eşinizi tanimiyorsunuz

haahahahaaaaa
ikinci evliliginde maskeli balo duzenlersin artik. haahhajaaaaaaa

Birilerinin boşanırken mutlu olması sizi niçin rahatsız etti anlayamadm?

Acaba siz o kadar güçlü olamadığınız yahut olamayacağınız için mi?

Sayfalardır neyin savaşını veriyorsunuz ki? Fikrinizi yazdınız amenna ama sizden başkasına doğru ve mantıklı gelmiyor olabilir. Niçin bunu kabullenemediniz anlayamadm.

sen hala konusuyo musun?
milletin sinirlerini ziplatmak icin actin bu konuyu, basardin da, ikile artik..

kocan olacak herif seni kullanıyor. paran olmasa seni akşama bile durdurmaz o evde. paranla seni sevmeyen bir adamla berabersin bunu bil. işi bittiği zaman seninlede işini bitirecek.

senin icin zor gececek ama ogreneceksin umit var.

Bunlar senin yorumların diil mi Allah iyiliğini versin. Millete boşan diye akıl ver sonra da elindekiyle yetinmeyi bil die konu aç

Kızlar hala yazıyor musunuz :) yaw daha kendisi ne dediğini bilmiyor ki

Benim bildigim bir düşünce tam olarak konuyu açarken açık bir dille anlaşılır bir üslup kullanilarak ifade edilir

Allahınizi severseniz aile olamadilar bik bik bik sakizindan başka ne ciğnedi bu hatun :) güldük geçtik koyverin gitsin

Mabadindan tespit uyduran başımıza aile danışmanı kesiliyor cok iyi bir eş ise kendisi suan kocası kanepede uyurken kendisi burada kkyi tavaf etmekle meşgul olmazdi dimiii iii ama :) sabahin 5 i hadi gir adamınin koynuna

Son düzenleme:
Bunlar senin yorumların diil mi Allah iyiliğini versin. Millete boşan diye akıl ver sonra da elindekiyle yetinmeyi bil die konu aç
evet gayet dogru. benim bahsettigim konu farkli. onlarin aile olmakla ilgisi zaten yokmus ki. laylay lom iliskileri hic onemsemem uzulmem isterse 20 sene olsun. emek verilen evllikler benim konum

Şu BDVye her gün ayrı zırvalar açılıyor, takip edemiyorum artık.

Fake i , erkeği, profile 33 yazıp küfür edip sonra kıymayın ben 17yim diyeni, nişanlım bacısıyla uyuyor diye senaryo yazanı, kadınlara ezik olun geyşa olun diyen bu konu........beynimi kaybettim artık. Sırada ne var acep, Sibel Üresin'e üyelik verip davet edelim da bunların üstüne zırvalasın.

evet gayet dogru. benim bahsettigim konu farkli. onlarin aile olmakla ilgisi zaten yokmus ki. laylay lom iliskileri hic onemsemem uzulmem isterse 20 sene olsun. emek verilen evllikler benim konum

Insanların evliliklerine emek verip vermediğini nasıl anlıyorsun merak ettim. Mesela bu konunda boşandığı için sevinen üyeleri bi güzel eleştirdin. Emek verilen ilişkilermiydi onlar? Bir bilgin varmıydı acaba??

Ayrıca ailem sevgilimi istemiyor diye konu açan birine de sakn aileni dinleme yoksa evde kalırsın demişsin. Bu mu sağlıklı evlilik anlayışın??

Uyandim da geldim vallahi
Hic mi bisey anlamadnn
Aile olmak anlamadigin sey bu konuya niye bu kdr torum yapilmis icerikte bisey var ama baslarsam okumaya hava aydinlancak ben daha uyumadim donup duruyom yatakta okumiym sana dewrediyim nobeti sen oku kuzucm olmazmi banada anlat sabah

Aile olmak anlamadigin sey bu konuya niye bu kdr torum yapilmis icerikte bisey var ama baslarsam okumaya hava aydinlancak ben daha uyumadim donup duruyom yatakta okumiym sana dewrediyim nobeti sen oku kuzucm olmazmi banada anlat sabah
O göz yok su an bende agriyo gozlerim
Bi hayirsever alinti yapip anlatir sabah ainsallah hadi uyuyalim

hayir bastan beri sabirla ve sakince 3. Kez soruyorum. Hadi amenna biz bilmiyoruz. Siz nereden biliyorsunuz ve nasil oluyormus. Esimizi tanimak icin ne yapmak gerekiyor. Sadece genel konusuyorsunuz. Madem bu kadar iddialisiniz lutfen daha spesifik konusun. Bu arkadasiniz cok agir bir soz isitmis misal. Ne yapti bu sozu hakedecek(simdi siz esini taniyamadi diyeceksiniz) nerede yanlis yapti. Esi nasil bir insan agzindan boyle igrenc bir soz cikabilen bir insani tanisaydi daha mi farkli olurdu. Taniyabilme adina kizcagiz nerede yanlis yapti misal?
Bir netlestirelim mi
sen once benim yazdiklarimi bir oku anla. birey olmak mevcut yazilarimda, biz ne konusuyoruz sabahtan beri.
biz ne konusuyoruz mu? Biz konusuyor muyuz? Sabahtan beri 3. Mesajim e bir zahmet cevap verin de konusmaya baslamis olalim.

heh iste ben de size bunu soruyorum.

''hicbiriniz cevabini bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum.''

sabahtan beri bunu soyluyorsunuz. Lutfen su bildiginizi bir aciklayin. Mumkunse orneklerle. Anlamakta zorlaniyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…