• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ailesi sizi arar mı?

Ben yapı olarak kimseyle samimi olamıyorum ve her şeyi direk söylerim, dedikodum vs yoktur o yüzden birbirimizi çok aramayız.
Fakat bir şey olsa ararlar söylerler. Ha bir yere çağırsalar eşimi de ararlar bazen beni de ararlar ama eşimi daha çok ararlar ki onu aramaları benim için dert değil, sonuçta benim ailem de beni arıyor eşimi aramıyor. O yüzden böyle şeylere takmayın derim.
Aynı evin içinde yaşıyorsunuz, ha sizi aramışlar ha onu ne farkeder anlamadım?

Ben yapı olarak kimseyle samimi olamıyorum ve her şeyi direk söylerim, dedikodum vs yoktur o yüzden birbirimizi çok aramayız.
Fakat bir şey olsa ararlar söylerler. Ha bir yere çağırsalar eşimi de ararlar bazen beni de ararlar ama eşimi daha çok ararlar ki onu aramaları benim için dert değil, sonuçta benim ailem de beni arıyor eşimi aramıyor. O yüzden böyle şeylere takmayın derim.
Aynı evin içinde yaşıyorsunuz, ha sizi aramışlar ha onu ne farkeder anlamadım?
Beni en başından beri dışladiklari için, belki de fazla duygusal düşünüyorum bilmiyorum.

Herkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
Eşim ve benim ikinci evliliğimiz ikimizinde, fakat ailesi ve benim ikinci evliliğim olduğu için beni hiç kabullenemediler, 7 yıldan beri ailesi ile bazen küs, bazen barış mesafeli bir şekilde görüşüyoruz, merak ettiğim konu ise, mesela bu 7 yıl içinde ailesi hiç bir şekilde beni aramadı mesela düğün var, ablası eşimi arayıp davet ediyor, bize gelmek istiyorlar eşimi arıyorlar, araba lazım oluyor, yada işte akşam oturmaya çağrılacak esimi arıyorlar, arayanda annesi, yengesi ablası, yeğeni v.s. yani ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar. Bizde bu tür şeylerde genel kadın aranır, sizde nasıl mesela, yanlış mi düşünüyorum.🤷
Beni hiç aramazlar. Çünkü ben de aramam 😬
Ben insan sevmeyen biriyim. Öyle aile ziyaretleri, misafirlikler, kalabalık, tantana 10 yıldır hiç yapmadım, yapmayacağımı da bildikleri için hiç aramazlar. Sadece doğum günleri ve bayramlarda ailece görüntülü konuşma yapar kutlarız, o kadar.

Herkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
Eşim ve benim ikinci evliliğimiz ikimizinde, fakat ailesi ve benim ikinci evliliğim olduğu için beni hiç kabullenemediler, 7 yıldan beri ailesi ile bazen küs, bazen barış mesafeli bir şekilde görüşüyoruz, merak ettiğim konu ise, mesela bu 7 yıl içinde ailesi hiç bir şekilde beni aramadı mesela düğün var, ablası eşimi arayıp davet ediyor, bize gelmek istiyorlar eşimi arıyorlar, araba lazım oluyor, yada işte akşam oturmaya çağrılacak esimi arıyorlar, arayanda annesi, yengesi ablası, yeğeni v.s. yani ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar. Bizde bu tür şeylerde genel kadın aranır, sizde nasıl mesela, yanlış mi düşünüyorum.🤷
Tabiki kadın aranır o zaman gelene kocan hizmet etsin düğüne de tek kocan gitsin

Dugun davet gibi durumlarda esimi aramalarini sorun etmem
Ama evime geleceklerse beni aramalari gerek
Baslarda esimi ariyorlardi bende kizdim bu evin hanimi benim musaitligi ben bilirim beni aramalari gerek demistim esim de ailesine bundan sonra megi arayin musaitlik durumu icin demisti ve yillardir boyle devam ediyor duzen

Benimkilerde eşimi ararlar beni aramazlar, bende onları aramam zaten.. Soğuk ve mesafeli ilişkilerde normaldir heralde.. Olması gereken evin kadının aranmasıdır

Tamamen eş ailesi ile ilişkinize bağlı, sizinkiler zaten sıkıntılı imiş. Sizi yok saydıkları için eşinizi arıyorlar. Burada hatalı olan eşiniz o tepki gösterip sizi saydiracakti.
Bizimkiler ilk zamanlar eşimi ararlardi gereken müdahaleyi çok güzel yaptım artık beni ariyorlar, bizim aramiz iyidir her gün telefonla görüşüz. Eşim plan program olunca benden duyar.

Benimkiler tam tersi hiç ogullarini değil sadece beni ararlar herşeye ama herşeye bazen Allah affetsin bilerek açmıyorum
İstemsizce güldüm yoruma. Tekim sanıyordum bizimkiler de öyle gün aşırı arıyorlar kaynana kayınpeder neymiş sesimi duyunca ilaç gibi geliyormuş onlara. Bıktım vallahi saçma sapan konuşmalar hep bir de görev haline getirmişler üç gün konuşmasak eşimi arayıp sesi soluğu çıkmıyor diyorlar.

Sana bir zararları yoksa boşver

Kabahat eşinizde kızmayın eşiniz saydırmiyor sizi ailesi aradığı zaman kesin tavır koysa karıma saygılı olun yoksa kalbinizi kırarım dese kimse size laf söyleyemez cesaret bile edemez ne demek yok saymak ne yüzle evinize geliyorlar ikinci evlilik yapan kadınları kimse küçümsemesin herkesin başına gelebilir herşey insan oğlu için ne malum onların kızının ikinci evlilik yapmayacağı hiçbirşeyin garantisi yok

Bu durumu tatlı bi dille eşinize açsanız, eşiniz arandığı zaman, eşimle bir bakalım konuşalım gibi bir şey dese, hani konulara hep sizi de dahil etse. O zaman sizi mecburen saymak zorunda kalacaklar bence...

Bizde de eşimi ararlar, ilk baslarda ben de cok icerledim buna yalan degil, cunku normal degil bu.

Ama gozlemledigim uzere hic birbirine sargın bi aile degiller, o yuzden kime alisiklarsa onu aradiklarini farkettim, ben de yavaş yavaş haftalik aramalarimi falan kestim, kimseye kendi istediğinden daha fazlasini vermeye gerek yok sonucta.

İstemsizce güldüm yoruma. Tekim sanıyordum bizimkiler de öyle gün aşırı arıyorlar kaynana kayınpeder neymiş sesimi duyunca ilaç gibi geliyormuş onlara. Bıktım vallahi saçma sapan konuşmalar hep bir de görev haline getirmişler üç gün konuşmasak eşimi arayıp sesi soluğu çıkmıyor diyorlar.
Kayınvalideniz kayınvalidem olabilir mi😂😂 aynı saçmalığı benimkiler de yapıyor bu konuşmaların kurallı rutin ve görev haline gelmesine izin vermeyin bence bazen sık görüşüp bazen bir süre kesebilirsiniz öyle denk geldiğini söylersiniz düzene alışırlar

aramiyorlar. aramalarini da asla istemem. cunku onlar 1 aradiginda benden 5 arama bekledikleri icin. ne onlar beni arar, ne de ben onlari ararim zaten ayni sehirdeyiz. bi de tel de konusmaya tahammulum yok

Back
X