• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi,nişanlınızı,sevgilinizi tek kelimeyle anlatacak olsaydınız..?

aprilgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
148
26
33
Merhaba bayanlar..Eşiniz yada sevgiliniz hayatınızda kişi nasıl biridir? İyi ve kötü huyları neler? En büyük kavganızın sebebi neydi..? etc..Hepinizi buraya dertleşmeye bekliyorummm :)

4 aydır evliyiz eşimi çok seviyorum şakacı, komik, espirili, açık sözlü ve huyu olsun, kırıcı sözleri olsun ne olursa olsun küssem de kırılsam da ben eşimi çok SEVİYORUM
çünkü şakalar yaparak güzel söz söyleyerek kalbimi tekrar kazanıyor.
ONUN UĞRUN DA ÖLECEK KADAR SEVİYORUM
O BENİM HERŞEYİM
ALLAH BENİ ONSUZ BIRAKMASIN
O BENİM CANIM
TELEFON DA İSMİ BİLE AŞK YAY`IM OLARAK KAYDEDİLİDİR.
burcu yay olduğu için ve ona aşık olduğum için AŞK YAY`IM olarak kaydetmiştim.

4 aydır evliyiz eşimi çok seviyorum şakacı, komik, espirili, açık sözlü ve huyu olsun, kırıcı sözleri olsun ne olursa olsun küssem de kırılsam da ben eşimi çok SEVİYORUM
çünkü şakalar yaparak güzel söz söyleyerek kalbimi tekrar kazanıyor.
ONUN UĞRUN DA ÖLECEK KADAR SEVİYORUM
O BENİM HERŞEYİM
ALLAH BENİ ONSUZ BIRAKMASIN
O BENİM CANIM
TELEFON DA İSMİ BİLE AŞK YAY`IM OLARAK KAYDEDİLİDİR.
burcu yay olduğu için ve ona aşık olduğum için AŞK YAY`IM olarak kaydetmiştim.
Aşk yay'ı demek...Ne güzel canım bir ömür boyu aynen böyle kalırsınız inşallah..Daha cicim aylarındasınız tadını çıkarın:) Kaç yaşındasınız bu arada? Çalışıyor musunuz yoksa ev hanımı mısınız?

BEN ESKİ SÖZLÜMÜ (NİŞAN YAPACAKKEN YÜZÜĞÜNÜ VERİP TERKETTİM) TEK BİR KELİMEYLE ''HÖDÜK'' DİYE TANIMLIYORUM.
TELEFONUMDA DA ''ÖMÜR TÖRPÜSÜ'' DİYE KAYITLIYDI DEVE OĞLU DEVE.ALLAH'INDAN BULSUN.
Hahahaha canım çok iyiymiş.Çok yakın bir arkadaşım da yılışık sevgilisini Kırım Kongo diye kaydetmişti ay ne gülmüştüm :D :D

Benim Kocam her ne olursa olsun her zaman benim yanimda olduğu icin onu cok seviyorum. Baskasinin sözlerine asla itimat etmedigi icin onu cok seviyorum. O benim miracim. O, benim hayatimin dönüm noktası. O, benim nefes alma sebebim. Nefesim, ve onun sayesinde bir sürü kişi de nefes aldigi icin o, benim yardimsever dostum.
Kavgalarimiz olmadı insallah da olmaz. Olsa bile benim gözlerimi dunyaya degismeyecegi icin asla o gözlere yaş koymaz çok şükür. Rabbim herkesin yuvasini aşkla doldursun. Herkes mutlu olsun. Kimsenin yuvasi bozulmasin insallah..

