Bu degil bence erkek arkadasimin annesiyle bile iki gunde bir erkek arkadasimin erkek kardesiylede 10 gunde bir babasiylada valla genelde calistigi yerle calistigim yer cok yakin oldugu icin denk geldikce konusurduk ayrilmadan once 4 aydir ayriyiz bu hic degismedi sanirim sizi pek kabullenemediler.bence biraz adim atin esiniz belki simdi demiyordur ama bu ilerde bence sorun yaratir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgilinden ayrildin ve ailesiyle gorusmeye devam mi ediyosun???
10 aylık evliyim arkadaşlar.farklı memlekette yaşıyoruz ailelerimizden. kayınvalidemle kayınpederimle 10-15 günde bir. eltimle önemli bir olay olduğunda.görümcemle hiç konuşmuyoruz soğuk biri evlendigimiz sıralarda ben ararken o bir kere bile aramadı.bu günlerde bunu kafama çok takiyorum.olması gereken ne sizce?
10 aylık evliyim arkadaşlar.farklı memlekette yaşıyoruz ailelerimizden. kayınvalidemle kayınpederimle 10-15 günde bir. eltimle önemli bir olay olduğunda.görümcemle hiç konuşmuyoruz soğuk biri evlendigimiz sıralarda ben ararken o bir kere bile aramadı.bu günlerde bunu kafama çok takiyorum.olması gereken ne sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?