Esinizin ailesiyle zorla gorusturuluyomusunuz?

Benim eşim bu konuda nadir bulunanlardan.hadi annene gidelim diye ben söylerim çoğu zaman.kendi gidiceği zamanda ben gidiyorum sende gelcekmisin der gidince de 1-2 saat oturup geliriz.çevremdekilerde gitmeye mecbur bırakılıyo.hatta bi tanesi gittiğinde kayınvalidesinin ev işlerini yapıyo çalıştığı halde.böyle bi durumda kalsam ayrılma sebebi değil bence ama çeşitli bahaneler bulurdum sürekli.kalma konusunda evde kayınpeder varsa özellikle onu.ki gerçekten kayınpederimle aynı evde kalmaktan çok rahatsız olurdum.haftada 1 eşimle giderdim sadece.zamanla biraz törpülenir belki böylece
Belki benim eşim de bana bıraksa kendim giderim ama öyle değil ki iki günde bi gidelim diyo benim anneme demiyo gidelim diye ben deyince de niye diye soruyor sen annene giderken ben niye diye sormuyor um diyorum senin nasıl annen degerliyse benim annemde değerli diyorum benım ailemden beni sogutacaklar abime karşı doldurmaya çalışıyorlar da sıra annemde

kardeş benim kv hemen karşı binada oturuyor.sağolsun ben çok severim kendisini hatta bazen eşim şehir dışına çıkar ben giderim onlarda kendi isteğimle kalırım.başlarda böyle gitmediğimizde eşimi arayıp ağlıyordu.niye gelmiyosunuz.aramıyosunuz diye eşim sağolsun cevabı kendisi veriyodu annesine.1 2 ay böyle sürekli arayıp ağladı.bende girtmedim.eişimede söyledim.ağladığı için gitmicem dedim.ben bunun altında farklı şeyler ararrım.sonuçta senin annen kaç yaşında sen onlara karşı çok iyi olabilirsin belki bana karşı daha sertsin bunu düşünmesi lazım.ve eğer bunu düşünüp ağlıyorsa bizim aramızı bozmak içinde yaptığını düşüğnürüm.bu yüzden bu huydan vazgeçene kadar gitmicem dedim.açıkça söyledim."nedir bu ağlama sızlama.hiç hoşlanmam.kendi annem bunu yapsa hayırdır anne iyimisin diye sorarım.herşeyin altında bi mana aramayın.sizi sevmediğim için değil.genel yapım böyle ben sevmem çok fazla gitgel olaylarını."dedim .şimdi hiç gıkı çıkmıyor.yani sert bir şekilde değil.ama uygun bir dille bence bunu söyleyin.
Senin eşin seni zorlamiyorsa zaten sağlıyodur dengeleri benim eşim den kaynaklı bu durum kabullenemiyo ailesini sevmediğimi zorla sevdirecek

zorla olamayacağı kesin. eşin buraya girdiğini görse üst komşunu suçlamayı bırakıp bize kızar valla :) ne demişler ya bu deveyi güdücen ya da bu diyardan gidicen arkadaşım. seninki bu şekilde özetlenebilir ...

zorla olamayacağı kesin. eşin buraya girdiğini görse üst komşunu suçlamayı bırakıp bize kızar valla :) ne demişler ya bu deveyi güdücen ya da bu diyardan gidicen arkadaşım. seninki bu şekilde özetlenebilir ...
Zaten buraya gizli giriyorum yasaklamisti :)) kimsenin etkisinde kalmami istemiyo hakkını savunmak birilerinin etkisinde kalmak değil halbuki konuştuğum zaman böyle oluyo evet zor bi deve bizimki gitmek çok zor gitmek de hayırlısı bakalim:S

hayırlısı tabi sadece bende var diye düşünme bizde de var sıkıntılar açıkçası ben umursamaz olmayı öğrendim ve hayatım daha yaşanılır hale geldi yapabiliyorsan tavsiye ederim.

hayırlısı tabi sadece bende var diye düşünme bizde de var sıkıntılar açıkçası ben umursamaz olmayı öğrendim ve hayatım daha yaşanılır hale geldi yapabiliyorsan tavsiye ederim.
Çoğu zaman öyle yapıyorum ama bazen çok canım yaniyo niye böyle diye soğudum hayattan sende öyle misin mutlu musun bu durumdan

seninki gibi abartılı olmasa da sana benzer yaşıyordum gelip gitme konusunda sıkkıntı her defasında belirttim büyük tartışmlar yaşadık ama zamanla düzene oturdu ama devam etmiyor değil tabi olduğu zamanda umursamaz davranıyorum kendime çok daha fazla zaman harcıyorum bu skıntıları düşünmemek için kafa dağıtıyorum ve mutluyum ama sende benim gibi umursamaz hale gelirsen mutlu hissedersin kendini zaman lazım zaman :)

