Eşinizin aile fertleriyle ne sıklıkta telefon görüşmesi yapıyorsunuz?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
10 aylık evliyim arkadaşlar.farklı memlekette yaşıyoruz ailelerimizden. kayınvalidemle kayınpederimle 10-15 günde bir. eltimle önemli bir olay olduğunda.görümcemle hiç konuşmuyoruz soğuk biri evlendigimiz sıralarda ben ararken o bir kere bile aramadı.bu günlerde bunu kafama çok takiyorum.olması gereken ne sizce?

Bu degil bence erkek arkadasimin annesiyle bile iki gunde bir erkek arkadasimin erkek kardesiylede 10 gunde bir babasiylada valla genelde calistigi yerle calistigim yer cok yakin oldugu icin denk geldikce konusurduk ayrilmadan once 4 aydir ayriyiz bu hic degismedi sanirim sizi pek kabullenemediler.bence biraz adim atin esiniz belki simdi demiyordur ama bu ilerde bence sorun yaratir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben eşimin memleketinde yaşıyorum. kb tlf sevmez oğluyla bile yılda 2 kez görüşür. eşim babamı arasan adam ne diyeceğini bilmez boşver arama dedi. aramıyorum kv yi de ektradan aramıyorum onun yerine haftalık ziyaretler oluyor nadiren telefonlaşıyoruz bence bu normal her hafta gördüğüm için hafta içi ne diye arayayım. seninkilerde bana göre normal. zırt pırt aramak bana göre değil.

Kayınvalidem ve kayınpederim yok malesef. İki tane görümcem var onların yerine. Hergün konuşuruz genelde. Merak ederim aramasam ya da anlatacak bişey olur mutlaka. Aradaki ilişkiye bağlı aslında. Nasıl bir düzen oturttuysanız öyle gitsin bence.

Ben k.vdemle heegun gorusuyorum.O aramasa ben ararim :) rahatsizda olmadim hic.Gorumcemlede sik sik telefonda konusuruz.Ustelik cok yakin oturuyoruz.

Ben hc aramiyorm valla cok yakin oturuyorz haftada 1 yada 2 haftada 1 gidiyorm o kadar

En azindan haftada bir aranmali ya.. 15 de cok olmus. Uzatmaya gerek yok hal hatir gonul bitti

Sevgilinden ayrildin ve ailesiyle gorusmeye devam mi ediyosun???

amaan taktığın şeye bak kendini rahatsız hisediyosan 10 günde bir ara kapat ben kv ile hiç görüşmem eltim çocuk oldukdna sonra hergün arardı o aramayı kesti bende aramam öteki eltimde aramaz bende aramam kendi annemi bile facede görüyorum kardeşlerimi bile bende dünyanın bi ucunda oturuyorum

Sevgilinden ayrildin ve ailesiyle gorusmeye devam mi ediyosun???

Evet cunku ailesiyle cok kuvvetli bir bagimiz vardi acikcasi ona gorede bana gorede tam bir ayrilik olmadi.uc bes gunde bir konusuyoruz daha hala tabi o bende actigi yaralarin derinliginin daha hala farkinda olmadan iliskimize ara verdigini dusunuyor.ben ne sekilde olursa olsun ailesiyle hep gorusmek isterim cunku Allah razi olsun hep arkamda oldular hep destek oldular bana her konuda.

Aman canım uzak olsunlar aramasınlar sormasınlar çok konuşupta huzurunu kaçırcaklarına böylesi çok daha iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

5 dk.lık mesafedeyiz 2 gunde 1 duzenli arar oğlunu ayrı beni ayrı anlamış değilim nedir bu. kendi annemle birbirimize bişey soracaksak ararız. haftada 1de yüzyüze görüşürüz. ben bu telden hatır sorma olayına bi alışamadım varsa söylenecek bişey öyle aranır

Ailemizden ayrı şehir dışında yaşıyoruz.Annemle günde 4 defa falan ablamla da işleri yoğun olduğu için 2 defa konuşuyoruz.Kv ile haftada 2-3 defa her cuma konuşuruz hatta.Çoğu zaman eşime sorarım anneni aradın mı bugün? Diye.Unutmasın arasın diye.Bence her hafta cumasını mübarek etmek için ara.Görümcen şart değil ama kv bana aranması gerek gibi geldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yakın oturuyoruz. Haftada bir veya iki gün görürüm. Bazen on günde bir. Hiç aramam. Ancak bir iş olursa. Aynı şekilde kv beni. Çoğu zaman bir konu varsa bile eşime arattırırım. Görümcemle iki üç haftada bir kvlerde denk geliriz. Onun dışında aramam. Sevmiyorum telefonda konuşmayı. Kendi ailem uzak. Annemle bile çoğu zaman haftada bir görüşürüm. Kız kardeşimle gün içinde devamlı yazışırım. Olup bitenden haberim oluyor. Benim kv ve görümce sürekli birileriyle telde görüşür. Ama benden öyle bir beklentileri yok. Eğer olsaydı gönülleri olsun diye belli günlerde arardım sanırım.:44:

ben özellikle kendim aramıyorum ,eşim kandilde bayramda aradığında konuşuyorum .
genelde kayınpederim arar sorar sağolsun .

başlarda ben aradım fakat geri dönüş hiç almadım bu yüzden artık aramıyorum işimiz düşerse birbirimize öyle arıyoruz ama oğluyla günde 3 defa konuşur

5 yıl aynı binada altlı üstlü yaşayıp sonrada kavga gürültü taşındıktan sonra
son 3 yıldır ne telefonla nede yüzyüze görüşmüyorum
bayram seyranda dahil
amann kafam rahat diyorum
kızım ve eşim sık sık gidip görüşüyorlar
bende buna asla ses çıkartmam
uzak olsun tadı kaçmasın
bence gayet iyi mesafen

her cuma ararım. Farklı memleketteyiz.Onun dışında arada nadir ararım, yada eşim konuşurken telefonu verir öyle konuşurum. Sevdiğimden hiç gocunmam. Pek tatlı dedikodu ederiz kv'demle.. İnsan görümcesini çekiştirir mi.
Kv' ile aynı burç aynı özellikler,birbirimizin kopyası gibiyiz sanırım o yüzden cok sevıyorum
bu arada kv'dem benı aramaz.Aramasını da beklemem.

Son düzenleme:
kayınvalidemi hiç aramma o ararsa konuşurum ..
kayın babamıda haftada iki kere ben 2 kere felanda o beni arar

Kayınvalidemle hergün konuşurum, evlerimiz yakın olduğu için de iş çıkışı hafta da 2 kere falan uğrarım. Zaten hafta sonu da eşimle illa ki ailelere uğrarız. Çokta memnunum bu durumdan. Benim ne eltim, ne görümcem var. Eşim tek çocuk o yüzden başka aranması gereken yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…