eşinizi tanimiyorsunuz

sen once benim yazdiklarimi bir oku anla. birey olmak mevcut yazilarimda, biz ne konusuyoruz sabahtan beri.

Yazdığınız şeylerde birey olmanın zerresi bile yok. Sürekli süper eş olmak var, adına da aile olmayı anlamak demişsiniz.

Siz sabahtan beri bir şey konuşmuyorsunuz açıkçası, konuyu okumanızı tavsiye ederim. Başarısız bir tavsiye vermeye çalışmışsınız ve insanlar sizinle dalga geçiyor. Ben dalga geçmedim, ciddiyim.

Bir de aile olmayı öğretmeden önce üslubunuza dikkat edin. Zira bu üslupta bir insandan ders almaya hevesli insanlar olduğunu sanmıyorum.

bütün mesajları okusanız keşke bize akıl vermeden önce. ortada kadın tokat yiyorsa kendi hatasındandır diyen bir yaşam formu var.
evet çok iyi niyetli gerçekten.
niye bukadar gerginsiniz. Ben kinseye akıl vermiyorum fikrimi belirtiyorum. Evet butun mesajları okumadım ilk sayfayı okuyup fikrimi belirttim. Hemn atlayıp boyle sert konuşmanız gerekmiyo

off ya 40 sayfa nasıl okicim kızlar kocalarınızı bırakmayın kıymetini bilin konusumu gene

nereden bildin :))

sen once benim yazdiklarimi bir oku anla. birey olmak mevcut yazilarimda, biz ne konusuyoruz sabahtan beri.

çok yanlış kişiye çattın bence. aptalasik yazıyorsa konuya yazmaya gerek bile duymuyorum zaten aklımdaki bütün lafları dürüp dürüp çarpıyor suratına insanların hem de çok kibar bir şekilde :))

Aile olabilmeyi başaran hiçbir kadın
tokat yemez öyle mi?? Alkolik bir
kocaya sahip olanlara ne demeli??
Insan olabilmeyi ba§aran adamın
tokattan daha iyi yöntemleri olmalı
sayın bayan!

Elimizdekilerle de idare edecekmişiz!
Yanlışınız var. O devirler çoook eskide
kaldı. Sene 2015. Defolu ürünlerde
iade-değişim olanakları var artık

Yenisini almayı yıkım olarak görmüşsünüz. Yazık.. kendinize "elindekiyle idare etmek" durumunu yakıştırmanızı acınası buldum.

niye bukadar gerginsiniz. Ben kinseye akıl vermiyorum fikrimi belirtiyorum. Evet butun mesajları okumadım ilk sayfayı okuyup fikrimi belirttim. Hemn atlayıp boyle sert konuşmanız gerekmiyo

ya çok ilginçsiniz tepki gösterdiğiniz cevabın üslubu hak verdiğiniz konu sahibinin ilk mesajının üslubu yanında pamuk şeker kalır. burada kimse tanımadan bilinçsiz yapılan evlilikleri haklı görecek zihniyette değil ancak dünyanın binbir türlü hali var yanlış tanımaktan tutun size gerçek yüzünü göstermeyen bir psikopata kadar gider bu iş... bu konuda bütün kadınları suçlayıcı yorumlar yapan birini savunuyorsunuz.rica ederim bu kadar polemik dönüyorsa birkaç sayfa okuyun demek ki bir bildiğimiz var.

peki sizce 41 sayfa ne yazılmış olabilir, hiç mi merak etmediniz? ilk sayfadaki o mesajlar, bu konu boşanan ve mutlu olduğunu söyleyen bir kadının konusuna istinaden bu konu açıldığı için verilmiş olabilir mi mesela? insanlar başka bir şeye tepki veriyor olabilirler mi?
fikir belirtmeden önce 41 sayfa yazılmışsa en azından birkaç sayfayı taramak daha mantıklı değil mi?
şu an sinirler gergin olabilir mi mesela. boşanan kadınlar için KKnın dulları falan yazan bir üyeyle karşı karşıya olabilir miyiz mesela?
kadınlar elleriyle yetinsinler zaten bulacakları da daha iyi olmayacak dayak yiyorlarsa da zaten kendileri aile olmayı beceremediklerinden yazan bir üyeyi savunan bir yazı gördüğümde gerildiysem affedin lütfen.
ama siz de biraz daha fazla inceleseniz keşke savunduğunuz kişiyi

