Eşinizin ailesi ile kültürel uyumsuzluklara karşı.?

sakın bu kez aldırma çocuğunu...bir kez aldırmışsın zaten..ikinci kezde aldırma.allah insanları evlatlarıyla sınar...hem bu dünyada hem öbür dünyada bunun vebalini ödeyemezsin canım...

bekarken herşey normal di ne yapsam annem sevinir ve afferim kızma nasıl güzel yapıyo falan diyip beni teşvik ederdi. ev işlerinede elim yatkındı allaha şükür öğrendim canım annemin sayesinde :90: :90: :90: gel görelim ki evlendim her şey degişti. kayın validem annemin öğretiği herşeyi silip kendi yaptığını öğretme konusuna başladı ben annemin öğretiği yaparken eleştiri ye ve hatta begenilmemeye magruz kaldım. herşeyleri farkı geldi bana alışmak zaman aldı ki yorduda ama en nihayetinde uyum sagladım ve istemediğim ya da tasfip etmediğim bi durum olursa ilğilenmiyorum. bakmıyorum onlara sonra sesiz kalıyorum. ya da uzak duruyorum. şükür no problem artık

O halde sizin bu özel kararlarınıza müdahale hakkını nereden alıyorlar?
Burada onlara cevap vermesi gereken eşin tabii ki. Biz çocuğu isteyerek yaptık diyecek, kapatacak ağızlarını.
Taviz tavizi doğurur, karıştırmayın hayatınıza kimseyi.
Böyle sık sık kürtaj ileride istesende anne olamamana sebep olabilir cnm.

Rabbime dua ediyorum bu sefer bebeğimi kucağıma alıcam.Durum ne olursa olsun.Sonuc yarın belli olucak umarım güzel bir haber verebilirim size yarın.
Benim için dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…