eşinizin ailesi çocuğunuzu nasıl seviyor onu görmeye geliyorlarmı ?

aynı şeyi düşünüyorum bazen bende
onlar şimdi bekar yarın birgün evlensinler bana nasıl davranıyorlarsa aynısını yapacam

Cocugum yok
Olsa ne ısterdım bılmıyorum.
Kızının cocugunu gormeye gıdıyor, benımkını gormeye neden gelmıyor dıye rahatsız olurdum sanırım.
Yada bunca yıl evıme bır kez gelmedı, sımdı de gelmesın derdım.
Her ne olursa olsun, cocugumu kımsenın benden fazla sevebılecegıne de ınanmazdım.
Ama keske bunları ıhtımal uzerıne yazmasaydım, bır bebegım olsaydı benım de...

yok sevmiyolar hiç bir torununu bende beklemiyom isini gücünü bitirip 3 senedir benim evime gelmediki torununu sevsin ben yinede vicdansız olmadığım için doğumdan sonra görün diye götürdüm ama daha gitmem zorla sevdircek halım yokya

ilk zamanlar bende öyle diyordum canım
dedimya işyerinde birlikteyiz
bazen çocuğu işyerine getiriyordum görsünler sevsinler diye
sonra baktımki niye ben çocuğumu birileri sevsin diye ayağına götüroyomki
kayınımda görümcemde bekar gitmedikleri yer yok
işten çıktılarmı arkadaşlarıyla gece yarılarına kadar gezerler
bize gelince mi zamanları yok
benim çocuğumu seveceklerse gelsinler evime misafirim olsunlar sevsinler dimi
artık işyerine getirmiyom çocuğumu

ama eşimin babası hasta çok yere gidemez kayınvalidemde onla ilgileniyor
o yüzden onların yanına her hafta götürmeye çalışırım sevsinler diye

insan istemesede bekliyor yaa
kim ne derse desin
keşke diyorum sorunumuz olsaydı anlaşamadığım kavga ettiğim insanlar olsaydı
derdim en azından kavgalıyız küsüz diye ama yok öyle bişey de yok
ne bileyim işte bunlarda böyle insanlar
herkes bir değil

Böyle bir beklentide olman çok normal. Sevgi dolu bir ailede büyüdüysen bunlar sana normal gelmez. Benim ikiz yeğenlerim var 2 yaşındalar. Onlar için canımı veririm. Haftada 3-4 gün görmeye ya giderim ya onlar gelir. Bütün kıyafet alışverişi bana aittir. Onlar için birşeyler almak çok mutlu ediyor beni. Gün içinde hemen hemen her saat başı ararım sorarım. bazern konuşacak pek birşey kalmaz o zaman da sadece nasıllar yemek yediler mi su içtiler mi gibi gereksiz şeyler sorar kapatırım. Kendi çocuğum olsa onlar kadar ancak severim. Allah kısmet ederde bir çocuğum olunca eminim ablamda aynı şekilde davranır.

Eşinin kardeşleri duygusuz.

Kaynın ve görümcen bekar oldukları için belki de bu konsepte uzaktırlar. Hani "çocuk nasıl" falan diye sormamalarını kastediyorum.
Benim kardeşim de çok sever kızımı, ama onlara gidersek sever. Kendiliğinden aramaz, eve gelmez zaten hiç.
Eşimin ailesi zaten üvey, ölsek başkalarından duyarlar, o denli uzağız.

Belki siz karı-koca gün içinde çocuğunuzdan bahsediyorsanız, yeterince bilgi almış oluyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…