- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben cevremde geçmişten bugüne şahit olduğum olumsuz şeyler benim de başıma gelirse korkush yaşıyorum.Mesela aynı anda iki sevgili idare edenler,aldatma meseleleri filsn bunlara çok denk geliyorum.kimseye güvenim yok evet yapan ise gidiyo gibi çıkar yine yapar orası da varYollamak
Koca adam park için izin isteyen çocuk gibi benden izin alacak değil.
Planı olduğunu ve belirlediği tarihi söyler herhangi bir programa denk gelmiyorsa gider.
Bayramda o ailesini görmeye gitti; ben kızımla tatile.Ziyaretleri bitince buluştuk. Ülkenin iki ayrı ucundaydık ama hiç tuhaf bir durum gibi gelmedi.
Valla bravo ben hiç dayanamsm bensiz gezmelereEşim yazlari memleketine tek gider.10-15 gün kalır..Bazende yaşadığımız ile bir kaç saat uzaktaki şehirlere gezmeye gider arkadaşlarıyla..
Ya ben cevremde geçmişten bugüne şahit olduğum olumsuz şeyler benim de başıma gelirse korkush yaşıyorum.Mesela aynı anda iki sevgili idare edenler,aldatma meseleleri filsn bunlara çok denk geliyorum.kimseye güvenim yok evet yapan ise gidiyo gibi çıkar yine yapar orası da var
Hayir ben hiç tepki vermiyorum istedigi ,özlediği zaman ailesine gidiyor birbirimizi özlemiş de oluyoruz.Canim istemiyorsa niye gideyim bırakın bekar erkegin evini mi temizleyeceksiniz gidip de ben olsam rahat edemem .Hanımlar,hepinize iyi geceler..
Eşimin farklı bir şehirde gorme engelli bekar bir abisi var,hiç tanismadim.Bakim evindeydi,bundan birkaç ay önce tek başına bir ev tutmuş orada yaşıyormuş.Esim de geç bile kaldım bakalım napiyo ne ediyi durumu nedir iki günlüğüne dedi iki günlüğüne.Ben şehir dışına çıkacak olduğumda akrabama filan gittiğimde onu da davet ediyorum gelmiyor.Bana gore eşler beraber gitmeli şehir dışına ama anlaşılan bizsiz gidecek ve hafta içi gidecek ben çalışıyorum gidemem,para mi var diyor yazın gideriz diyo beraber
Sizler eşlerinizin sizden ayrı şehir dışına çıkmasına tepki verir miydiniz cidden bunu merak ediyorum... teşekkürler
Kaç yıllık evlisinizValla bravo ben hiç dayanamsm bensiz gezmelere
Bırak gitsin.. büyütecek durum yokHanımlar,hepinize iyi geceler..
Eşimin farklı bir şehirde gorme engelli bekar bir abisi var,hiç tanismadim.Bakim evindeydi,bundan birkaç ay önce tek başına bir ev tutmuş orada yaşıyormuş.Esim de geç bile kaldım bakalım napiyo ne ediyi durumu nedir iki günlüğüne dedi iki günlüğüne.Ben şehir dışına çıkacak olduğumda akrabama filan gittiğimde onu da davet ediyorum gelmiyor.Bana gore eşler beraber gitmeli şehir dışına ama anlaşılan bizsiz gidecek ve hafta içi gidecek ben çalışıyorum gidemem,para mi var diyor yazın gideriz diyo beraber
Sizler eşlerinizin sizden ayrı şehir dışına çıkmasına tepki verir miydiniz cidden bunu merak ediyorum... teşekkürler
Konuda herhangi bir güvensizlikten bahsetmemişsiniz fakat eşinizi siz tanırsınız.Ya ben cevremde geçmişten bugüne şahit olduğum olumsuz şeyler benim de başıma gelirse korkush yaşıyorum.Mesela aynı anda iki sevgili idare edenler,aldatma meseleleri filsn bunlara çok denk geliyorum.kimseye güvenim yok evet yapan ise gidiyo gibi çıkar yine yapar orası da var
Benim güvensizliğim bekarken de vardı.Sehir disindan biriyle asla sevgili olmam diyordum benimle görüşürken başkasıyla gezmeyecegini nereden bilcem derdim güvensizlik içimde var malesef10 yıllık evliyim tabiki yollarim.hicbir zaman da böyle bir şey aklıma gelmedi..
Eşini yanibaşında elinde telefon varken aldatan var..Bence siz eşinize güvenmiyorsunuz
Öyle miii. Aman ne kutsal (!)Eeee seyyyy eşi oluyorum da...
3Kaç yıllık evlisiniz![]()
O zaman tedavi olun. Özgüven kazanın.Benim güvensizliğim bekarken de vardı.Sehir disindan biriyle asla sevgili olmam diyordum benimle görüşürken başkasıyla gezmeyecegini nereden bilcem derdim güvensizlik içimde var malesef
Esinizin 3.eşi oldugunuz için sanirim siz hep kötü hissediyorsunuz bence düşünmeyin adam sizle evli tercihi siz ..Benim güvensizliğim bekarken de vardı.Sehir disindan biriyle asla sevgili olmam diyordum benimle görüşürken başkasıyla gezmeyecegini nereden bilcem derdim güvensizlik içimde var malesef
Söyledim ama yakın zamana kadar bakım evinde kalıyordu,ortamı müsait değil demişti.O benim akrabalarıma ilgili değil ki ben de olayım.Bize davet etmesini teklif ettim git gel oldu davet etmedi öyle kaldı e benim de devamlı aklımda değil abisiBugüne kadar tanışmamanız ayrı sıkıntı, adam engelli abisini görmeye gidiyor, yollar mısınız demek ayrı bir akıl tutulması!
Bilakis, sizin onu kolundan çekiştirerek abinle tanışmak istiyorum hadi gidelim demiş, kaçıncıya ziyaret etmiş olmanız gerekirdi.
Madem yapmadınız, rahat bırakın da kocanız gitsin zahmet olacak!
Akraba?Söyledim ama yakın zamana kadar bakım evinde kalıyordu,ortamı müsait değil demişti.O benim akrabalarıma ilgili değil ki ben de olayım.Bize davet etmesini teklif ettim git gel oldu davet etmedi öyle kaldı e benim de devamlı aklımda değil abisi