Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Lüt

Lütfen dillendirin, şuan karmakarışığım.. benim göremediğim aklıma gelmeyen her bir ayrıntıyı duyup görebilmek için paylaştım zaten burada..
Valla cingar cikarirdim,
Hanimlar biz sustukca bastiriliriz
4aylik evli olan adamin tek dusuncesi bugun esimle guzel bir romantik gece gecirmek olmali kalkipda otobuslerde yilisik yilisik hareketler igrenc
Valla onu rezil ederdim
Bakin henuz cok yenisiniz eger neyse buyutmeyim dediginiz olay 4yil sonra aldatan bir adamla kucaginizda bebeyle burada konu uzerine konu acmaya yol gosterir
Sesinizi cikarin lütfen

Girişim mi?? Girişimi mi kalmış gözünü seveyim.
Otobüste orada burada herhangi bir kadına kalbinin çarpa çarpa bakması bile aldatmadır
İşe gittiğinde topla eşyalarını annenlere git, hala nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun şaşırdım

Sizce gerçekten rezil olur mu böyle bir insan? Zaten dediğiniz gibi biraz utanması olsa bunu gelip pişkince anlatamazdı ki bana.. bir de yaptığı çok normalmiş gibi soğuk davranmam onda zerre pişmanlık yaratmıyor.
Sevgiliyken hic mi anlamadiniz bu karakterde olan biri elbet baska seylerden belli eder kendini

Sizce gerçekten rezil olur mu böyle bir insan? Zaten dediğiniz gibi biraz utanması olsa bunu gelip pişkince anlatamazdı ki bana.. bir de yaptığı çok normalmiş gibi soğuk davranmam onda zerre pişmanlık yaratmıyor.
Valla olsun olmasin
Ben yapimde gerisini kendi dusunsun
Birdahaki hareketlerinde hep sizin bu olayi buyuttugunuzu dusunup tesebbus edemesin

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Bence eşiniz sizi zaten aldatmış.

Lüt

Lütfen dillendirin, şuan karmakarışığım.. benim göremediğim aklıma gelmeyen her bir ayrıntıyı duyup görebilmek için paylaştım zaten burada..
Hiç bir erkek durduk yere bunu itiraf etmez, olayın iç yüzü farklı olmalı, tam bilemiyorum ama bu sadece 1 kerelik telefon konuşması olmayabilir.

Henüz olayı kendi içimde bile hazmedememişken atacağım herhangi bir adımın sonradan pişman olmama sebep olmasını istemiyorum da o yüzden galiba şuan sadece çekip gitmek istiyorum
Her turlu su anki halinizden iyi olursunuz. Bu adamla oturacaginiza sokakta kalin daha onurlu bir davranis olur. Bile bile sizi aldatan,sonrasinda da pisman dahi olmadan yuzsuzce davranan bir adamdan size koca olur mu sizce?

Hiç bir erkek durduk yere bunu itiraf etmez, olayın iç yüzü farklı olmalı, tam bilemiyorum ama bu sadece 1 kerelik telefon konuşması olmayabilir.
Bilmiyorumki kendimi olayın öznesi yapmaya çalışıyorum.. bekar olsam yeni biriyle tanışsam ilk konuşmalarda aklıma bile gelmez evli misin diye sormak çünkü zaten onun da benim gibi bekar olduğunu düşünürüm.. eşimin anlattığı kadar basit olmamalı bence de.. eşim "1 gün boyunca konustuk aksamına evli misin diye sorunca evet dedim kız da bir daha yazmadı" dedi.

Neden anlattı ki onu anlamadım. Birgün otururken yanına gelip ben bir kızın numarasını istedim konuştuk mu dedi?

Hiçbişey yoktu.. sadece ben hep onum telefonunu karıştırırdım o da bundan şikayet ederdi. Ama telefonunu her karıştırdığımda da mutlaka birşey yakalardım. Bir süredir telefonunı saklıyor ve karıştırmamı yasakladı kendince.. dün de durup dururken "sana bişey söyleyeceğim" dedi ve anlattı.

4 aylık evlilikte bunlar fazla değil mi? :(

Bilmiyorumki kendimi olayın öznesi yapmaya çalışıyorum.. bekar olsam yeni biriyle tanışsam ilk konuşmalarda aklıma bile gelmez evli misin diye sormak çünkü zaten onun da benim gibi bekar olduğunu düşünürüm.. eşimin anlattığı kadar basit olmamalı bence de.. eşim "1 gün boyunca konustuk aksamına evli misin diye sorunca evet dedim kız da bir daha yazmadı" dedi.

Ay Allah aşkına hala yok olayın öznesi yok nesnesi ya arkadaşım gitsene ailenin evine neyi bekliyorsun.
Buraya konu açıp da yazılan yorumlara "Bilemiyorum Altan" mihvalinde yorum yazmanız da saç baş yolturtan cinsten.

Back
X