- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi madam_moody
-
sen once benim yazdiklarimi bir oku anla. birey olmak mevcut yazilarimda, biz ne konusuyoruz sabahtan beri.
bütün mesajları okusanız keşke bize akıl vermeden önce. ortada kadın tokat yiyorsa kendi hatasındandır diyen bir yaşam formu var.Bnce gayet iyi niyetle açılmış bi konu. Çok eleştirel yaklaşmayalım..
niye bukadar gerginsiniz. Ben kinseye akıl vermiyorum fikrimi belirtiyorum. Evet butun mesajları okumadım ilk sayfayı okuyup fikrimi belirttim. Hemn atlayıp boyle sert konuşmanız gerekmiyobütün mesajları okusanız keşke bize akıl vermeden önce. ortada kadın tokat yiyorsa kendi hatasındandır diyen bir yaşam formu var.
evet çok iyi niyetli gerçekten.
off ya 40 sayfa nasıl okicim kızlarkocalarınızı bırakmayın kıymetini bilin konusumu gene
sen once benim yazdiklarimi bir oku anla. birey olmak mevcut yazilarimda, biz ne konusuyoruz sabahtan beri.
yollar duruma gore degisir kesin kural vermez. ortak paydalarla ilerlersin. bunun adi aile olabilmeden gecer. aile olabilmeyi basarmis hicbir kadin tokat yemez. nasil yasanmasi gerekenle gercekten yasanan arasinda cok buyuk fark vardir. elinde olanin yerine olmasi gerekenin pesine dusersen kurtulusu degil yikimini hazirlarsin.
niye bukadar gerginsiniz. Ben kinseye akıl vermiyorum fikrimi belirtiyorum. Evet butun mesajları okumadım ilk sayfayı okuyup fikrimi belirttim. Hemn atlayıp boyle sert konuşmanız gerekmiyo
peki sizce 41 sayfa ne yazılmış olabilir, hiç mi merak etmediniz? ilk sayfadaki o mesajlar, bu konu boşanan ve mutlu olduğunu söyleyen bir kadının konusuna istinaden bu konu açıldığı için verilmiş olabilir mi mesela? insanlar başka bir şeye tepki veriyor olabilirler mi?niye bukadar gerginsiniz. Ben kinseye akıl vermiyorum fikrimi belirtiyorum. Evet butun mesajları okumadım ilk sayfayı okuyup fikrimi belirttim. Hemn atlayıp boyle sert konuşmanız gerekmiyo
Aynen.. Bu sitedeki en akıllı, seviyeli yazarlardan biri kendisi. Aptalaşık'ın askerleriyiznereden bildin :))
çok yanlış kişiye çattın bence. aptalasik yazıyorsa konuya yazmaya gerek bile duymuyorum zaten aklımdaki bütün lafları dürüp dürüp çarpıyor suratına insanların hem de çok kibar bir şekilde :))
ben ilk sayfadakş eleştirilerebaktım vekonu sahibinin ilk mesajını okudum o mesaja o yorumlar bana fazla geldi.. Devamınabakmadım. Bayanın fikrini savunmuyorum diğer sayfalarda nasl cevaplar verdiğinide bilmiyorum ancak bilinçsizce yapılan tercihleri eleştiriyo gibi geldi bana (ilk sayfayı baz alıyorum) ...ya çok ilginçsiniz tepki gösterdiğiniz cevabın üslubu hak verdiğiniz konu sahibinin ilk mesajının üslubu yanında pamuk şeker kalır. burada kimse tanımadan bilinçsiz yapılan evlilikleri haklı görecek zihniyette değil ancak dünyanın binbir türlü hali var yanlış tanımaktan tutun size gerçek yüzünü göstermeyen bir psikopata kadar gider bu iş... bu konuda bütün kadınları suçlayıcı yorumlar yapan birini savunuyorsunuz.rica ederim bu kadar polemik dönüyorsa birkaç sayfa okuyun demek ki bir bildiğimiz var.
Aile olmayı başarabilen hiçbir kadın dayak yemez yazmis bir mesajında. Onca şiddet gören kadın aile olamadığı için mi görmüş yani. Tamamen art niyetli ve buradaki insanları aşagılama amaçlı bir konuBnce gayet iyi niyetle açılmış bi konu. Çok eleştirel yaklaşmayalım..
anladım.. Ben fazla iyi niyetli yaklaştım galiba..Aile olmayı başarabilen hiçbir kadın dayak yemez yazmis bir mesajında. Onca şiddet gören kadın aile olamadığı için mi görmüş yani. Tamamen art niyetli ve buradaki insanları aşagılama amaçlı bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?