Eşinizin anlamsız konulara küser mi?

izmirli87

Almanyadan bir gurbetçi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
435
10
298
Almanya
kızlar konu acayım dedim sonunda becerdim:) evet kocalarınız bos anlamsız seylere cocuk gibi küser mi ve tavrınız ne olur sizin.?

Küstüğünü anlamamazlıktan gelip,normal konuşmaya devam edersen belki naza çekmez.
Veya sen de son derece gereksiz,hatta abuk sabuk bir sebepten küsüp barışma,bakalım ne yapacak.

ben küsünce kıyametler kopuyor ama kendisi her türlü naza çekiyor kendisini anlayamıyorum bunu. Hatta bazen döktüğüm iki damla gözyaşı parlama sebebi oluyor. ağlamak bile yasak bu evde!!!!

Kızlar,küsünce neden küstün,birşey mi oldu demek yerine,amaaann saçmalama diyerek geçiştirin.
Siz ne oldu,birşey mi yaptım dedikçe naza çeker.
Olmazsa tehdit edin.Ben küsersem fena olur deyin.:47:

kızlar,küsünce neden küstün,birşey mi oldu demek yerine,amaaann saçmalama diyerek geçiştirin.
Olmazsa tehdit edin.ben küsersem fena olur deyin.:47:

bilmioyorum da ben küs kalamazdım ama bu sefer bende konusmucam hiç bireyini yapmıcam bakalım ne olcak.

Eşim değil de ben saçma sapan surat asarım ama çok ciddi olarak değil naz anlamında:)oda öper affettirir.Ama sudan sebeplerden küsmez.Ki zaten genelde ben küserim...Ama üstüne düşmez normal şekilde konuşmaya devam ederseniz mecburen oda konuşmaya başlar.

Eşim değil de ben saçma sapan surat asarım ama çok ciddi olarak değil naz anlamında:)oda öper affettirir.Ama sudan sebeplerden küsmez.Ki zaten genelde ben küserim...Ama üstüne düşmez normal şekilde konuşmaya devam ederseniz mecburen oda konuşmaya başlar.

bizde de tam tersi eşim aynı bayan gibi naz yapıor ki bu durumda ben haklıyım tavrımıda korucam hep ben altan aldım bugüne kadar senin dedigin gibi konusup ya da baska sekilerde ama yok artık ben aldıkca o tepeme binicek sanırım. benim burdaki amacım bu huyunu yenmek ama nasıl.?

Kızlar,küsünce neden küstün,birşey mi oldu demek yerine,amaaann saçmalama diyerek geçiştirin.
Olmazsa tehdit edin.Ben küsersem fena olur deyin.:47:

cnm bu sefer fena sanırım bnde küstüm aslında duramam ama yokkk kesinlikle konusmucam.......destek destek bana...:32:

başka bir konu dada okudum yazınızı bence çamaşır,kıyafet,yemek kadar büyütmeyin daha çok karışır ortalık bence...oturun ciddi anlamda konuşun.baktınız olmuyor geçiştirin ilgilenmeyin ister istemez dönecek size ki bu bi erkek...:34:

Bizde küsmek ancak bana yakışır:))))
Şaka bi yana ben çokk nazlıyım önümde arkamda dolandırırım eşimi..
öylede olmak lazım zaten...kıymetlisin ama dahada artıyor değerin...

hiç küsmedi ufaktan naz yaptı ama genelde küsen benim çok şükür.
ama babam da küsme huyu vardır , konusmaz inat ederse günlerce..

başka bir konu dada okudum yazınızı bence çamaşır,kıyafet,yemek kadar büyütmeyin daha çok karışır ortalık bence...oturun ciddi anlamda konuşun.baktınız olmuyor geçiştirin ilgilenmeyin ister istemez dönecek size ki bu bi erkek...:34:

dogru diyosun ben sinirle yazıyorum yemek vs dün yaptım mesela (kıyamadıgım için) ben yemedim işden gec yedigidigim için diger odaya gectim yemeiyecegim için baktım geldi neden yemiosun diye tavrım net ve kesin senin dedigin gibi erkek ve gelicek:)

Back
X