Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Kız iletişimi kesmese eşin daha ileri gidecekti belki de. Üstelik pişman da değil. Madem şu an ayrılık kararı doğru gelmiyor biraz uzaklaş dışarıdan bak yaşadıklarına. Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
o kızın size ulaşıp anlatacağından korkup size itiraf etmiştir. Emin olun o kız eşinizle konuşmaya devam etseydi aldatılmaya devan ederdiniz. 4 aylık bir evlilikte hemen gözü dışarı kayan bir adamla evli kalmayı bir daha düşünün. Daha en başından yapan adam ilerisinde daha arsızca sizi aldatacaktır

Bana göre de aldatmaktır bu. Bana göre sadece aklından böle bişey geçiştirmesi bile aldatmaktır zaten.. neden bu heycan arayışı üstelik daha bu kadar yeni evliyken? 4 ayda bunu yapan 4 yılda neler yapabilir düşünemiyorum bile.. ben hayat arkadasıma herşeyden önce güvenebilmek isterim.
Sadece düşünmemiş ki, eyleme geçirmiş ama ret yanıtı almış. Ya almasaydı??

catir catir aldatmis sizi. buyuk ihtimal kadinla aralari bozuldu, ortaya cikar size soylerse diye yolunu yapiyor “e ama ben sana soylemistim, sen de sorun etmedin ki, hem olay oyle degil soyle oldu” diye siyrilacak.

yoksa hic kimse cikip da boyle bir itirafta bulunmaz tabi dogruysa.

Hiçbişey yoktu.. sadece ben hep onum telefonunu karıştırırdım o da bundan şikayet ederdi. Ama telefonunu her karıştırdığımda da mutlaka birşey yakalardım. Bir süredir telefonunı saklıyor ve karıştırmamı yasakladı kendince.. dün de durup dururken "sana bişey söyleyeceğim" dedi ve anlattı.
Valla hikaye bana saçma geldi. Hangi kız öyle bakışmayla numara alacakta sonra arayacak. Hadi aradı eşiniz bunu itiraf edecek. Evliliğinizi bitirmek mi istiyor acaba? Telefonu karıştırmayı bırakınca sizin onu artık kıskanmadığınızı düşündü de kendince böyle bir senaryo mu uydurdu.

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Daha dört ayda, gözü dışarıya kayiyorsa, aranıyor ve ondan bundan etkilenip, numara istiyorsa, o evi başına yıkar, terkeder giderdim ben olsam. Bunları yapacağım, eşime anlatacağım, eşim de susacak ve bir de üste çıkacağım, niye küsüyorsun sen bilirsin diyerek...

Sizin işiniz çok zor ama sadece eşiniz yüzünden değil, bu kabullenici tavrıniz yüzünden zor. Devamı gelecek, bekleyin ve görün.

Kız iletişimi kesmese eşin daha ileri gidecekti belki de. Üstelik pişman da değil. Madem şu an ayrılık kararı doğru gelmiyor biraz uzaklaş dışarıdan bak yaşadıklarına. Hakkında hayırlısı olsun
Keşke imkanım olsa tek başıma kalıp kafamı dinleyebileceğim bir yerim olsa da biraz yalnız kalsam.. ailemin evine gidersem ailem de şüphelenecek. Annesiyle beraber yaşıyoruz ben ona bile anlatmadım bu durumu..

Keşke imkanım olsa tek başıma kalıp kafamı dinleyebileceğim bir yerim olsa da biraz yalnız kalsam.. ailemin evine gidersem ailem de şüphelenecek. Annesiyle beraber yaşıyoruz ben ona bile anlatmadım bu durumu..
Niye bu kadar sinmis durumdasiniz?

Daha dört ayda, gözü dışarıya kayiyorsa, aranıyor ve ondan bundan etkilenip, numara istiyorsa, o evi başına yıkar, terkeder giderdim ben olsam. Bunları yapacağım, eşime anlatacağım, eşim de susacak ve bir de üste çıkacağım, niye küsüyorsun sen bilirsin diyerek...

Sizin işiniz çok zor ama sadece eşiniz yüzünden değil, bu kabullenici tavrıniz yüzünden zor. Devamı gelecek, bekleyin ve görün.
Tavrım kabullenici değil. Ben kaybetmekten korktuğum bir insan bana böyle soğuk davransa uzaklaşsa tedirgin olurdum mesela.. vaz mı geçiyor benden diye düşünüp kendimi affettirmeye çalışırdım. Bunları yapıyor, üstüne de zerre pişmanlıl ve kaybetme korkusu yaşamıyor. Ben hangibirine üzüleceğimi şaşırmış durumdayım şuan.

Ona hiç anlatma zaten. Hangi kv gelinden yana olur. Başta sana hak verse de nihayetinde onun oğlu 'yapmış bi hata' olur adı.

4 aylık evlisin daha en güzel zamanlarınız.Eşiniz aldatmış sizi otobüste numara isteyen adam sadece bununla kalmaz.Zaten kendi itiraf etmiş olay çok daha büyük olabilir

catir catir aldatmis sizi. buyuk ihtimal kadinla aralari bozuldu, ortaya cikar size soylerse diye yolunu yapiyor “e ama ben sana soylemistim, sen de sorun etmedin ki, hem olay oyle degil soyle oldu” diye siyrilacak.

yoksa hic kimse cikip da boyle bir itirafta bulunmaz tabi dogruysa.
kız evli olduğunu öğrenir öğrenmez iletişimi kesmiş zaten.. ama ne kadar süre bakıştılar, konuştular bilmiyorum.

Back
X