Eşinizin aile fertleriyle ne sıklıkta telefon görüşmesi yapıyorsunuz?

Ben telefonla konuşmayı hal hatır sormayı pek sevmem . Kayınvalidemi aramam sayılıdır yani 4 yıllık evliyim. Görümcemle aram iyidri ama onunla da telefonla pek konuşmayız sadece hadi bana gel diye çağırmak için ya da çok özel durumlarda konuşuruz. Ben çok aramaktan yana değilim.

Boşver kafaya takılacak şey değil. Görümcen aramıyorsa aramasın insan ilişkileri çok zayıf demekki. Sana işi düşerse arar merak etme. Diğerleri için de aranan süre yeterli bana göre. Çok yakın olsanız aramamak tuhaf olurdu ama anlaşılan çok samimi değilsin eltinle falan.

Ben kv le haftada bir konuşurum. Belli de olmaz haftaiçi evine gittiysem nasılsa gördüm deyip o hafta aramadığım da olmuştur.
Kp ve kv ayrı olduğu için kp ile daha az görüşürüm. Özel günlerde ararım o da hemen kısa keser konuşmayı. Eşim arar onu daha çok.
Görümcem yok. Henüz eltim de yok kb de merak edip pek aramam zaten.

Bence pek umursama. Benim görüşüm birinci derece ailen dışında insanlara fazla ilgi göstermemek gerekiyor.

elti ya da görümcem yok, kayınvalidemler yakın oturuyor, haftada iki kez görüşürüz, eşim her gün konuşur, 7 aylık evliyim, kayınvalidemi 2 ya da 3 kez aramışımdır, o da bir şey sormak için, kayınpederim oğluyla bile konuşmaz, ben hiç aramam, kendi ailemi de öyle çok aramam zaten, yüz yüze görüştükten sonra tel de günümü özet geçmeyi sevmiyorum,

kv ile farklı şehirlerdeyiz. eşim bir defasında şehir dışına çıktığında kv kp merak edip beni aramışlardı da konuşmuştuk. onun dışında birbirimizi arayıp konuşmayız. akşamları eşim açar telefonu hoparlörden hep beraber konuşuruz sanki aynı odadaymışız gibi. bize yetiyor bu. kv kp ile özelim olmadığı için tek konuşmaktan sıkılıyorum zaten. bir süre sonra olay daha daha nasılsınız a dönüyor. kendi annemle aynı şehirdeyim hatta beş dk mesafede. onunla elzem şeyler dışında telde konuşmam zaten yakın olduğumuz için zırt pırt gideriz. eşim de sağolsun anlayışlıdır o konuda, hatta ailen yakınken git der uzak olunca gidemezsin.

kayınvalidemle iki haftada bir belki. evet onu aksattığımın farkındayım :26: kayınpederim işitme sorunu olduğu için her cuma mutlaka mesaj gönderirim. ya da nişanlımla ilgili bir konu olduğunda yine mesaj atarım. görümcelerim çok fazla onlarla da whatsaptan 'bütün kızlar toplandık' diye grup açtık ordan her gün konuşuyoruz evli barklı hepsi de. günlük nereye gidiyorlar ne yemek yapıyorlar falan anlatıyorlar hep

Hiç birinide aramam çünkü zaten hep yanyanayız hatta eltimin numarası bile bende yoktı taki kvdem onun tlfnu ile beni arayana kadr görümcme gelince yakın bi zamanda evlendi zaten ben hiç aramadım o işi düşünce arar bazen o kadr sende en iyisini yapıyosun inan:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aradaki elektrik ve bağa bağlı olan bir şey bu bence.
Ben nerdeyse hergün konuşurum.
Ben aramazsam onlar merak edip arar beni

Bu kişiden kişiye, karşılıklı muhabbete, uzaklığına göre değişir canım bence.
Biz ailelerimizden farklı bi yerde yaşıyoruz.
Evliliğimin ilk zamanı eşimin ailesi sık sık tel bekliyorlardı benden, onlar öyle alışmış.
Ben de telle görüşmeyi çok sevmem haftada bir falan aradım hep.
İlk zamanlar laf arasında sitem ediyorlardı, ama sonra evime geldiklerinde, bizim onlara gittiğimizdeki tavırlarımdan konuşmamak için değil de teli sevmediğim için çok iletişim halinde olmadığımı anladılar ve artık söylenmiyorlar hiç. Beni böyle kabul ettiler :)

aranızdaki samimiyete göre değişir..
ben mesafeden yanayım.
aradığınız süreler gayet normal bence, devam edin böyle.
bir de onlar sizi ne sıklıkta arıyor.
benim eşimin ailesi beni hiç aramazlar, ararlarsa eşimi ararlar sadece.
bende pek aramam. böylesi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…