Eşim ailesinin yanında evde yalnızım.sonumuz boşanmak sanırım.

Konuyu takip ediyorum ve dayanamadim. :19:

Evet baslarda bende sizin haksiz oldugunuzu düsündüm.

Hata yaptiginizi alttan almaniz gerektigini düsündüm.

Neyse konustunuz gel dediniz .

Peki simdi derdi ne bu adamin :47:

Siz gururu birakip aradiniz hala neyin nazini yapiyor :19:

Hayir anlamadigim kac gündür yanlizsiniz hicmi düsünmez bu

kadin ne yapar ? ne eder tek basina ? bir seye ihtiyaci varmi ?

korkarmi ....

Peki ya aileye ne demeli :47:

insan demezmi oglum senin karin kac gündür orda yanliz

bi ara sor hatta kalk git evine :47::47:

Ariyosunuz gel diyorsunuz hemde kac kere hala nazlaniyo :19:

Bugün gelicem yarin gelicem :47::47:

Yok daha simdiden bayram pazarliklari ay cok sinir :19:

Ayrica buradaki hanimlar size alttan al dediler ama siz maas felan vermekden bahsediyorsunuz

ne alaka anliyamadim yoksa onudami istiyor sizden :53:

Siz ailenizle oturup konussaniza bence artik kac gün oldu .

Tamammmm....Artik susma zamaniiii....Siz kendinizden ödün verdiniz gurur yapmadiniz hem mesaj attiniz hemde aradiniz...Eyer baska büyük olaylar yoksa, yani bu olay esiniz icin bardagi tasiran son damla degilse, Pasamiz biraz simardi sanirim...Aramayin, bisey olmamis gibi devam yasayin, sesiniz cikmasin, hatta olurda o ariycak olursa cevap vermeyinde, pacalari tutussun....Bukadar basit bi olaydan sonra günlerce eve gelmemekte ne oluyomus, bu kadar kolaymi yuvayi yikmak, cocuk oyuncagi sanki...Aaaa gelmiycen gercekten ciddisin ozaman adam gibi kararini bildir...Bence burnunuzu sürtmeye ugrasiyor...Sizde bunu terse cevirin elinizden geleni yaptiniz yazfiklariniza göre, ayaklarina kapanip yalvarcak degilsiniz heralde...Birakin ne hali varsa görsün...Tilkinin dönüp dolasacagi yer Kürkcü dükkaniymis hesabi iste...allahim yaaaa...Evcilik oyunu sanki...

Bence maasini vermeye degmez, ne yapacaksin sonra sen? baska sehirden sana geri yollamasini mi bekleyeceksin? Siz evlenmissiniz ama ayri yasiyorsunuz. Bu yuzden o eve gelmese bile rahat, nasil olsa zaten ayri duruyordunuz. Onun ici rahat cunki onun gozunde siz yanliz kalmaya alisiksiniz. Uzulmeni istemem ama benim anladigim kadari ile esin ailesiyle vakit gecirmeyi, onlarla beraber olmayi seninle beraber olmaya tercih ediyor. Bir sevgi eksikligi var gibi sana karsi, senin kadar ozlemiyor. Mesafeler aranizi sogutmus, daha evlilige, birbirinize alisamadan uzun sureler ayri kalmissiniz, hala da ayri sehirlerde yasaminizi surduruyorsunuz. Ayni sehirde calisip ayni evde yasamaya baslamadiktan sonra evliliginiz zaten yuruyecek gibi gozukmuyor. Ustelik boyle iken bile biraraya geldiginizde tadini cikarip ozlem gidermek yerine bir bahane bulup gene uzaklasiyorsunuz birbirinizden. Allah hayirlisi neyse onu versin.