Neyse aslında yaşın 20 de olsa 40 da olsa
Evli de olsan bekar da olsan
10 kere evlenip boşanmış da olsan
10 tane çocuğun da olsa...
fark etmiyor..
Sen aile kavramının önce sözcük anlamını daha sonra da manevi anlamını iyice öğren derim.
Şöyle ki; aile en küçük toplumsal kurumdur ve kutsaldır.
O aileyi de bireyler oluşturur.
Yani kısaca şöyle diyeyim. Önce BEN, sonra BİZ, sonra AİLE...

Bu kadar..

Yazdıklarınızda 1 mg bireysellik olmamasının yanı sıra, kadını 2. cins yapmışsınız. Erkekler ulu, elde tutulması , hoş tutulması gereken varlıklar, aman kadınlar ellerinden kaçırmasınlar bu çok kıymetli insanları.

Pek sizin hiç kıyetiniz yok mu? Adam başkasına bakmasın, gitmesin diye 24 saat çabalamaktan yorulmayacak mısınız, sıkılmayacak mısınız ? Gurur neresinde bu işin ? Her an başkasına kapılabilecek, isterse tokat atabilecek ama atmaması sizin kurduğunuz oyunlara bağlı tabi, birine cariye olmanın neresinde gurur? Gurur yoksa bireysellik olamaz.

Onun yerine kadının da erkeğin de birbirine eşit değer verdiği, sevdiği, özen gösterdiği ilişkiler de var, siz onlara hiç özenmiyor musunuz ? Cidden yazık size, bırakın adam sevmiyorsa, istemiyorsa da giderse gitsin , takmayan, umursamayan adama zamk gibi yapışmak , tek taraflı çaba göstermek midir bu ''aile olmak''?

Siz kendinizi aciz , zavallı görüyor olabilirsiniz ama herkes sizin gibi değl ki hanımefendi. Siz aile kavramını nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın, insanlara ne hadle akıl dağıtıyorsunuz ? Burdaki boşanan hanımların hiçbiri dertli değil gördüğünüz gibi, siz niye onlar adına dertleniyorsunuz ? Bırakın herkes kendi adına dertlensin.

Artı , aile olmak istemiyorsam da istemiyorum , kime ne ? İlişkiler 2 kişiliktir, siz kim olarak diğer insanların ilişkisini yargılıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Aynen.. Bu sitedeki en akıllı, seviyeli yazarlardan biri kendisi. Aptalaşık'ın askerleriyiz

ben ilk sayfadakş eleştirilerebaktım vekonu sahibinin ilk mesajını okudum o mesaja o yorumlar bana fazla geldi.. Devamınabakmadım. Bayanın fikrini savunmuyorum diğer sayfalarda nasl cevaplar verdiğinide bilmiyorum ancak bilinçsizce yapılan tercihleri eleştiriyo gibi geldi bana (ilk sayfayı baz alıyorum) ...

Bnce gayet iyi niyetle açılmış bi konu. Çok eleştirel yaklaşmayalım..
Aile olmayı başarabilen hiçbir kadın dayak yemez yazmis bir mesajında. Onca şiddet gören kadın aile olamadığı için mi görmüş yani. Tamamen art niyetli ve buradaki insanları aşagılama amaçlı bir konu

Madam cevapları geciktiriyor. Dea-tacita isimli arkadaşla karşılıklı konuşup nasıl aile olunacagını ogretecekti bize ama, cok uykum geldiMadam bir an önce öğret de aile olmayi, uyuyakalcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…