- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda benim gibi düşünen biri çıktı.
Anormallik bende sanırım biraz daha rahat olmayı deneyeceğim.
Abisinin yanına gidecekse gitsinHanımlar,hepinize iyi geceler..
Eşimin farklı bir şehirde gorme engelli bekar bir abisi var,hiç tanismadim.Bakim evindeydi,bundan birkaç ay önce tek başına bir ev tutmuş orada yaşıyormuş.Esim de geç bile kaldım bakalım napiyo ne ediyi durumu nedir iki günlüğüne dedi iki günlüğüne.Ben şehir dışına çıkacak olduğumda akrabama filan gittiğimde onu da davet ediyorum gelmiyor.Bana gore eşler beraber gitmeli şehir dışına ama anlaşılan bizsiz gidecek ve hafta içi gidecek ben çalışıyorum gidemem,para mi var diyor yazın gideriz diyo beraber
Sizler eşlerinizin sizden ayrı şehir dışına çıkmasına tepki verir miydiniz cidden bunu merak ediyorum... teşekkürler
bi sakınca görmem görüyorsam zaten güvenmiyorumdur işe gitse aklım kalır o zamanda yolları ayırmak gerekir.Hanımlar,hepinize iyi geceler..
Eşimin farklı bir şehirde gorme engelli bekar bir abisi var,hiç tanismadim.Bakim evindeydi,bundan birkaç ay önce tek başına bir ev tutmuş orada yaşıyormuş.Esim de geç bile kaldım bakalım napiyo ne ediyi durumu nedir iki günlüğüne dedi iki günlüğüne.Ben şehir dışına çıkacak olduğumda akrabama filan gittiğimde onu da davet ediyorum gelmiyor.Bana gore eşler beraber gitmeli şehir dışına ama anlaşılan bizsiz gidecek ve hafta içi gidecek ben çalışıyorum gidemem,para mi var diyor yazın gideriz diyo beraber
Sizler eşlerinizin sizden ayrı şehir dışına çıkmasına tepki verir miydiniz cidden bunu merak ediyorum... teşekkürler
Ben olmadan çıkamaz iş için çıkıyor ama sabah gidip akşam dönüyor takip proğramından takip ediyorum zaten eşiminde haberi var tabiki kalmak zorunda kalırsada sabaha kadar görüntülü uyuyoruz
iş için her hafta gider ailesi burada o nedenle onları ziyaret için bir yere gitmesine gerek yok ama ben ortalama ayda bir ailemin yanına giderim eşim gelmez kızımla gideriz...Hanımlar,hepinize iyi geceler..
Evet içimde böyle bir kuruntu var nedenseAbisinin yanına gidecekse gitsin
Siz oraya gitmeyeceğimi düşünüyorsunuz
Merhaba yanlış anlaşıldı ben konu sahibi değilim.neden
yani ben de giderim eşim de gider
aile ziyaretine de iş için de vs
lakin sabaha kadar görüntülü uyumak nedir, nasıl yapılır
hiç aklıma gece arayıp görüntülü konuşmak gelmiyor ben gittiğimde de eşim gittiğinde de
bir şey yapacak her ortamda yapar
konu sahibi arkadaşım
görme engelli bekar abi evine beni neden götürüyor diye konu açsan anlardım
adamın evini, durumunu bilmeden beni de yanında sürüklüyor vs dersen anlarım da neden yalnız gidiyor diyorsun
bir de biz demişsin çocuk da var galiba
adam sizi neden götürsün bilmediği bir ortama gitsin baksın abisi ile görüşsün