Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam bir aldatma olmasa mı bile? Kadın da pişkin olup devam ettirte bilirdi. Üstelik eşiniz neden gidip her hangi birinin numarasını istiyor? Bence göz ardı etmeyin.Merhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Okumuşsun bile,,Ozguveniniz çok düşük. Hayatınıza erkek bulamamaktan korkuyosunuz yoksa tüm bu olaylara rağmen durmanizin açıklaması olamaz. Ben aşık olduğunuzu da dusunmuyorum
Bu yorumun alnı olasa da öpsemo kızın size ulaşıp anlatacağından korkup size itiraf etmiştir. Emin olun o kız eşinizle konuşmaya devam etseydi aldatılmaya devan ederdiniz. 4 aylık bir evlilikte hemen gözü dışarı kayan bir adamla evli kalmayı bir daha düşünün. Daha en başından yapan adam ilerisinde daha arsızca sizi aldatacaktır
Okumaya devam ediyorum daha başındayım güncelleme geldiyse bilemem ama bence kız iletişimi kesmemis olabilir. Ben çok guvenemedim açıkçası...Kız evli olduğunu öğrendiği halde iletişimi kesmemiş olsaydı şuan eşin hala o kızla konuşuyor olurdu. Pislik adam bir de üste çıkmaya çalışmış. Aynısını siz ona yapsaydınız tepkisi ne olurmuş. Benim eşim bana bu itirafla gelse sorgusuz sualsiz boşanırım.
Sevgiliyken de aldatma girişimleri olmuştu galiba adamın eski sevgilisini aratmıştı falan.Sevgiliyken hic mi anlamadiniz bu karakterde olan biri elbet baska seylerden belli eder kendini
Tüm sorun bu. Fazla fedakarsiniz ve erkekler bunu kullanıyor. Dik durun. Kendinizi sevin. Ödün vermeyin. Herkes gider, hiç kimse sizden sağlığınızdan daha değerli olamaz. Hayatınızı tek basiniza sürdürmeyi öğrenebilirsiniz. Tek başınalık bazen yalnızlık değildir aksine insan iki kişiyle bile yalnız hissedebilir. Mesela siz şuan güya evlisiniz ama yalnizsiniz. Esinizin gözü dışarda bu bir kadın için ne kadar onur kırıcı... Siz gerçekten bu muameleyi hak ediyor musunuz?Aslında çözüm aradığım şey o terketmiş öteki aldatmış ne olacak şimdi değil de, neden tüm fedakarlığıma ve iyi niyetime rağmen kıymetimin bilinmediği..
Şerefsizler gelip otobüste askıntı olup numaranızı isteyemesin diye karışıyordur bu kadar. Adi karaktersiz. Gelip bir de bunu size pişkin pişkin anlatabiliyor mu ? Kız karşılık verse bence şuan bambaşka bir boyutta olacaktı herşey. Ben böyle bi adamın ilk vukuatı olduğunu düşünmem açıkçası. Sindirebilirseniz buyrun affedin. Sabah akşam düşünürsünüz artık şuan nerede ne yapıyor diyeKeşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
Dün eve gitmedim annemlerde kalıyorum ama aileme bişey söylemedim henüz.. eşimin telefonlarını açmıyorum, mesajlarına da cevap vermiyorum. Bu sabah annesi aradı " ne oldu neden eve gelmiyorsun" diye. Durumu anlattım, hem bana hak verdi hem uzatma bu kadar dedi.Sonuc ne oldu acaba ?
Bunlar ailece problemli. Kaç kurtar kendini. Çok ciddiyim.Dün eve gitmedim annemlerde kalıyorum ama aileme bişey söylemedim henüz.. eşimin telefonlarını açmıyorum, mesajlarına da cevap vermiyorum. Bu sabah annesi aradı " ne oldu neden eve gelmiyorsun" diye. Durumu anlattım, hem bana hak verdi hem uzatma bu kadar dedi.![]()
O eve döneceksiniz siz. Gayet aldatıldığınız halde yiyip yutup kocanıza döneceksiniz. Adam pişkin pişkin nerdeyse özür bekleyecek boşanacak olsanız çoktan yapardınız. Kadın haklı uzatmayın yani.Dün eve gitmedim annemlerde kalıyorum ama aileme bişey söylemedim henüz.. eşimin telefonlarını açmıyorum, mesajlarına da cevap vermiyorum. Bu sabah annesi aradı " ne oldu neden eve gelmiyorsun" diye. Durumu anlattım, hem bana hak verdi hem uzatma bu kadar dedi.
Dün eve gitmedim annemlerde kalıyorum ama aileme bişey söylemedim henüz.. eşimin telefonlarını açmıyorum, mesajlarına da cevap vermiyorum. Bu sabah annesi aradı " ne oldu neden eve gelmiyorsun" diye. Durumu anlattım, hem bana hak verdi hem uzatma bu kadar dedi.![]()
Ohaaaa daha nasıl aldatsın? Siz iyi misinizMerhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Ay tabi ya aldatma girişimi demiş yani bariz aldatmaO eve döneceksiniz siz. Gayet aldatıldığınız halde yiyip yutup kocanıza döneceksiniz. Adam pişkin pişkin nerdeyse özür bekleyecek boşanacak olsanız çoktan yapardınız. Kadın haklı uzatmayın yani.