Eşinizin başka kadınlara bakması

insan ölelerini dövmeye doymuyorki canım :21: edepsiz insana ne bakıyosun diyince aaa gerizekalımı neeee ne bakcam bee diyo direk bu kelimeyi duyunca hiç düşünmeden dalcaksın :9: çünkü art niyetle bakan bu cevabı vriyor genelde :27:

Sana kesinlikle katılıyorum yaaa :1::1: çok yüzsüz kızlar var işte ben onların zeka kapasitesini ve kapsama alanını hiç yadırgamıyorum ::D:D Dün dolmuşta geldi aynı şey başımıza iki kız bindi boya küpüne düşmüşler ama yaşları sorsan 18 en fazla :D eşim ayakta ben oturuyorum kızlarda ayakta biz eşimle uzaktan uzağa bakışıp konuşuyrz benmki kafasını çevirip onlara bakmadı bile ama kızlar ısrarla bi bana bi ona bakıp durdular eşim aşk dolu bi bakış attı bana onlarda ne kikirdeme kaldı ne de o hava D:D::D o fısssss sesini duydum adeta :1: Erkeğinde rolü çok önemli bu tarz durumlarda... Ya benim takıntım erkeğin bakması değilde ağırlığını koruyamaması olur yani erkek adam partnerinin yanında böyle şeylere gerek bile duymaz diye düşünüyorum ben.. erkekte en çok dikkat ettiğim husus ağır başlı olması... Bakmaktan bakmaya fark var tabide o asalak gibi kızlarda baya türediler etrafta sanırım operatörlerin rekabetinden kaynaklanan baz istasyonlarının çoğalması yaydıkları radyasyon sebebiyle en çok bu arkadaşları etkiledi :1::1::1: Allah yardımcıları olsun ne demeli :9::9::9:

walla ben eğer kocişimin baktığını görürsem
bakma faslın bittiyse söyle kavgaya başlıcam derim

Ne kadar masumane bir yaklaşım :D:D tebrik ederim canım bu da saldırı öncesi esen rüzgarların en tehlikelisi :1::1: fırtına öncesi sessizlik gibi ayyyyyyy :17: :9:

Hiç gözüme batacak derecede birine baktığını görmedim . Bilmiyorum belki benim yanımda bakmıyordur.Ama yanımda baktığını farketsem herhalde gözlerini oyarımmm:34:..
Zaten şu an bakıyosada görmeme imkan yokkk:47::47::47:

Ben bir yıllık evliyim ama ilişkimiz neredeyse 8 yıldır devam ediyor eşimle ve bir kere bile başka bir kadına baktığını görmedim, belki de ben fazla dikkat etmediğim için görmüyorum ama etrafta güzel bir kız varsa genelde ben gösteririm " Baksana yahu Allah neler yaratıyor" diye=) Kayın validemin dediğine göre babasının huyu da böyleymiş, genetik yani... Ama baksaydı bozulurdum herhalde.

Kıskanmak insani bir duygu tabi herkes kıskanır. Ben de kıskanırım eşimi bakınca ama çok çok sert tepkiler vermem. Çünkü yeri geliyor bizlerin bile gözü kayıyor insanlık hali

aslında engüzeli bu çok aşırı tepkiler vermemek. negüzel siz kendinizi tutabiliyormuşsunuz. ben imkansız benim yanımda o gözü kaymamalı:47:

Ben bir yıllık evliyim ama ilişkimiz neredeyse 8 yıldır devam ediyor eşimle ve bir kere bile başka bir kadına baktığını görmedim, belki de ben fazla dikkat etmediğim için görmüyorum ama etrafta güzel bir kız varsa genelde ben gösteririm " Baksana yahu Allah neler yaratıyor" diye=) Kayın validemin dediğine göre babasının huyu da böyleymiş, genetik yani... Ama baksaydı bozulurdum herhalde.

ayyy negüzel kocanın kıymetini bil canım...

arkadaşlar ben de erkek arkadasımdan bu yuzden ayrıldım facebook ta tanımadığı insanlar ekleyince kabul etmişti ve bu yuzden tartışmıştık savunması ben abaza biri değilim ynlış düşünüyorsun olmuştu, sildim zaten filan demişti ama ben çok takılırım böyle şeylere itici geliyor hoş değil hiç kabullenemedim ve konuşmadık bi süre sonra bitti zaten ama silmedik birbirimizi facebooktan ve bazen görüyorum yabancı kızların resimlerini beğenmiş filan hiç bunu mevzu edip konuşmadık zaten ayrılmıştk,bakıyorum çoğu insanlar bunu sorun etmiyor face inde kim ekli filan tanıyormu kimin resmini beğenmiş ama benim için büyük sorun kaldıramıyorum böle şeyleri sizce ben mi büyütüyorum olanları?yakın zamanda konuşmak durumunda kaldık ve sonrasında ben baya ağır konuştum ve benim olayları çok abarttığımı söyledi ve onu suçlamama çok bozuldu o günden beri vicdan yaptım çok üzüldüğünü söylemişti söylediklerim üzerine ve ben de sürekli onu düşünüyorum,böyle olaylar dışında çok iyi anlaşıyorduk..şimdi çok özlüyorum onu ve aramak istiyorum sizce bunu yapmalımıyım?

