- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bı arkadas esın ailen sızın ewe geldıgınde nasıl dıye sormus asıl dert orda babam pek fazla ugramaz ama annem ayda bı iki kere gelır ve bı hos geldın bıle demez zavvalı anname o kadar uzuluyokı bende konustum kac kere ama sonuc cıkmadı annemım yanına bıle cıkmaz sofrada yemek yer sonra gecer pc basına arada bı erkek kardesım
gelır onunlada kardesım konusursa konusur pek muhabbet etmez
ben bı kere onun ailesıne onun yaptıgı gıbı yaptım olay oldu kayın valıdem telefona yapıstı aylarca eıme gelmedıler benımkıler 8 senedır bunu cekıyoarada bı kere yuzune karsı bı sey soylemedıler
yasadigim tecrübelerle sabittir ki maalesef erkeklerin büyük bir cogunlugu esinin ailesini istemiyor ve sevmiyor,bunun bir cok sebebi var.en önemli sebebi kendi ailelerine haksizlik yapacaklarini düsünmeleri,yani esinin ailesini daha cok sevebilme ihtimalini uzak durarak ortadan kaldiriyorlar.belkide aileleri bunu istemiyordur.yada sizin ailenizden hoslanmiyor olabilir.yani bize annemizin haraketi hos gelirken ona gelmeyebilir.yada samimiyet kurmaktan korkuyor olabilir,yani ileride bana maddi manevi ihtiyac duyarlar diye.yada esininde cok görüsmemesi icin yapiyordur.daha bir cok sebep olabilir.fakat ne olursa olsun ortada bir sorun var ve sizi üzüyor.konusmalisiniz.belki gercegi söylemeyecektir.sizin tavriniz esinizin anlayacagi dilde olmali.mesela benim bir arkadasim söyle yapti kayinvalidesini aradi anne oglun benim anneme gelmiyor dedi benim sizinle sorunum yok ama bu böyle devam ettigi sürece bende size gelmeycegim dedi.ve de gitmedi.fakat en büyük sorun saygi.madem ki evlisiniz istemesenizde ailelere biraz katlanmak gerekiyor.tabiki siniri asmamak kaydiyla-ve esler yanliz olmadiklarini sadece kendi ailelerinin olmadigini ziyaretlerinde esit olmasina dikkat etmeliler