve git.kisa ayriliklar evlilige tazelik katiyor.benim ailem usehir disinda.her gidip dondugumde esim cok daha icten sarilir bana.birbirimize olan özlem duygusunu tadariz doyasiya.

Eşler arasina arada airada özlem duygusu girmeli bence.

Ama eşinin gönlünü almalısın bu konuda güzellikle konuş derim.

Bebeğinle seni bırakıp yurtdışına giderken onun gözü arkada kalmıyorsa, bebeğinle ailenin yanına giderken senin gözün hiç arkada kalmamalı. Bence git.

Back
X