Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yollamam, kovalar gonderirim. simdiye kadar nasil gitmezsin diye epey olay cikaririm.
sonuçta abisini görmeye gidiyo tabiikide gönderirim.. eşimde beni gönderirki. kesinlikle güven olmalı evliliklerdeHanımlar,hepinize iyi geceler..
Eşimin farklı bir şehirde gorme engelli bekar bir abisi var,hiç tanismadim.Bakim evindeydi,bundan birkaç ay önce tek başına bir ev tutmuş orada yaşıyormuş.Esim de geç bile kaldım bakalım napiyo ne ediyi durumu nedir iki günlüğüne dedi iki günlüğüne.Ben şehir dışına çıkacak olduğumda akrabama filan gittiğimde onu da davet ediyorum gelmiyor.Bana gore eşler beraber gitmeli şehir dışına ama anlaşılan bizsiz gidecek ve hafta içi gidecek ben çalışıyorum gidemem,para mi var diyor yazın gideriz diyo beraber
Sizler eşlerinizin sizden ayrı şehir dışına çıkmasına tepki verir miydiniz cidden bunu merak ediyorum... teşekkürler
Oğlunuzu göndermeniz fatjkibir durum.Kaybolmasindan korkmuyorumBu nasıl bir soru?
Şaşkınlıkla okudum.
İnsanlar evlenince seyahat özgürlüğü elinden mi alınmalı?
13 yaşından bu yana oğlumu tek başına şehir dışındaki babaannesine, halasına, amcasına gönderiyoruz,
siz yetişkin bir erkekten bahsediyorsunuz üstelik engelli kardeşini görmeye gidecek.
Bazı hemcinslerimi gerçekten anlayamıyorum...
Yanlış işler yapmasından korkuyorsunuz,Oğlunuzu göndermeniz fatjkibir durum.Kaybolmasindan korkmuyorum
Siz eş olmayı çok yanlis anlamisiniz.....Eeee seyyyy eşi oluyorum da...
Adam gece kulübüne gitmio zorda olan engelli olan abisine gidiyo bırakın gitsin hem engelli bir adama yardımcı olmak gerekirHanımlar,hepinize iyi geceler..
Eşimin farklı bir şehirde gorme engelli bekar bir abisi var,hiç tanismadim.Bakim evindeydi,bundan birkaç ay önce tek başına bir ev tutmuş orada yaşıyormuş.Esim de geç bile kaldım bakalım napiyo ne ediyi durumu nedir iki günlüğüne dedi iki günlüğüne.Ben şehir dışına çıkacak olduğumda akrabama filan gittiğimde onu da davet ediyorum gelmiyor.Bana gore eşler beraber gitmeli şehir dışına ama anlaşılan bizsiz gidecek ve hafta içi gidecek ben çalışıyorum gidemem,para mi var diyor yazın gideriz diyo beraber
Sizler eşlerinizin sizden ayrı şehir dışına çıkmasına tepki verir miydiniz cidden bunu merak ediyorum... teşekkürler