- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
sürekli küfür eden bir eş haline geldi.bana aileme çok çirkin şeyler söylüyor.daha öncede konum var burada iş yerinde beraber çalışıyoruz şimdi birde araba aldık 2 günde bir geç geliyor.aldatma demeyin onun sevdası araba kullanmak ve bira içmek biliyorum bir yerde oturuyor.aradığımda bir bira içip gelcem diyor 1 saat geçiyor arıyorum nerde kaldın diye.daha geçen akşam yanlız dışarıdaydı bu akşam yine bir tane içmiş bi tane daha söylemiş.bende inadına arıyorum en sonunda kızdım kavga ettik telde tam geliyordu geç gelcem dedi.çok sık arıyorum çünkü ben geliyorum dersem gerçekten geliyorumdur o beni oyalıyor bende mesafe hesaplıyorum mesela 15 dk geleceği yolu 45 dk da gelmediyse arıyorum.yanlışmı yapıyorum .evden soğudum dedi.değişmek istiyorum ama o dışarıdayken evde çok bunalıyorumbeni aldatmasını düşünmüyorum yapmaz ama evde olan ben gezen o diye onu kıskanıyorum.bende bunalıyorum ama ben çıkıp hava alıp gelemiyorum gece.gündüz bile dükkandan çıkamıyorum yoğunluk olacak diye.ne yapmalıyım kendimi nasıl durdurabilirim yada siz eşinizi ararmısınız böyle.bende değişmek istiyorum onu umursamamak ama sinirlerimede hakim olamıyorum.ha geldi ha gelecek diye saatlerce beklemekten nefret ediyorum.
Aşağıda bir arkadaş demiş bence senin onu araman değil de seni yalnız bırakıp gidip içmesi sorun bence de