Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Evde takarlar yüzüğü dışarı çıkınca çıkarıp cebe atarlar böyle modellerde var

Sakın bu abazayı affedip çocuk yapmayın !
Kusura bakmayın iğrenç bir kocanız var

4 aylık evlilik için boşanmak hiçte zor değil
Kocanız sizi sevmiyor ve saygı da duymuyor
Acı ama gerçek

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Ben senim yerinde olsam açıldığı an “seni anlıyorum hayatım.İnsan bazen böyle heycanlar arayabiliyor.Bunu söyledin benmde biraz olsa vicdanım rahatladı.Cünkü biriside benim numaramı istemişti bende yok diyemedim...” derdim.

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
4 aylık karısını soğuk kanlılıkla aldatan adam 4 senelik karısının üzerine kuma getirir direkt.

Ben sizi anladıımm, siz acıdan besleniyorsunuz. Böyle berbat bi ailenin içinde ciğeri 5 para etmez herif için neden durasınız ki yoksa??? Elin manyaklarını mı eğleyip duracaksınız? Gençliğinize yazık.

Adam daha pis bı şey yapmış neyden korkuyorsa artık sana bunu anlatıyor düşün bu anlattığı , yaptığı şey yanında solda sıfır kalıyor demek ki

Keşke biraz empati kurabilse.. bırak benim böyle bir girişimde bulunmamı kendisi benim kıyafetlerime bile karışacak kadar kıskanç maalesef..
Kusura bakma kocan adı bı serefsiz. Nasıl tepkisiz kalırsın. Konuyu tekrar aç ve ses kaydı al. Sonrada boşan bu pislikten. Yaptığı tam anlamıyla aldatma . Kendini kandirma. Ayrıca bu adam bu kizla yattı. Yatmadiysa kız yüz vermemiştir. İlk fırsatta ilk yüz verenle yaticak. Bu kadar net söylüyorum. Yapıp yapıp seni suclucak bide. Ulan benim kocam toplu taşımada kadın yanına bile oturmaz ayakta durur. Bu nasıl bı şerefsizlik tır😈

Telefon numarası istemiş adam, aldatmış yani. Siz aldatılmışsınız. Aldatmış. Bunu kendinizd tekrar edin.
evliliğin en başında bunu yapan devamında neler yapar.
Ayrıca çocuksuzken anlamanız bile büyük şans. Boşanın. Bir saniye harcanayın

Az biraz gururunuz olsun ya bu nedir hala nasıl evli kalabiliyorsunuz üstüne bide adamın tribini çekiyorsunuz daha 4 aylık evlilik cicim aylarında bu adam böyle ise bir yıl sonrasını düşünemiyorum bile

Merhaba,

😳😳😳

Back
X