• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir seyin düzeldiği yok.Hayattan umudu kesmek üzereyim.Kendimi bir hiç gibi hissediyorum.

Siz mutlaka işe girin .Daha önce de dedim ,hayat seçimlerden ibarettir.Başkasının hayatına imrenip, kendi hayatınızı zehretmeyin.
Cocugum daha 2 yasında bile değil su an bırakacak biri olsa en kötü merdiven silmeye giderdim en azından hem kafam dağılırdı hem bir cevrem olurdu

Sınava çalıstım yeterli puan alamadım sıralama tutmadı işe girmeye calıstım kimse cocuguma bakmak istemedi kocam gece 10 lara kadar patronun zoruyla çalısıyor bu durumda nasıl düzelebilir ki
Yeterli puan alamamanız yeterince çalışmadığınızı gösterir. Biraz daha fazla çalışmalısınız.
İşe girdiğinizde çocukları kreşe verirsiniz maaşı da oraya bağlarsınız amaç para kazanmak değil sizi hayata kazandırmak.
Eşiniz tek başına evi çevirmeye çalışıyor. Kimse destek olmazsa ne yapsın adam.
Tekrar söylüyorum oturarak düzelmez.

Esime söylemedim ama dün içim içimi yemedi değil benim hayatım niye böyle nasıl sevebildim hatta yasama sevincim bitti
Kıyas yapınca ne oluyor? Hayatınız daha iyi mi gidiyor?Sağlıklı bedeninize , sağlıklı çocuklarınıza ,düşünebildiğiniz,yazabildiğiniz hissedebildiğiniz var olmanın bile şükür sebebi olduğunu bilseniz inanın hayatınız daha güzel olur. insan elindekinin kıymetini kaybedince anlarmış.Dilerim güzelce tedavinizi olur bu hayatın tadını çocuklarınızla mutlu şekilde çıkarırsınız 🙏

Cocugum daha 2 yasında bile değil su an bırakacak biri olsa en kötü merdiven silmeye giderdim en azından hem kafam dağılırdı hem bir cevrem olurdu
Farkında mısınız hep bahane üretiyorsunuz ve biraz daha bekleyin o zaman .çocuk 3 yaşına girince başlarsınız.Aileniz neden çocuklara bakmıyor? Çok mu yaşlılar? Benim yeğenim mesela iki çocuk yaptı hep çalışıyor evlendiğinden beri ve annesi sağlık sorunları olmasına ve sürekli şikayet etmesine rağmen hep baktı ve yeğenim, mecbur bakacak dedi.Çok alınmadı yani ,siz çok alıngan olabilir misiniz? Kv niz ile dönüşümlü de bakabilirler yeter ki siz niyet niyet edin ,yaklaşın onlara ,durumunuzu anlatın.İnanın hiç bi şeye çabalamadan, bahanelerle ulaşılamıyor. Daha gençken yapın bunları.Çabalayın.Hiç olmadı ,3 yaşı bekleyin, kreşe verin .Bi kaç sene sonra zaten büyüyecekler toparlarsınız durumu .Gerçekten içsel olarak çalışmayı isteyen biri ,bir yolunu bulur ,net.

Kuzenim teyzemler daha sevgili bulmadan benle annemle mesafe koydular ben simdi kuzenimin nişanlısının makam sahibi olduğunu öğrendim zaten nisanına çagırmadıgı için de ebediyen görüsmeyi de düsünmüyprum
Fazla depresifseniz enerjinizden kaçmış olabilirler.

Back
X