Bıktım ben ya hergün hergün nedir bu annesi üç gündür goremiyomus oğlunu taşra yapıyo tamam oğlu gitsin görsün ben kendi anama gidemiyorum annem geliyo her gececi olduğunda yine aynı mesele haftada iki kere gececi tek kalmamam lazımmış ailesinde kalcakmisim bu adam bikmiyo mu sürekli ayni şeyleri tartışmaktan evde yemek var diyorum annesini ariyo yemeğe sana gelcez diye hiç benim fikrim önemli değil siz olsanız napardiniz ya bu nasıl bi ilişkidir bende söyledim ayrılalım daha iyi diye tartışinca biz huzursuz olunca çocuk daha kötü oluyo diye en iyisi ayrılalım daha iyi olur dedim
canım çoookk iyi anlıyorum seni bende birebir yaşadım çünkü eşim vardiyalı çalışıyor ve haftanın 4 günü kv giderdik başlarda bu benim için problemdi kavga ediyodum sürekli sonra bunun bi işe yaramadığını gördüm bişe demedim kocama gülümsedim sürekli alttan aldm annesine gidince yardm ettim şen şakrak davrandım hatta yorgun geliyodu ben diyodm hadii kv gidelm hadiii diye o kadar iyi davranıyodum ki :D sonra annesi kötü bişey dese hemen beni savunmaya başladı eşim ben tabiiki yine annendir yapma etme diyodum sürekli övüyodm ailesiini şimdi hadi gidelim desem o gitmek istemiyor bunalıyor senin eşin bunu kötü niyetle yapmıyodur bence emin ol sabret ben bazen üşeniyorum yemek yapmıyorum hadi annene gidelim diyorm ama yok gitmiyor yani bu sorun zamanla aşılır sen kavga etmee ama sakin ol

Yaa durumumu düşün normalde kimse beni zorlayamaz bişeye resti çekerdım ama elim kolum bağlı sanki ama şimdi konuşuyorum eskisi gibi susmuyorum şimdi de diyo komşu seni değiştirdi yoldan çıkardı beni kimse değiştiremez kimseden akıl almıyorum ben benim aklım yetiyor bana

Ben esimin ailesinden ilk zamanlar cok cektim, disari cikmama bile karisirlardi. Zamanla esim durumu gördü. Hep yanimda oldu simdi hic karistirmiyor. Zamanla degisen seyler de var. Ama esinizin tepkisi önemli. Anlasilan esinizde bu konuda is yok. Üzücü bir durum. Ne desem bos size, karar size kalmis.

seninki gibi abartılı olmasa da sana benzer yaşıyordum gelip gitme konusunda sıkkıntı her defasında belirttim büyük tartışmlar yaşadık ama zamanla düzene oturdu ama devam etmiyor değil tabi olduğu zamanda umursamaz davranıyorum kendime çok daha fazla zaman harcıyorum bu skıntıları düşünmemek için kafa dağıtıyorum ve mutluyum ama sende benim gibi umursamaz hale gelirsen mutlu hissedersin kendini zaman lazım zaman :)
Keşke öyle olsak bizde ama olmuyo belki zman evet sabredelim bakalım nolcak bende biktim tartışmak istemiyorum ama her defasında diyorum ayrılalım diye yanlış yapıyorum belki ama dayanamıyorum da

Ben esimin ailesinden ilk zamanlar cok cektim, disari cikmama bile karisirlardi. Zamanla esim durumu gördü. Hep yanimda oldu simdi hic karistirmiyor. Zamanla degisen seyler de var. Ama esinizin tepkisi önemli. Anlasilan esinizde bu konuda is yok. Üzücü bir durum. Ne desem bos size, karar size kalmis.
Evet es önemli işte kimse karışmıyo bana belki ama oğulları üzerinde bi baskı var diye düşünüyorum kendileri her yere götürür torunları ni onlarla takılan eşimin sesi çıkmaz ama ben annemle ya da Yalnız bi yere gitsem laf olur

Bıktım ben ya hergün hergün nedir bu annesi üç gündür goremiyomus oğlunu taşra yapıyo tamam oğlu gitsin görsün ben kendi anama gidemiyorum annem geliyo her gececi olduğunda yine aynı mesele haftada iki kere gececi tek kalmamam lazımmış ailesinde kalcakmisim bu adam bikmiyo mu sürekli ayni şeyleri tartışmaktan evde yemek var diyorum annesini ariyo yemeğe sana gelcez diye hiç benim fikrim önemli değil siz olsanız napardiniz ya bu nasıl bi ilişkidir bende söyledim ayrılalım daha iyi diye tartışinca biz huzursuz olunca çocuk daha kötü oluyo diye en iyisi ayrılalım daha iyi olur dedim

esimin ailesi ile gorusmuyorum, konusmuyorum.
ancak gorusup; konussaydim dahi hickimse beni bir yerde kalmaya zorlayamazdi.
tavrinizi koyun.

