- Konu Sahibi meryemmeryem
-
Bence ailelerin yapısal farkılılığından kaynaklanıyor.Biz hep ananemle kuzenlerimle iç içe büyüdük.Hep birbirimiz için didindik ihtiyacımız oldugunda.ama bazı anne babalar halalar teyzeler amcalar dayılar böyle değil herkes kendi hayatını yasıyor anne baba ben evlendirdim görevim bitti diyor.Ben 1 yıllık evliyim anne olursam inş. bende üzülürüm aynı seyi yasarsam.Belki rahatsız etmek istemiyorlardır.
Benim de iki yeğenim var. Ablamla evlerimiz yakın ama hiç gitmeyiz biz.
Karı koca çalışıyorlar,yoruyorlardır diye.
Haftadabir yemek yenir dışarıda ailecek. Kızları severiz.Muhabbet ederiz.
Ablam zaten getirir kızları annemlere sevsinler diye. Ben görememişsem uzun bir süre,"ablama hadi getir ben de geliyorum az sevelim kızları" derim. Bazen annemlerde bazen anneannemlerde gevrek buluşmaları yapılır.
Siz de bence dışarıda görüşmeye çalışın. Daha eğlenceli bence.
Belki rahatsız etmek istemiyorlardır.
Benim de iki yeğenim var. Ablamla evlerimiz yakın ama hiç gitmeyiz biz.
Karı koca çalışıyorlar,yoruyorlardır diye.
Haftadabir yemek yenir dışarıda ailecek. Kızları severiz.Muhabbet ederiz.
Ablam zaten getirir kızları annemlere sevsinler diye. Ben görememişsem uzun bir süre,"ablama hadi getir ben de geliyorum az sevelim kızları" derim. Bazen annemlerde bazen anneannemlerde gevrek buluşmaları yapılır.
Siz de bence dışarıda görüşmeye çalışın. Daha eğlenceli bence.
Sevmeyi herkes beceremez duygu yoksunulardır sende onların çocuğuna soğuk davranırsın
Bence ailelerin yapısal farkılılığından kaynaklanıyor.Biz hep ananemle kuzenlerimle iç içe büyüdük.Hep birbirimiz için didindik ihtiyacımız oldugunda.ama bazı anne babalar halalar teyzeler amcalar dayılar böyle değil herkes kendi hayatını yasıyor anne baba ben evlendirdim görevim bitti diyor.Ben 1 yıllık evliyim anne olursam inş. bende üzülürüm aynı seyi yasarsam.
merhaba guzelim, hayir abartmiyorsun kim olsa gucenir, ba$kalarinin çocugunu sevipte kendi oz yegenlerini sevmemeleri garip hakikaten.
biz e$imin ailesinden çok uzakta oldugumuza haliyle çocuk gormeye gelemiyorlar.. biz gidiyoruz, ilk gittigimizde oglumuz 1 ya$indayken kucaklarindan du$urmemi$lerdi evladimizi, gayinlarim yegenlerimiz gorumcem hepsinin ilgi alani olmu$tu oglumuz, muhtemelen bu yaz da oyle olur. benim ailem yakinimizda bir gun gormeseler o gun geçmez onlar için (kendi ailemde ilk torun)
yani içlemekte haklisin guzelim
açikcasi bi çozumum yok, e$in demi$ zaten diceni anlayana..
bence bu duruma fazla alınmayın tamam düşüncelerinizde haklısınız ama herkesde sevgisini belli edecek diye bi durum yok
benim eşimin ailesi ilk defa oğlum 5 aylıkken gördüler o kadar şunda oğlum 18 aylık
oysa benim annemde uzakta ama sırf oğlumu görmek için haftasonu günü birlik uçakla gelip gidiyo
her gün en az 3 defa arayıp soruyo
boşver böylesi daha iyi takma ,sende zamanla alışırsın
alışmaya çalışacam canım zaten
sadece içimdeki üzüntüyü paylaşmak istedim
tabiki herkes sevgisini aynı şekilde göstermez
ama herkes bir çocuğu aynı şekilde sever bence
çocuk sevgisi ne bileyim bana göre farklı bişey
ve her çocuğu sevmeseler anlarım ama
bir başka çocuğu sevmelerine şahit olmak kötü bir duygu
benim yengem de sizin gibi..
aman çocuklarım sevilmiyor.. bunlar sizin yeğeniniz değil mi bilmem ne.. yahu sevmek istersem severim, istemezsem sevmem.. onlar benim yeğenim.. kanım canım.. bir ihtiyacı olsa en önde ben koşarım.. ama sevgi gösterisi arayışı neden? herkesin işi var gücü var binbir türlü derdi var..
bu sizin görüşünüz saygı duyarım
sizin çocuğunuz varmı
onu sevmeyip başka bir çocuğu severken gördüğünüz bir yakınınız varmı
siz bişey olsa hemen koşarım dediniz
benim oğlum başını sehpaya çarptı gece hastaneye gittik sabahladık
ertesi gün gelmediler sormadılar
bu durumdada elbette insan arıyor bir sevgi arayışı
çocuğumu babasının dışında hiç kimsenin sevmemesi beni bağlamaz.. kendi anneciğim bile sevmese torununu, umursamam açıkçası..
bir çocuğun elzem sevgi ihtiyacı, anne ve baba sevgisidir.. gerisi hikaye..
siz belli ki sevgi dolu bir annesiniz.. çocuğunuz çok şanslı ki onu bu kadar düşünen annesi var.. öksüz yetim yavrular ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?