- Emoji Skoru
- 2.079
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Bunu siz ve eş ailesinin davranışları belirler.Mesela bir arkadaşım var eş ailesi ile arası hiç iyi değil sıkıntılı insanlar karşı taraf.O yüzden görüşmez.Ana kuzenim eş ailesini çok sever çok iyi insanlar kuzenimin kendisi sık görmek ister.Evet yaza düğünüm var benim ailem çok uzak bir şehirde ben nişanlımın ailesiyle aynı şehirdeyim. Evlenince de burda yaşayacağız. Şimdi aklıma takılan ne kadar sıklıkla görüşmemiz gerekiyor. Her hafta kahvaltı yemek organizasyonları falan çok istemiyorum açıkçası. Emrivaki de sevmem hadi arayıp şuraya buraya gidelim ya da size çaya/yemeğe geliyoruz diye. eş ailesiyle şehirde yaşayanlar ne sıklıkla görüşüyor merak ediyorum
Bilemiyorum ya. Ben yine de bi yoluna bakardim şahsen. Aileci biri degilim. Aksine kendi ailemden de ayri kendi basimiza bir yerde yasamak en guzeli oldugunu düşünüyorum. Ama düşünsene onun bi teyzesi dayisi, falan filanını , lüzumsuz akrabalarini kendi annen daha çok göreceksin. Baya dramatik ve katlanmasi zor bi durum benceSırf onun da ailesiyle aynı şehirde olmamak için neden düzenimizi işimizi bırakıp başka bir şehire gidiyim fazlasıyla mantıksız
Ya zaten öyle mesela yıl içinde en az birkaç kez akrabaları gelir gider o zamanlarda mecburen gidip görüşeceğim evime davet edeceğim. Ama işte sırf böyle bir durumdan dolayı da kurulu düzenimizi bozup başka bir şehire gidemeyiz ki. Nişanlımın ofisi çevresi hep burada keza benim de öyle. Diğer yorumlarda okudum baştan güzelce sınırımı çizersem sonra öyle devam eder diye düşünüyorum ben deBilemiyorum ya. Ben yine de bi yoluna bakardim şahsen. Aileci biri degilim. Aksine kendi ailemden de ayri kendi basimiza bir yerde yasamak en guzeli oldugunu düşünüyorum. Ama düşünsene onun bi teyzesi dayisi, falan filanını , lüzumsuz akrabalarini kendi annen daha çok göreceksin. Baya dramatik ve katlanmasi zor bi durum bence
Biz duruma göre bazen ayda bir ,bazen haftada bir degisiyor, arabayla 5 dk mesafedeyizEvet yaza düğünüm var benim ailem çok uzak bir şehirde ben nişanlımın ailesiyle aynı şehirdeyim. Evlenince de burda yaşayacağız. Şimdi aklıma takılan ne kadar sıklıkla görüşmemiz gerekiyor. Her hafta kahvaltı yemek organizasyonları falan çok istemiyorum açıkçası. Emrivaki de sevmem hadi arayıp şuraya buraya gidelim ya da size çaya/yemeğe geliyoruz diye. eş ailesiyle şehirde yaşayanlar ne sıklıkla görüşüyor merak ediyorum
Evet yaza düğünüm var benim ailem çok uzak bir şehirde ben nişanlımın ailesiyle aynı şehirdeyim. Evlenince de burda yaşayacağız. Şimdi aklıma takılan ne kadar sıklıkla görüşmemiz gerekiyor. Her hafta kahvaltı yemek organizasyonları falan çok istemiyorum açıkçası. Emrivaki de sevmem hadi arayıp şuraya buraya gidelim ya da size çaya/yemeğe geliyoruz diye. eş ailesiyle şehirde yaşayanlar ne sıklıkla görüşüyor merak ediyorum
Ben de kara kara bunu düşünüyorum. Bir buçuk yıllık evliyim şu an ayrı bir ildeyiz şark sonrası eşimin memleketi olacak muhtemelen. Telden bile rahat vermiyorlar iç içe yaşayan bir aile bunu da “bizde aile bağları kuvvetli” adı altında normalleştirmişler.Evet yaza düğünüm var benim ailem çok uzak bir şehirde ben nişanlımın ailesiyle aynı şehirdeyim. Evlenince de burda yaşayacağız. Şimdi aklıma takılan ne kadar sıklıkla görüşmemiz gerekiyor. Her hafta kahvaltı yemek organizasyonları falan çok istemiyorum açıkçası. Emrivaki de sevmem hadi arayıp şuraya buraya gidelim ya da size çaya/yemeğe geliyoruz diye. eş ailesiyle şehirde yaşayanlar ne sıklıkla görüşüyor merak ediyorum