haftada 2 kere kalınırmı neden zorlamı götürüyor istemiyorum dedikten sonra sizi nasıl zorlayabilirki

canım benim kv acayip dengesz ruh hastası eşimle kafayı bozmuşlar ailecek eşim en küçük kv istiyoki benim dediklerim olsun sözmden çıkılmasın geline her lafı söleyeyim fakat kimsee bana sesini çıkarmasın ama yanılıyo eşimin ailesiyle farklı kültürlerdeyz severek evlendik fakat bu süre zarfında herşeyi burnumdan getirdi şeytan kadın laf yetiştireemzsn herşeye bi cvbı oyunu vardır kuma gelmişim sanki üstüne bide oglunu ayıramadı yha ona deşiniyo eger eşinin ailesi iyiyse şkret derim ne kvler var insanlar boşunamı cinet geçiriyo rabbim ıslah etsn bizmkilerde ailecek sıkıntılı eltim var bitane fesatlıktan ölüyo hiçbişeyimi çekemez kaynım desen gene öle kendileryle bizi kıyaslarlar eşim araba aldı bana daha dogrusu altınları kaynım isteyip duruyodu bende araba alıcam dedim dagın başında oturuyoz gitti kapasitesz eşinede otomatik kullanabilir diye arabayı değiştirdi neymiş benden neresi eksikmiş daha neelr neler anlatsam roman olur aileler çok öenmliymiş gerçekten ailem sadece eşimi çok seviyorum ondan bile bazen nefret ettiriyolar aman bişeyi kafana takma ona bile degmiyolar eşinide takma ye iç gez keyfine bak

daha ongünlük yeni gelinim daha kınalarım duruyo elimde eşim şehirdışına göreve gitti sadece 3 gün benim hatırıma dedi neyse dedim hadi kalayım görümcem üstme yürümedi düşün yani demedikleri laf kalmadı elinden gelse beni öldürek kv doldurmuş doldurmuş kendide geçti kenara hahhaa ben neyaptım bigüzel a..sıçtım beni sahipszmi sandınız dedim bende kendinin üstüne yürüdüm görümcem annem yaşımda daha varya dedim yha anlatsam roman olur okdr şeye ragman yinede utanmadan geliyo kv yüzsüz yüzsüz bazen şeytan diyo o konuştukça sık kafasına kurtul tövbe yarabbim saçlarım beywzladı kv 65 yaşında birtel beyazı yok daha

bu erkekler evlenince ayrı bir aile olduklarının farkına varamıyorlar. onlarda kalman gerektiğini düşünmesi evde yemek varken oraya gitmek istemeside bundan kaynaklanıyor. hala düşüncede benim ailem onlar mantığı var. onlar tabiki ailesi ama evlenince kimlikte bile ayrı hanemiz oluyor. bunun farkına varmaları lazım

bu erkekler evlenince ayrı bir aile olduklarının farkına varamıyorlar. onlarda kalman gerektiğini düşünmesi evde yemek varken oraya gitmek istemeside bundan kaynaklanıyor. hala düşüncede benim ailem onlar mantığı var. onlar tabiki ailesi ama evlenince kimlikte bile ayrı hanemiz oluyor. bunun farkına varmaları lazım
Yani geneli böyle ama bazıları daha baskın benim eşim gibi herkesin ailesi var tamam da ayrı bi yuva kuruluyo haklısın kardeşler evlenince anne baba ölünce mi illa anlaşılması lazım ailenin olduğu herkes ister kalabalık aile herkes anlassin sen Şakrak olsun ama olmuyo genelde zaten anlaşamayan kadinlar

haftada 2 kere kalınırmı neden zorlamı götürüyor istemiyorum dedikten sonra sizi nasıl zorlayabilirki
Bana diyo yalnız kalma kardeşinin biri çalışıyo biri okula gidiyo annesi de kalkip kahvaltı hazırlıyo onlardan biri kalsa düzenleri bozulacak ben ve oğlumunkalması daha mantikli onlara göre ben gitmiyorum uzun zamandır anneme diyorum gel kal diye bikaç gece yalnız kaldım korkmuyorum diyorum anlamıyo içi rahat etmiyomus

Back
X