Son düzenleme:
Bence de kel deyince kendini fasulye gibi nimetten saydi. Konu sahibesinin yerinde olsam ne ararim ne sorarim gelene kapi acik. Konu sahibinin kendisini arayacagini biliyor naza cekiyor. Yarin obur gun hevesini alir gelir ailesinin yanindan:47:
Rahatina bak derim calisiyorsun paran var. Kimseye muhtac olmazsin bosansa bile esin. Ama adim kadar eminim gelecek.

bencede eşi gelmiştir
benım anlamadıgım konu sahıbı ve esı calısmıyormu :53:

Son düzenleme:
Dün bilgisayarım bozulduğu için giremedim.eşimi saat 17:00 gibi aramıştım ya kardeşi açmıştı.pazara gittiğini söyledi neyse ben de beni aramasını söyledim. Aradı yine böyle tripler neyse kapattı sonra akşam ara da konuşlam dedim. Neyse gece de aradı ben de uykum vardı yatacam dedim kapadım artık aramayacğm hatta ararsa açmayacağm ne hali varsa görsün ben elimden geleni yaptm çok şımardı. Hattapişmanım aradığım için.bakalım hayırlısı

Bugün kardeşi amelyt olacakmş dün onu dolaştırmış o yüzden gelememiş bu gün de hastaneden çıkarlarsa gelecekmiş yok yatarsa gelmezmiş ama bence gelmeyecek gelmesin artık ben de soğudum

Geçen salı kayınvalidemin yanına gitmiştik. Ben gittiğimizin 2. Günü hastalandım çok kötü hastalandım hem de cumartesi akşam çıkacaktık normalde ben de eşime hasta olduğumu söyledım zaten görüyor hastaneye felan gıttık bı de ustune kavga etmıstık durduk yerde aramız limoniydi.perşembe sabah eşime dedim ki ben çok kötüyüm akşam gidelim mi dedim.o da tamam dedi akşam olunca da vazgeçti.işim var yarın burda dedi ben de sonra yap dedim yok süresi geçer dedi. Kavga ettik ben de gelmezsen gelme dedim.o da gelirsem ş.....m dedi.ben de gelirsen öylesin dedim. Biz 3 saat uzaklıkta başka bir şehirdeyız bu arada sonra kayınvalidemlerin bizim yaşadığımız şehrin ilçesinde işleri vardı oraya gıtmeye karar verdiler arabayla ordan bişey getıreceklermiş sonra sabah 7 de gelmiş dıyor kı hadi gidelim benim de çok midem bulanıyordu dedim nasıl gideyım dedim.neyse sonra ben kendimi topladım yola çıktık araba bozuldu geri döndük eşimle de herkesin içinde konuşuyoz ertesi sabah gıtmeye karar verdık yanı cumartesi sabah çıktık ben de önceki gün dedim ki gelme sakın eve dedim geleceğim felan dedı ben de gelme burda kalmaya çok meraklsıın işlerin var ya onları hallet dedım.oysa o kağıdın da acelei yokmuş sanırım o gün yapmadı çünkü ve şuan hafta sonu oldu hala yapmadı.neyse gelmeden önceki gün gelme felan dıye baskı yapmıştım oda eşyalarımı çıkar koy o zaman dedi ben de tamam dedim.koydum eşyalarını cumartesi günü hiçbişey demedım konuştuk da yola çıktık kayınvalimler de geldi onları o ilçeye bıraktık sonra merkeze geldik benı eve bıraktı sonra ailesini de tekrar evlerine götürmek için o ilçeye gitti fakat ben onları bırakıp tekrar yanıma gelmesini bekledim gelmedi hiç aramadı da o gün konuşmuştuk çünkü hiç aramadı bu şehre geldiğime pişmanın burası benım memleketım ben kendı evımdeyım beni annemgılın yanında sanıyor ama bugun kayınvalidem aradı evde olduğumu söyledim gelir mi ki acaba artık gelince düzgünce konusacağım boşanacaksak boşanalım sürekli böyle hep oraya gıdıp gıtmeme konusu sorun oluyor aramızda başka uzak bir şehirdeyken hiç bırakmazdı benı demek gideceği yeri olmadığı için bırakmıyormuş ben de benı sevdiği için sanıyordum benim de kabahatım var mı ama çok hastaydım idrar yolu enfeksıyonu olmuştum insan en çok kendi evinde rahat edıyor bu hastalığı bılenler benı anlar eşim benı sevmıyorr mu nasıl bır tepkı vereyım sessiz mi kalayım akşam da gelmezse mesaj mı atayım napayım sizce.ya da bır hafta sonra gelirse nasıl bır tepkı vereyım sizce bi akıl verın nolur

bu ne ya bu ne ben bu konudan hiç bişey anlamadım anlayan varmı acaba

Back
X