Esinizin ailesiyle zorla gorusturuluyomusunuz?

Bana göre kocanız tam bir zorba ne demek abine gitme ne demek annenle kalma felan bence siz ipleri ona teslim etmişsiniz sizi bir oraya bir buraya sürüklüyor sizin yerinizde olsam son kez konuşurum anlamazsa tehdit amaçlı baba evine dönerim inanın korkmayın gerekirse boşanın böyle bir zorbayla hayat geçmez...
Bi kere gittim zaten 2 ay ayrı kaldım o da diyo Oğlumuz için susalim ikimizde ben zaten sana bisey demiyorum karışmıyorum her istediğini de yapıyorum dedim o da biliyo Muş hatasını sonra pişman oluyomus

Evli barkli bir kadin olarak kimse benim nerede kalacagima karar veremez. Cocuk muyum ben? Aklim fikrim yok mu benim, kendi adima karar veremiyor muyum? Oyle biriysem benimle neden evlenildi? Esim en fazla tavsiye verebilir, karari bana kalir.
Herkes böyle düşünsel keşke ben ona karışamam o bana hiç bişey sormaz bişey yapcaginda o erkek ben kadın çünkü kadın evde oturmali çocuğuna bakmalı erkek dışarda olmalı

eşimin ailesi gün koymuştu haftanın bir günü mutlaka gitmeliydik onlara. ben en sonunda mecburiyetten gitmeye başladım ve oradayken yüzüm asık ve hiç konuşmuyordum. en sonunda eşime söyledim kendimi mecbur hissettikçe gidesim gelmiyor her hafta gitmeyelim sen git istediğin kadar gör dedim. şu anlık sıkıntımız kalmadı. malesef senin eşin aile olmanın ne demek olduğunu kavrayamamış
AsLinda bize bırakmalı gidip gitmeme konusunu ama mecbur oluyo işte bu da sıkıyor insanı

Bi kere gittim zaten 2 ay ayrı kaldım o da diyo Oğlumuz için susalim ikimizde ben zaten sana bisey demiyorum karışmıyorum her istediğini de yapıyorum dedim o da biliyo Muş hatasını sonra pişman oluyomus
Bence zararın neresinden dönsen kar anladığım kadarıyla bu olaylar haricinde sana kötü de davranıyor hakaret ediyor bir kere gitmişsin baba evine bir kez daha git korkma çekinme ya birşeyler yaparsın adam olur yada ömrün boyunca mutsuz olursun inan mutluluk senin elinde yeter ki kendinden emin dur benim babam her zaman şunu söyler evlilik ne kadar haksa boşanmakta o kadar haktır.

Eşime başta şart koşmuştum,kendi ailemle ben zaten ayrıyım,sizinkilerin de zırt pırt görüşme istekleri olmasın diye,kabul etti,zaten çok şükür ayrı şehirlerdeyiz.
Hayır zorla olmaz.Siz birinin karısı ya da gelininden önce bireysiniz.Böyle cahilleri nasıl buluyorsunuz baş tacı ediyorsunuz da sonradan her istediğini yaptırıyor köle gibi.Büyük sözüme töbe ama görüşmezdim zorla kendimle bile.net
Bende çok büyük konuştum başıma geldi çekiyorum işte maddi olarak sıkıntım yok ama bekliyorum değişir beni böyle kabullenir diye zorla güzellik olmaz cunku

Bence zararın neresinden dönsen kar anladığım kadarıyla bu olaylar haricinde sana kötü de davranıyor hakaret ediyor bir kere gitmişsin baba evine bir kez daha git korkma çekinme ya birşeyler yaparsın adam olur yada ömrün boyunca mutsuz olursun inan mutluluk senin elinde yeter ki kendinden emin dur benim babam her zaman şunu söyler evlilik ne kadar haksa boşanmakta o kadar haktır.
Evet öyle sabır kalmiyo insanda birike birike gidicem diyorum ayrılalım diyorum o da istemiyo yine bi sürü rezillik çıkmasından korkuyorum tamamen bitse hersey içimde sevgi de ümit te zaten hiç durmam

Evet öyle sabır kalmiyo insanda birike birike gidicem diyorum ayrılalım diyorum o da istemiyo yine bi sürü rezillik çıkmasından korkuyorum tamamen bitse hersey içimde sevgi de ümit te zaten hiç durmam
Bakın çocuğunuz var bildiğim kadarıyla gün gelir boşanma aşamasına gelsenizde çocuğunuz yüzünden hep yüz yüze bakacağınızı unutmayın inanın saygılı bir şekilde de boşanılabilir sizin durumunuz bana göre sizden dolayı zor tam emin değilsiniz kendinizden ama unutmayın hayat geçiyor...

guiding88 guiding88 artık açtığın hiç bir konuya şaşırmıyorum emin ol.acaba bu adamın böyle olmasında senin katkın yok mu ?var tabi .
Tanıyor musunuz konu sahibini hayırdır? Bazı erkekler böyle maalesef dediğim dedik çaldığım düdük oluyorlar. Kadın da rahatsızlığını dile getirince kavga eksik olmuyor haliyle

