Eşinizi sevgilinizi adım adım takip etmek için yöntem

konuyu yorumlari okumadim sadece basliga yorum yapiyorum

bunlar cok zararli seyler, gerek yok bunlara arkadaslar, kendinizede karsinizdakinede zarar verirsiniz bu sekilde

Aklı başnda insan o akıllı telefondaki "konum"unu zırt pırt açmaz zaten. Gerçekten söylüyorum, konum bilgisini çok mecbur kalmadıkça açmayın. İyi değil.

Eşinizin sizi aldattığını hissediyor boşanırken donuna kadar almak istiyosanız yapın ama sevgili falansanız evlilik yoksa yapmayın çünkü zatn böyle bi şüpheniz varsa ayrılın

yapmak isteyen adamın değil teline çok afedersin ama çüküne de taksan çipi yine yapar.hiiiiç takılma böyle şeylere güvenmiyorsan ayrıl gitsin ne yoruyosun kafanı...manyar insan ayol böyle..

Eğer birgün şüphelenirsem huzurum kaçarsa bişemi varki diye o zaman yapabilirim bunu aklımda olsun teşekkürleeer.

mutlaka söyleyen olmuştur yorumları okumadım ama yine de yazıcam
lütfen bu hastalıklı fikirlerden kendinizi kurtarmaya çalışın, baktınız olmuyor gelip buralarda akıl öğretir gibi bu saçmalıklardan söz etmeyin.
ilişkilerin temelinde güven olmalı güven!
güvenmiyorsanız zaten yanlış yerdesinizdir.
karşı tarafın mahremiyeti, etik, ahlak??
bu kavramlar size bir şey ifade ediyor mu?

Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
Herhangi bir nedenle eşine şifre veren adam tehlikeli olamaz.

Ama bişey merak ettim bu bilgileri aldık kurulumu yaptık. Adam akabinde sifreyi degistirdi ozaman başa dönüyoruz sanırım

Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
hiç uğraşma böyle şeylerle bi arkadaşım yaptı adamı adım adım takip etti
bigün içinde tuta tuta çatladı sen şu gün şurdaydın ne işin vardı diye adam anladı takip ettiğini kıyametler koptu
arkadaşım da sağolsun suçu bana atmış o akıl verdi diye halbuki ilgisi yok adam eşiyle beni görüştürmedi bi süre sonra da sürekli bi bahaneyle kavga çıktı şimdi komple koptuk

Abartmayın kızlar ya , hiç güveniniz yok mu bunu yapmaya ihtiyaç duymak kötü bişey bence. Bana yapılmasını hiç istemezdim cidden hoş değil yani

Güven olmadıktan sonra ne yapayım uygulamayı. İnsan kafayı yer böyle.

Back
X