Eşinizin başka kadınlara bakması

birgün alisveris merkezindeyiz esimle yürüyoruz .. önümüzde birtane sisko kadin mini etek giymis ben ona bakiyorum ondan sonra dedimki iyiki ben okadar kilolu degilim diye esimde iyiki degilsin diyor bi döndüm .. sen kadinin g.tnemi baktin dedim oda bakilmayacak gibi degilki diyor nereye baksam dikkatimi cekio diyor. kzidim mizdim ama esimde hakiydi yanii:1::1: biliyor benim kiskancligimi beyonceye esim cok seviyor, sarkilarini dinler tv cikinca agzini ayirarak seyreder diiiiiiii.. simdi beyoncenin radyoda sarkisi ciksin degistiriyor:1::1: yani adami okadar paraladim yanimda birine baksa herhalde oyarim o derece:21::21:

bende tv. konusunda fenayım açık kadın görünce değiştiriyorum hemen bazen yaptığımın salaklık olduğunu düşünsemde malesef elimde değil kanalı değiştirmemek

SEN kanalı değiştiriyomuşsun ben bi kere karın boşluğuna bi vurdum o sinirle .Bilerek bakmadığını biliyorum ama çok pis bir görüntüydü.Şidi öyle birşey çıkınca ne yapıcağını şaşırıyor. Sğa sola bakıyomuş gibi yapıyor.

aynen yaaa bende bi bende var sanardım ağladığımı bile bilirim ki çok dikkatli kşilerizdir böyle şeylere ama ne bileyim o tarafa bile baksa ben orada bayan varsa ona bakıyor sanırım hatta ağladığımı bile bilirim ki çok şükr çirkinde değilimdir ama tabi ki çirkin de olsa bi bayan eşinin bakma hakkı yoktur!

benimkinde bir gariplik var galiba, tv deki hatunlara bile bakmıyor.
belki de bakarsa gözlerini oyacağımı bildiğindendir :47:

SEN kanalı değiştiriyomuşsun ben bi kere karın boşluğuna bi vurdum o sinirle .Bilerek bakmadığını biliyorum ama çok pis bir görüntüydü.Şidi öyle birşey çıkınca ne yapıcağını şaşırıyor. Sğa sola bakıyomuş gibi yapıyor.

ayy evet evet aynı artık benim huyumu bildiğindenmi nedir bişey çıkınca yüzünün şekli değişip ne yapacağını şaşırıyor:52:

birgün alisveris merkezindeyiz esimle yürüyoruz .. önümüzde birtane sisko kadin mini etek giymis ben ona bakiyorum ondan sonra dedimki iyiki ben okadar kilolu degilim diye esimde iyiki degilsin diyor bi döndüm .. sen kadinin g.tnemi baktin dedim oda bakilmayacak gibi degilki diyor nereye baksam dikkatimi cekio diyor. kzidim mizdim ama esimde hakiydi yanii:1::1: biliyor benim kiskancligimi beyonceye esim cok seviyor, sarkilarini dinler tv cikinca agzini ayirarak seyreder diiiiiiii.. simdi beyoncenin radyoda sarkisi ciksin degistiriyor:1::1: yani adami okadar paraladim yanimda birine baksa herhalde oyarim o derece:21::21:

yaşasınnnn kadınların gücü süpersiniz:kkk::46:

Benim eşim bakmaz :nazar: O eve gelirken bazen camda olurum,etrafta kadınlar varsa başını eğerde geçer...Özellikle yazları mahalledeki kadınlar hep kapılarının önünde otururlar sabahtan akşama..:37: Bazı kadınlarda çok dikkatsiz olabiliyor ve aşırı meraklı...O yüzden eşim hep yolunu değiştirir,başka yerden gider..

Bende öyleyimdir,bakmam,bekarkende dikkatliydim bu konuda..

