Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bir nedenle eşine şifre veren adam tehlikeli olamaz.Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
Uygulama indirirken bazen soruyor o şifreçok güzelmiş telefonu iphone bu iphone telefonu için kullandıkları bi şifre var onumu sorup öğrenelim icloud mu oluyormuş o ?
Evet canım nisanım 14 subatta oldu yani dünnisan yarin mu
hiç uğraşma böyle şeylerle bi arkadaşım yaptı adamı adım adım takip ettiGoogle play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
Evet canım nisanım 14 subatta oldu yani dün![]()
Tesekkür ederimHayırlı olsun ♥
Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın