Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..Sen aynısını yapsan o nasıl davranırdı?
Yasarken olaylar nasıl yorumlanıyor bilmiyorum ama başka birinin bunu yaşadığını düşün dışardan gözle nasıl yorumlardın senMerhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Sorunun cevabını biliyorsun pişman gibi davranmıyor üste çıkıyor belliki yaptığını yanlış olarak bile görmüyor tekrar yapar bu adam aldatır seni tekmeyi basmak için gerçekten aldatmasını beklemeyi mi düşünüyorsunMerhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Dışardan bir gözle yorumlamak daha kolay gibi.. bir arkadasım paylaşsa benle böyle bir sorununu hiç çekme ayrıl derim mesela.. ama yaşarken bu kararı almak da çok kolay olmuyor duygularım karmakarışık şuan. Atacağım hiç bir adım doğru karar değilmiş gibi. İçimden tek gelen bir süre uzaklaşmak..Yasarken olaylar nasıl yorumlanıyor bilmiyorum ama başka birinin bunu yaşadığını düşün dışardan gözle nasıl yorumlardın sen
Ufak bir küslük değil aslında bu küsmedim kızgın ve kırgınım. Konuşmak, tartışmak istemicek kadar soğuğum..Bence devamı gelecek yoklama çekmiş tepkini merak ediyor. Eğer bu şekilde ufak bir küslükle geçiştirir ve seni bastırmasına izin verirsen bundan sonra devamı gelecektir.
Bana göre de aldatmaktır bu. Bana göre sadece aklından böle bişey geçiştirmesi bile aldatmaktır zaten.. neden bu heycan arayışı üstelik daha bu kadar yeni evliyken? 4 ayda bunu yapan 4 yılda neler yapabilir düşünemiyorum bile.. ben hayat arkadasıma herşeyden önce güvenebilmek isterim.Girişim.degil aldatmış senin adam seni.
Hiçbişey yoktu.. sadece ben hep onum telefonunu karıştırırdım o da bundan şikayet ederdi. Ama telefonunu her karıştırdığımda da mutlaka birşey yakalardım. Bir süredir telefonunı saklıyor ve karıştırmamı yasakladı kendince.. dün de durup dururken "sana bişey söyleyeceğim" dedi ve anlattı.Eşiniz bunu ne üzerine anlattı? Hani 4 ayda neden böyle bir şey yapar anlamadım. Aklımca bir sebepten sizi cezalandırmak için ıydurmuş olabilir mi?
Tam bir aldatma olmasa bile demişsiniz. Tam bir aldatma nasıl oluyor? Hadi bunu geçelim gelip bir insan neden ben böyle böyle yaptım der bu da düşünülmeli amaç günah çıkartmak mı gerçekten? Ve en önemlisi bir kadın olarak siz böyle bir itirafta bulunsanız eş kişisi tepki olarak sizden sadece uzaklaşır mı?Merhaba,
Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?