Bu arada tesadüfen bakabilir herkes,göz kayar yada bakıyordur ama farkında bile değildir neye baktığının,başka birşey düşünüyordur vs olabilir,ama aynı bakışı tekrarlarsa işte o zaman saldırıya geçinizz:1::1:

ben de aynı taktıgı uygularım her zaman aynısını bende yaparım ve basarılıda olurum :) biskolata benım reklamım mesela :D

çok emin konuşmamak lazım bakmaz etmz diye ben bile kadınkn yakışıklı bi adam gördümmü off derim Allah sahibine bağışlasın. erkekler bzlerden daha aç yaratıklar oldukları için aynı şeyi onların yapmadıklarını düşünmek saçma olur. göz bu güzele kayar.
heee hem benim yanımda hemde yiyecek gibi bakarsa oyarım o gözleri :52:

Demek ki bende bir sorun var?:26::60:

Benim eşim bakmaz :nazar: O eve gelirken bazen camda olurum,etrafta kadınlar varsa başını eğerde geçer...Özellikle yazları mahalledeki kadınlar hep kapılarının önünde otururlar sabahtan akşama..:37: Bazı kadınlarda çok dikkatsiz olabiliyor ve aşırı meraklı...O yüzden eşim hep yolunu değiştirir,başka yerden gider..

Bende öyleyimdir,bakmam,bekarkende dikkatliydim bu konuda..

Bu arada tesadüfen bakabilir herkes,göz kayar yada bakıyordur ama farkında bile değildir neye baktığının,başka birşey düşünüyordur vs olabilir,ama aynı bakışı tekrarlarsa işte o zaman saldırıya geçinizz:1::1:

eşimde der ben farkında bile dğilim o an bişey düşünüyordum neye baktım ki felan der ne bileyim ya
hatta bu kadar güzel bi eşim varken neden bakayım salak mıyım der ama ne bileyim bana mı öyle geliyor:37:
bakıyor gibi geliyor bazen

yanımdayken ıc baktgnı gormedım ama fılm ızlerkn kadınlar cıkıo ya sewısme sahnelerı faln ay nasıl kuduruyorm bakıo ya
degstırıo hep ama bazen kısa surer dıye degstrmıo

fılmdekı kadınlarında o sahneerı yanı acayıp
uyuz oluyorm.

birde adrıana lımayı gsterdım bıgun bak bu dunyann en guzel kadınlarındanmıs dedım
hakkaten allah herseyı vermıs boy goz yuz dedı
kızlar bunu kıskanıodr dımı dedı
sınır oldum ewet guzel gercekten dedım

yanımdayken ıc baktgnı gormedım ama fılm ızlerkn kadınlar cıkıo ya sewısme sahnelerı faln ay nasıl kuduruyorm bakıo ya
degstırıo hep ama bazen kısa surer dıye degstrmıo

fılmdekı kadınlarında o sahneerı yanı acayıp
uyuz oluyorm.

birde adrıana lımayı gsterdım bıgun bak bu dunyann en guzel kadınlarındanmıs dedım
hakkaten allah herseyı vermıs boy goz yuz dedı
kızlar bunu kıskanıodr dımı dedı
sınır oldum ewet guzel gercekten dedım

niye kadını gösteripte adamın aklında olmayanı aklına sokuyosun sinir olursun tabi. sende aynısını yap şu erkek ne yakışıklıymış kesin erkekler bunu kıskanıyodur gibilerinden bakalım tepkisi neolucak

niye kadını gösteripte adamın aklında olmayanı aklına sokuyosun sinir olursun tabi. sende aynısını yap şu erkek ne yakışıklıymış kesin erkekler bunu kıskanıyodur gibilerinden bakalım tepkisi neolucak
oda bazan bana gosterıo bak bu manken ıste cok yakıslı yuz seklı ıyı dıo bn hep bgnsemde
yoo bnce yakısıklı degıl dıorm

ama o gun bn kasındım

owe owe gosterdım e o kadınada tıpsz dese ınnmazdım zaten

:41:

benım kozum da o dur cnım bı ara da kuzeydi dizinin fragmanını bıle ızleyemıyordum ama kendısı kasınmstı :D o da bır gerçek

birgun annem ben esim bizim dukkanin onunde oturuyoruz hamileydim yazindi bacagi acik kari gecti benimde suzdu usten assaga kafayi yedim zaten onsa dedigimde ne bakmasi bakmadimki diyor allah allah gorduk yani.

Back
X