- 1 Ağustos 2010
- 642
- 670
- 158
- Konu Sahibi madam_moody
-
haahahahaaaaa
ikinci evliliginde maskeli balo duzenlersin artik. haahhajaaaaaaa
sen hala konusuyo musun?evlenirken mutlu mesut gulerken, iyiyken,eglenirken hayata umutla bakarken ne degistide kotu oldunuz soruyorum hepinize. iyi olan iki kisi bi sure sonra nasil dusman olur. eminim hicbiriniz cevabini bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum. bana iki iyi insanin nasil dusman oldugunu, birbirinden nefret edecek hale nasil geldigini aciklamanizi bekliyorum. madem cok bildiginizi iddia ediyorsunuz.
eskisi asalakti kurtuldun. bunda da dus kirikligina ugrama emi.Evliyim ben, hayat bu belli olmaz ne olacağı...
Şimdilik bir sorun yok, olursa da olur... Hayat benim hayatım, kimseye endeksli değil..
pekieskisi asalakti kurtuldun. bunda da dus kirikligina ugrama emi.
senin icin zor gececek ama ogreneceksin umit var.
boşan gitsin
kocan olacak herif seni kullanıyor. paran olmasa seni akşama bile durdurmaz o evde. paranla seni sevmeyen bir adamla berabersin bunu bil. işi bittiği zaman seninlede işini bitirecek.
evet gayet dogru. benim bahsettigim konu farkli. onlarin aile olmakla ilgisi zaten yokmus ki. laylay lom iliskileri hic onemsemem uzulmem isterse 20 sene olsun. emek verilen evllikler benim konumBunlar senin yorumların diil miAllah iyiliğini versin. Millete boşan diye akıl ver sonra da elindekiyle yetinmeyi bil die konu aç
evet gayet dogru. benim bahsettigim konu farkli. onlarin aile olmakla ilgisi zaten yokmus ki. laylay lom iliskileri hic onemsemem uzulmem isterse 20 sene olsun. emek verilen evllikler benim konum
Yuh sana uyandimda geldim deme sakinOlay mi var genşler
Uyandim da geldim vallahiYuh sana uyandimda geldim deme sakinkonuyu cozmeye calisiyorum ama okudgumdan hc bsey anlamadm bu kdr sayfayida gozum kesmedi valla..
Aile olmakUyandim da geldim vallahi
Hic mi bisey anlamadnn
O göz yok su an bende agriyo gozlerimAile olmakanlamadigin sey bu konuya niye bu kdr torum yapilmis icerikte bisey var ama baslarsam okumaya hava aydinlancak ben daha uyumadim donup duruyom yatakta okumiym sana dewrediyim nobeti sen oku kuzucm olmazmi banada anlat sabah
Zaten uykundan uyanip niye gelirsin ki hey Allahim :) Iyi geceler kuzucumO göz yok su an bende agriyo gozlerim
Bi hayirsever alinti yapip anlatir sabah ainsallah hadi uyuyalim
hayir bastan beri sabirla ve sakince 3. Kez soruyorum. Hadi amenna biz bilmiyoruz. Siz nereden biliyorsunuz ve nasil oluyormus. Esimizi tanimak icin ne yapmak gerekiyor. Sadece genel konusuyorsunuz. Madem bu kadar iddialisiniz lutfen daha spesifik konusun. Bu arkadasiniz cok agir bir soz isitmis misal. Ne yapti bu sozu hakedecek(simdi siz esini taniyamadi diyeceksiniz) nerede yanlis yapti. Esi nasil bir insan agzindan boyle igrenc bir soz cikabilen bir insani tanisaydi daha mi farkli olurdu. Taniyabilme adina kizcagiz nerede yanlis yapti misal?uzuluyorum size inanin. aile olmayi ogrenin demek kotu bisi degil hayati onemlidir. burada onlarca konu okudum ozune bakildiginda hep ayni sorunla karsilasilmis. o nedenle boyle baslik actim. bircok problemi yoluna koymak kolaydir ancak ne oldugunu bilirseniz. bazende problemin ne oldugunu bildiginiz halde gerekeni yapmamissaniz artik cozemezsiniz. zaman oyledir ki hakim olamazsan herseyi silip supurur. evlilikte bir kural vardir, cevrendekiler senden guc aliyorsa kendi sonunu hazirlamis olursun. onemli olan evlenmek degildir, evliligi akillica yurutebilmektir. baska turlu havlu atar ortalikta savrulursunuz. bosanmis baska bir arkadasima yeni evlendigi kocasi ve 1 yillik evliyken soyle demis kavgada. sen zaten baskasinin artigisin.(ve bunlar severek evlendiler ikiside calisiyor memur) simdi soruyorum size, ne yapsin kiz, severek ikinci evliligini yapti ve artik muamelesi gordu. ustelik isi gucu yerinde. size gore durmasin bosansin. evet bana gorede bosansin. ama esini tanimis olsaydi, aile olgusunu kavrayabilseydiler bu muameley ugramazdi. ailesi ne kadar uzuldu. ben sizi nir seye inandirabilirim belki ama sizi o inanisa bagli tutamam. en azindan duzgun insanlarin izinden gidin ve onlari taklit edin hicbisi bilmiyorsaniz. ben erkekleri falan savunmuyorum ancak esin sana tokat atmissa aile olmayi ogrenememisler. gecmisteki sertlikler kirginliklarin gonullerini almamislar. yoksa bir insan nasil tokat yer, eziyete ugrar ve bunu nasil kaldirabilir. neyse ben yanlis anlasildim galiba siz gulmeye devam edin.
biz ne konusuyoruz mu? Biz konusuyor muyuz? Sabahtan beri 3. Mesajim e bir zahmet cevap verin de konusmaya baslamis olalim.sen once benim yazdiklarimi bir oku anla. birey olmak mevcut yazilarimda, biz ne konusuyoruz sabahtan beri.
heh iste ben de size bunu soruyorum.evlenirken mutlu mesut gulerken, iyiyken,eglenirken hayata umutla bakarken ne degistide kotu oldunuz soruyorum hepinize. iyi olan iki kisi bi sure sonra nasil dusman olur. eminim hicbiriniz cevabini bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum. bana iki iyi insanin nasil dusman oldugunu, birbirinden nefret edecek hale nasil geldigini aciklamanizi bekliyorum. madem cok bildiginizi iddia ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?