Benim Kocam her ne olursa olsun her zaman benim yanimda olduğu icin onu cok seviyorum. Baskasinin sözlerine asla itimat etmedigi icin onu cok seviyorum. O benim miracim. O, benim hayatimin dönüm noktası. O, benim nefes alma sebebim. Nefesim, ve onun sayesinde bir sürü kişi de nefes aldigi icin o, benim yardimsever dostum.
Kavgalarimiz olmadı insallah da olmaz. Olsa bile benim gözlerimi dunyaya degismeyecegi icin asla o gözlere yaş koymaz çok şükür. Rabbim herkesin yuvasini aşkla doldursun. Herkes mutlu olsun. Kimsenin yuvasi bozulmasin insallah..
Oy oy maşallah size allah nazarlardan saklasın canım hep böyle devam etsin inşallah..Kaç yıllık evlisiniz bu arada çocuk falan var mı?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok güzel canım daha en az 3-4 sene çocuk düşünme gezin tozun eğlenin tadını çıkarın evliliğin doyun birbirinize :)

Elimizden geldiğince hep birlikte vakit geciriyoruz. Ama cocuk da istiyoruz ya. Eşim cok istiyor. Gozleri parlıyor cocuk diyince. Hayirlisi olur insallah. Rabbim sasirtmasin..

Aşk yay'ı demek...Ne güzel canım bir ömür boyu aynen böyle kalırsınız inşallah..Daha cicim aylarındasınız tadını çıkarın:) Kaç yaşındasınız bu arada? Çalışıyor musunuz yoksa ev hanımı mısınız?

27 yaşındayım. çalışmıyorum ev hanımıyım.

Anladim canim zor gercekten butun gun evde oturmak ya ben yapamazdim vallahi helal olsun

internet, tv, kitap ve de evin manzarası olunca hiç yalnızlığı aramıyorum bile keyifli geçiyor. ben de öyle geziyim ,tozuyum, sıkıldım, bunaldım gibi olmaz bilmiyorum ev hayatını seviyorum. gezsem bile eşimle gezmek istiyorum yanımda başka birini istemiyorum herşeyi onunla yapıyorum o yoksa yapmıyorum. eşim olmadığı zamanlar bile uyumuyorum

internet, tv, kitap ve de evin manzarası olunca hiç yalnızlığı aramıyorum bile keyifli geçiyor. ben de öyle geziyim ,tozuyum, sıkıldım, bunaldım gibi olmaz bilmiyorum ev hayatını seviyorum. gezsem bile eşimle gezmek istiyorum yanımda başka birini istemiyorum herşeyi onunla yapıyorum o yoksa yapmıyorum. eşim olmadığı zamanlar bile uyumuyorum
Ooo şekerim valla öyle bi uyuyorum ki hemde fosur fosur..Bütün gün yorulmuş oluyorum zaten bide onu mu bekliycem allah askına..Ben de sürekli dipdibe sevmiyorum eşimle her yere beraber gidelim edelim falan utanmasa tuvalete bile kocasıyla gidecek bayanlar var valla hiç öylelerinden değilim daral geliyo öyle olunca.Arada onun da hakkı erkek arkadaslarıyla dışarı çıkmak gezsin tozsun bunaltmam o konuda yani eşim de aynı şekilde beni.Evlilikte bide bu önemli bir şey bence.

Ooo şekerim valla öyle bi uyuyorum ki hemde fosur fosur..Bütün gün yorulmuş oluyorum zaten bide onu mu bekliycem allah askına..Ben de sürekli dipdibe sevmiyorum eşimle her yere beraber gidelim edelim falan utanmasa tuvalete bile kocasıyla gidecek bayanlar var valla hiç öylelerinden değilim daral geliyo öyle olunca.Arada onun da hakkı erkek arkadaslarıyla dışarı çıkmak gezsin tozsun bunaltmam o konuda yani eşim de aynı şekilde beni.Evlilikte bide bu önemli bir şey bence.

evet doğru ben öyle herşeyine karışmam cebinde ki parasına bile , kimle konuştun vs hiç sormam bile ilğilenmiyorum hatta evde dışarda yanımda olmasını istiyorum. eşimi kıskanmam bile hem de hiç.

Back
X