- 13 Şubat 2018
- 1.527
- 3.413
- 133
- 37
- Konu Sahibi Yoncacannnn
Geldiklernde bir ikramda bulunmayın o zaman sonuçta evi toparlayıp bir şeyler hazırlayan hep kadınlar oluyor. Yaptıkları ayıp ben e
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah bizim hatamız işte arkadaşım 4 aylık evli ondan önce nişanlılık süreci vardı. Kayınvalidesini daha bir kez aramamışBen de açıyorum. Bir ara kv ayrı kp ayrı arıyordu. Dediğiniz gibi bizde de biraz benden dolayı oldu en başında yanlış anlamasınlar diye kendimden çok ödüm verdim çünkü nişanlıydık o zamanlar eşime söylediğimde nişanlıyız diye böyle yapıyorlar aranmazsan sevilmediğini düşünme diye dedi okey dedim sonra evlendik yine aynı hevesleri var tek gelinsin dedi ona da okey dedim baktım bu görev haline geldi ve beni rahatsız eden bir şeyler var çünkü kp çok alıngan biri şekeri çıkar beni arar başı ağrır beni arar terapi merkezi gibiydim bir ara ve açmayınca dönmeyince trip atıyordu hiç erilce gelmiyordu sonra soğuttu beni bu haller kv yi de aramaya korkar olmuştum çünkü o da kukla tek başına konuşsan dünyanın em modern insanı kp yanındayken bi anda gelenekçi. Bi ara hamile kaldım aşerenle başladın mı canın bi şeymişdiyse mu diye beni arıyordu adam eşim de asla bir şey diyemez. Sonra kalbi durdu bebeğin artık ne kadar stres yaptıysam. Atlatmak için tekrar KPSS’ye çalışmaya karar verdim beni unutun dedim arada hatırlat dediler dememe rağmen eve gider gitmez kp yine beni arıyordu açmadım mesaj attım ders çalışıyorum diye o günden sonra azalttı. Geçen de sordu bize alındın mı diye. Zaten ben çok konuşan biri değilim üşenirim yani konuşurken hele de muhtevası boşsa konunun. Ben kendi aileme yakınım şu an eşimin işi dolayısıyla bir saat mesafedeyiz iki haftada bir gideriz inanın babam eşimle aynı sofraya zor oturur çekinmesin rahat yesin diye. Böyle alıştım ben de. 15 aylık evliyim onlarla iletişim halinde olmamda nerdeyse iki sene. Velhasıl ben de daha yeni yeni dile gelmeye başladım bu kadar sabredebildim çünkü. Sevmiyorlar mı sevmesinler. Asgari ölçüde uyduğumu düşünüyorum fazlasını mı istiyorlar o zaman kendi kültürlerinden biriyle evlendirselerdi çocuklarını. İnanın boşanmayı bile göze aldım. Kocamı seviyorum ama bazen tak ediyor. Belki de ben abartıyorum, yanılıyorum ve günahlarını alıyorum. Eğer böyleyse de dua ediyorum Allah kalbime hidayet versin.
Sizin eşinizin tutumu nasıl ? Benimkinin beni anladığını düşünüyordum ama artık anlamadığını düşünüyorum ona göre kötü niyet yoksa her şey kabul edilebilir çünkü. Bana göre de niyet iyi ya da kötü mevcut durum kişiyi rahatsız ediyorsa bitiyor her şey.Ah ah bizim hatamız işte arkadaşım 4 aylık evli ondan önce nişanlılık süreci vardı. Kayınvalidesini daha bir kez aramamışben arardım ara dedikleri için sonra alıştılar. Yok yok sizin için aramıyorlar sizi işin bahanesini bulmuşlar. Milletle gelinimizle iyiyiz demek için bile sizden haberdar olmak istiyorlar. Benim de kayınvalidemler istisnasız her aramamda bir hastalık çıkarıp ilgi beklerler ahahha aynı kişiler emin oldum
![]()
Zaten annem babam kötü niyetli diyen görmedimSizin eşinizin tutumu nasıl ? Benimkinin beni anladığını düşünüyordum ama artık anlamadığını düşünüyorum ona göre kötü niyet yoksa her şey kabul edilebilir çünkü. Bana göre de niyet iyi ya da kötü mevcut durum kişiyi rahatsız ediyorsa bitiyor her şey.