D
Tanıyor musunuz konu sahibini hayırdır? Bazı erkekler böyle maalesef dediğim dedik çaldığım düdük oluyorlar. Kadın da rahatsızlığını dile getirince kavga eksik olmuyor haliyle
Diğer konularımdan biliyo beni genellikle aynı tarz konuları açıyorum o yüzden evet her erkek aynı değil malesef

gıcık olmaya başladım her hafta gidince. her yaptıkları gözüme batar oldu. o yüzden sana kesinlikle hak veriyorum
Ben her hafta değil hergün görüşüyorum bunalıma girdim iyice gidelim deyince bişey demiyorum itiraz etmiyorum ki bi yerlere gideceğim zaman giciklik yapmasın diye

Bakın çocuğunuz var bildiğim kadarıyla gün gelir boşanma aşamasına gelsenizde çocuğunuz yüzünden hep yüz yüze bakacağınızı unutmayın inanın saygılı bir şekilde de boşanılabilir sizin durumunuz bana göre sizden dolayı zor tam emin değilsiniz kendinizden ama unutmayın hayat geçiyor...
Evet kafam çok karışık eskiye gör sanki daha iyi eskiden daha kötüydü belki o yüzden ümitli yim zamanla geçer mi bu durum diye düşünüyorum kendi de diyi sevgim azalmiyo sana karşı artıyor diyo

Bıktım ben ya hergün hergün nedir bu annesi üç gündür goremiyomus oğlunu taşra yapıyo tamam oğlu gitsin görsün ben kendi anama gidemiyorum annem geliyo her gececi olduğunda yine aynı mesele haftada iki kere gececi tek kalmamam lazımmış ailesinde kalcakmisim bu adam bikmiyo mu sürekli ayni şeyleri tartışmaktan evde yemek var diyorum annesini ariyo yemeğe sana gelcez diye hiç benim fikrim önemli değil siz olsanız napardiniz ya bu nasıl bi ilişkidir bende söyledim ayrılalım daha iyi diye tartışinca biz huzursuz olunca çocuk daha kötü oluyo diye en iyisi ayrılalım daha iyi olur dedim
beni zorla bir allahın kulu bi yere götüremez.çok özlüyosa anasını evlenmeseydi.en nefret ettiğim konu yaa.

Birbirlerine çok bağlı lar çok düşkün ler o yüzden ayrilamiyolar
kardeş benim kv hemen karşı binada oturuyor.sağolsun ben çok severim kendisini hatta bazen eşim şehir dışına çıkar ben giderim onlarda kendi isteğimle kalırım.başlarda böyle gitmediğimizde eşimi arayıp ağlıyordu.niye gelmiyosunuz.aramıyosunuz diye eşim sağolsun cevabı kendisi veriyodu annesine.1 2 ay böyle sürekli arayıp ağladı.bende girtmedim.eişimede söyledim.ağladığı için gitmicem dedim.ben bunun altında farklı şeyler ararrım.sonuçta senin annen kaç yaşında sen onlara karşı çok iyi olabilirsin belki bana karşı daha sertsin bunu düşünmesi lazım.ve eğer bunu düşünüp ağlıyorsa bizim aramızı bozmak içinde yaptığını düşüğnürüm.bu yüzden bu huydan vazgeçene kadar gitmicem dedim.açıkça söyledim."nedir bu ağlama sızlama.hiç hoşlanmam.kendi annem bunu yapsa hayırdır anne iyimisin diye sorarım.herşeyin altında bi mana aramayın.sizi sevmediğim için değil.genel yapım böyle ben sevmem çok fazla gitgel olaylarını."dedim .şimdi hiç gıkı çıkmıyor.yani sert bir şekilde değil.ama uygun bir dille bence bunu söyleyin.

• Beğen
Reactions: mw-

açtığı konuları bildiğim için bu yorumu yapmak zor olmasa gerek benim için.verdğim cevap tan konu sahibi rahatsız değil eşini bildiği için, siz neden rahatsız oldunuz beni alıntıladınız onu anlamadım

açtığı konuları bildiğim için bu yorumu yapmak zor olmasa gerek benim için.verdğim cevap tan konu sahibi rahatsız değil eşini bildiği için, siz neden rahatsız oldunuz beni alıntıladınız onu anlamadım
Estağfirullah ne rahatsız olması. Tanıyor mu acaba oldum. Kendisi de söylemiş eski konularımı biliyor diye. Ben sizin kadar bilmiyorum. Hatasını da merak ettim o zaman

Benim eşim bu konuda nadir bulunanlardan.hadi annene gidelim diye ben söylerim çoğu zaman.kendi gidiceği zamanda ben gidiyorum sende gelcekmisin der gidince de 1-2 saat oturup geliriz.çevremdekilerde gitmeye mecbur bırakılıyo.hatta bi tanesi gittiğinde kayınvalidesinin ev işlerini yapıyo çalıştığı halde.böyle bi durumda kalsam ayrılma sebebi değil bence ama çeşitli bahaneler bulurdum sürekli.kalma konusunda evde kayınpeder varsa özellikle onu.ki gerçekten kayınpederimle aynı evde kalmaktan çok rahatsız olurdum.haftada 1 eşimle giderdim sadece.zamanla biraz törpülenir belki böylece

Back
X