Eşinizi takip etmek doğru mu

3 yıllık evliyim eşim şimdiye kadar bana ihanet etmedi aldatmadı. Telefon şifresini hiç gizlemedi değiştirmedi hep benimkiyle aynı oldu telefonu ortalıkta istediğim zaman ulaşabilir şekildeyim. Ama olur ya kadınlar bazen acaba beni aldatıyor mu biriyle konuşuyor mu hissine kapılır bende de öyle bir şey oluyor bir şeyini görmememe rağmen acabalara düşüyorum. Teleofnuna veya arabasını takip cihazı takmak bile geliyor aklıma ama aynı şey bana yapılırsa bana güvenmiyorsun diye kıyamet koparırım ya tuhaf ama ne yapacağımı şaşırdım bir yanımda bir şeyi ne kadar kurcalayıp ararsan karşına kötü bir şey getirirsin ne yapıyım sizce 😭
Ortada fol yok ,yumurta yokken,beni aldatıyor mu? diye düşünmeniz çok sağlıklı bir durum değil.Normal çiftler böyle yaşamıyor Normal giden hayatlarında ufak tefek değişiklikler olmaya başladığında o şüphe oluşuyor.Terapi almaya ne dersiniz????

Tasvip etmiyorum ama bir arkadaşım bir uygulamadan bahsetmişti ücretsiz whatsapla ilgili kendi telefonuna indiriyorsun onun telefonundan da kodu okutuyorsun sonra tüm whatsap konuşmalarını görebiliyorsun o silse bile
Öyle bir şey var ben yaptım kendi silince benim telefonumda ki mesajlarda siliniyor artı sadece whatsabta takip edebiliyoruz ama diğer mesajları hiç bir şekilde öğreniyoruz ben bu konuda çok sıkıntılıyım

Bence yapmayın evliliğinize zarar verirsiniz önceki ilişkilerinizde ihanete mi uğradınız ya da özgüvensiz bir yapınız mı var ya da eşiniz çapkın mı görünüyor eğer öyle olsa evlenmezdiniz diye düşünüyorum.

3 yıllık evliyim eşim şimdiye kadar bana ihanet etmedi aldatmadı. Telefon şifresini hiç gizlemedi değiştirmedi hep benimkiyle aynı oldu telefonu ortalıkta istediğim zaman ulaşabilir şekildeyim. Ama olur ya kadınlar bazen acaba beni aldatıyor mu biriyle konuşuyor mu hissine kapılır bende de öyle bir şey oluyor bir şeyini görmememe rağmen acabalara düşüyorum. Teleofnuna veya arabasını takip cihazı takmak bile geliyor aklıma ama aynı şey bana yapılırsa bana güvenmiyorsun diye kıyamet koparırım ya tuhaf ama ne yapacağımı şaşırdım bir yanımda bir şeyi ne kadar kurcalayıp ararsan karşına kötü bir şey getirirsin ne yapıyım sizce 😭
Durduk yere yapıyosan yanlış yapıyorsun, sana karşı davranışları değişmediyse bişey görmediysen bunları düşünmem saçma ve ilişkini son derece zedeleyebilir eğer bunu ona hissetirirsen.

Ama şöyle bişey de var kızlar bak yanlış düşünebilirsin ama yanlış hissedemezsiniz. Bu bir gerçek bazen ş*ytan dürter bi bak telefona dersin bazende sezgilerimiz gerçek çıkar.

Ben bu düşüncelerinin nedenini sosyal medyadan kaynaklandığını düşündüm nedense haklısnda bende nefret ediyorum neden ? Çünkü Tiktok adında uygulama sonrası instagram da bozdu kendini keşfete 1 tane bişey düşşse gözleri kayıyor. Bakıyolar yani söyleseniz haykırsanız da size hasta muamelesi yaparlar. İnkar etmek basittir itraf etmek zor risktir :)

Bence konu sahibi , Sen gözünle bişey görmeden hissetmeden böyle şeyler yapma ilişkinizi zedelersin onu düşünmeye itersin bikere karım güvenmiyor duygusu onda yaratırsın. Güven ilişkinin temelidir. Sen eşine güvenmiyorsun bu çok kötü.

var oyle mazoşistler kotu sahnelerle hayallerle korkularla beslenenler :).. bişi durtmuyor. ıcınden gelıyor rısk heyecan arıyorsun heralde :)bız buna halk dılınde rahat batması dıyoruz..

Back
X