İşte bunun adı mesafe olunca insan yanlış algılıyor anne babamı sevmiyorsun oluyor. Halbuki genel anlamda diğer ilişkilerimizde bile mesafe olmalı. Bak ben buyum bu benim kırmızı çizgim diyebilmeli ve bu ilişkiyi bozacak bir şey olmamalı. Aslında kendi mesafeyi savunan biri ama anne babasına gelince istiyor ki aram bozulmasın. Sınır bilen insanlar olsa yaklaşacağım. Ama değiller. 50 küsür yaşındaki insanları da değiştiremeyiz ki. Ben de kendimce iletişimi minimuma indirmek istiyorum o yüzden. Samimi olunca da istekler bitmiyor bunu yapmakta da bi beis görülmüyor. Yani herkes bambaşka herkesin büyütülme tarzı, doğru bildikleri yaşantısı bambaşka. Saygı duyup fazlasını istememek gerekiyor. Belki zamanla oturur bilemiyorum.Zaten annem babam kötü niyetli diyen görmedimHerkes en saçma şeyi bile iyi niyete yoruyor. Benim eşim de tabiki sıkı fıkı olayım ister ama ben istemiyorum. Çevremdeki herkes de eş ailesine mesafeli ben niye sürekli arayıp edip sonra yanlış anlaşılmalarla laf sokmalarla uğraşayım ki? Siz de endişe etmeyin eşinizle aranız bu yüzden bozulmaz, bozulmamalı. Ailesiyle ilişkiniz yüzünden sizi eleştirip arayı bozmaması gerekiyor. Saygı duyması gerek. Ayrıca dediğim gibi bir insanın koymak istediği mesafeyi önemsemeden kendi ilişki yapısına onu mecbur etmek çok da iyi niyetli değil bence.
Buradaki yazımlarınızdan anladığım bağlantıları güzel kurup kendinizi açık ifade edebildiğiniz, aslında eşinize de bu şekilde konuşabilirsiniz. Eşinizin size olan tavrı değişecek diye mi endişe ediyorsunuz? Eğer sınırları oluşturamazsanız zamanla kin duymaya başlarsınız gibi geliyor bana o yüzden öfkenizi sağlıklı bir şekilde ifade etmenizi öneririm. Dersiniz ki çevremde insanlar özel günler dışında kayınvalidesini aramıyor bile (benim çevrem çoğunlukla öyle) eğer benim bu görüşme sıklığım bile onlara az geliyorsa bu artık benim problemim değil. Ben seninle evlendim diye aileni memnun etmek zorunda değilim senin hatrın için kendimden fedakarlık ediyorum zaten gibi ifade edin kendiniziİşte bunun adı mesafe olunca insan yanlış algılıyor anne babamı sevmiyorsun oluyor. Halbuki genel anlamda diğer ilişkilerimizde bile mesafe olmalı. Bak ben buyum bu benim kırmızı çizgim diyebilmeli ve bu ilişkiyi bozacak bir şey olmamalı. Aslında kendi mesafeyi savunan biri ama anne babasına gelince istiyor ki aram bozulmasın. Sınır bilen insanlar olsa yaklaşacağım. Ama değiller. 50 küsür yaşındaki insanları da değiştiremeyiz ki. Ben de kendimce iletişimi minimuma indirmek istiyorum o yüzden. Samimi olunca da istekler bitmiyor bunu yapmakta da bi beis görülmüyor. Yani herkes bambaşka herkesin büyütülme tarzı, doğru bildikleri yaşantısı bambaşka. Saygı duyup fazlasını istememek gerekiyor. Belki zamanla oturur bilemiyorum.
Emin olun yaptıkça da fazlasını istiyorlar benim hep öyle. En son dedim ki madem memnun edemiyorum kendi istediğim mesafede olayımİşte bunun adı mesafe olunca insan yanlış algılıyor anne babamı sevmiyorsun oluyor. Halbuki genel anlamda diğer ilişkilerimizde bile mesafe olmalı. Bak ben buyum bu benim kırmızı çizgim diyebilmeli ve bu ilişkiyi bozacak bir şey olmamalı. Aslında kendi mesafeyi savunan biri ama anne babasına gelince istiyor ki aram bozulmasın. Sınır bilen insanlar olsa yaklaşacağım. Ama değiller. 50 küsür yaşındaki insanları da değiştiremeyiz ki. Ben de kendimce iletişimi minimuma indirmek istiyorum o yüzden. Samimi olunca da istekler bitmiyor bunu yapmakta da bi beis görülmüyor. Yani herkes bambaşka herkesin büyütülme tarzı, doğru bildikleri yaşantısı bambaşka. Saygı duyup fazlasını istememek gerekiyor. Belki zamanla oturur bilemiyorum.
Ahahah aslında sanırım Karadenizli olmamla alakalı olmalı ki ben asla sakince bir şey anlatamıyorumBuradaki yazımlarınızdan anladığım bağlantıları güzel kurup kendinizi açık ifade edebildiğiniz, aslında eşinize de bu şekilde konuşabilirsiniz. Eşinizin size olan tavrı değişecek diye mi endişe ediyorsunuz? Eğer sınırları oluşturamazsanız zamanla kin duymaya başlarsınız gibi geliyor bana o yüzden öfkenizi sağlıklı bir şekilde ifade etmenizi öneririm. Dersiniz ki çevremde insanlar özel günler dışında kayınvalidesini aramıyor bile (benim çevrem çoğunlukla öyle) eğer benim bu görüşme sıklığım bile onlara az geliyorsa bu artık benim problemim değil. Ben seninle evlendim diye aileni memnun etmek zorunda değilim senin hatrın için kendimden fedakarlık ediyorum zaten gibi ifade edin kendinizi
Siz annesi babasıyla her gün konuşmadığınızda o ailesini yok mu saymış oluyormuş bize alakayı anlatabilir mi?Ahahah aslında sanırım Karadenizli olmamla alakalı olmalı ki ben asla sakince bir şey anlatamıyorumvolume bi yerde kayıyor
ya da o an sinirden söylemeyeceğim bir şeyi söyleyiveriyorum. İlk başlarda napıyım anamı babamı yok mu sayayım diyordu sanki ona yok say diyen olmuştu. Kırılır diye çok da açık ifade edemiyordum kendimi sonuçta anne babası. Anlıyor da işte işine gelmiyor biraz da vicdanımı kullanıyor olabilir ama dediğim gibi eskisi kadar ödün vermemeye çalışıyorum sonuçta bir saygısızlığım yok.
Doğru diyorsunuz teşekkür ederim bakalım bizi neler bekliyor paralel evrendeki elticiğimSiz annesi babasıyla her gün konuşmadığınızda o ailesini yok mu saymış oluyormuş bize alakayı anlatabilir mi?sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Yüzgöz olunup yediği içtiği ayrı gitmeyen insanların arasında problem olurken mesafeliler hep iyi ilişkiler kuruyor. Hem vakit harcayıp hem kötü olmayın derim ben
Böyle şeylere takılıp huzurunuzu kaçırmamanızı öneririm.Herkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
Eşim ve benim ikinci evliliğimiz ikimizinde, fakat ailesi ve benim ikinci evliliğim olduğu için beni hiç kabullenemediler, 7 yıldan beri ailesi ile bazen küs, bazen barış mesafeli bir şekilde görüşüyoruz, merak ettiğim konu ise, mesela bu 7 yıl içinde ailesi hiç bir şekilde beni aramadı mesela düğün var, ablası eşimi arayıp davet ediyor, bize gelmek istiyorlar eşimi arıyorlar, araba lazım oluyor, yada işte akşam oturmaya çağrılacak esimi arıyorlar, arayanda annesi, yengesi ablası, yeğeni v.s. yani ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar. Bizde bu tür şeylerde genel kadın aranır, sizde nasıl mesela, yanlış mi düşünüyorum.![]()