arkadaşlar ben de erkek arkadasımdan bu yuzden ayrıldım facebook ta tanımadığı insanlar ekleyince kabul etmişti ve bu yuzden tartışmıştık savunması ben abaza biri değilim ynlış düşünüyorsun olmuştu, sildim zaten filan demişti ama ben çok takılırım böyle şeylere itici geliyor hoş değil hiç kabullenemedim ve konuşmadık bi süre sonra bitti zaten ama silmedik birbirimizi facebooktan ve bazen görüyorum yabancı kızların resimlerini beğenmiş filan hiç bunu mevzu edip konuşmadık zaten ayrılmıştk,bakıyorum çoğu insanlar bunu sorun etmiyor face inde kim ekli filan tanıyormu kimin resmini beğenmiş ama benim için büyük sorun kaldıramıyorum böle şeyleri sizce ben mi büyütüyorum olanları?yakın zamanda konuşmak durumunda kaldık ve sonrasında ben baya ağır konuştum ve benim olayları çok abarttığımı söyledi ve onu suçlamama çok bozuldu o günden beri vicdan yaptım çok üzüldüğünü söylemişti söylediklerim üzerine ve ben de sürekli onu düşünüyorum,böyle olaylar dışında çok iyi anlaşıyorduk..şimdi çok özlüyorum onu ve aramak istiyorum sizce bunu yapmalımıyım?

Sana yanlış gelen bir durumda , karşındaki ajıtasyon yapıp senin suçlu olduğunu kabul etmeni sağlamış
Sakın arama , adam bildiğin abaza
Bende böyle şeylere takılırım , erkek dediğin biraz ağır olacak efendi olacak , gözü başka kızlarda takılı kalmayacak
Kalıyorsa bırakacaksın , hem bence her söylediğin sözüde haketmiştir.
Ha özlüyorum seviyorum arıyacam diyorsam sen daha çok üzülürsün bu kafayla derim..

Sana yanlış gelen bir durumda , karşındaki ajıtasyon yapıp senin suçlu olduğunu kabul etmeni sağlamış
Sakın arama , adam bildiğin abaza
Bende böyle şeylere takılırım , erkek dediğin biraz ağır olacak efendi olacak , gözü başka kızlarda takılı kalmayacak
Kalıyorsa bırakacaksın , hem bence her söylediğin sözüde haketmiştir.
Ha özlüyorum seviyorum arıyacam diyorsam sen daha çok üzülürsün bu kafayla derim..

ben de hep erkeklerin ağır,efendi olması taraftarıyım zira artık hiç böyleleri kalmadı mı yoksa bize mi denk gelmiyor ???? onla tanıştığımda kesinlikle efendi bir profil çizmişti ben de buna tav olmuştum zaten ve tanıyınca onu bu yaptıklarını görünce çok soğudum...böyleleri ile karşılasınca doğru insanı hiç bulamayacakmısım gibi geliyor :( yorumun için tşk ederim canım çok yardımcı oldun

bende eşimi başka kadınlara bakarken yakalarım,oda yok canım nerden çıkardın ben başka bişeye bakıyorum ,der..hep kekler benı,pis yalancı neolacak..

bugün bişey oldu ve eşimin ilk vukuatı değil. bi yerden dolmuşla dönerken uzakta yürüyen bi kıza baktığını yakaladım. dönüp eşime baktım. "evet baktım itiraf ediyorum" dedi. kız mini etek giymiş, topuklu ayakkabılı, sarı saçlı normal bi kız. yani bi aşırılığı yok. ben İzmirliyim. dekolteyi sever-dim, mini etek, şort abartısız olması kaydıyla çok giyer-dim. ama eşim istemediği için artık öyle giyinmiyorum. "o kızda ne var dikkatini çeken? söyle ben de yapayım" dedim. "boyu uzun, çok uzun boylu" dedi şakayla karışık. evliliğimizin 4. ayındayız... benim boyum 1.52 gibi bişey net hatırlamıyorum. eşim 1.81 boyunda. ben bakımlıyımdır, güzelim de denebilir. giyim kuşama özen gösteririm, topuklu ayakkabıyı çok severim. makyajsız dışarı adım atmam. ama bu insanın gururuna o kadar dokunuyo ki dönüp kendini sorgulamaya başlıyosun.
İşte arkadaşım senin yaptığın da bu. olay dönüp dolaşıp "ben mi çok abartıyorum"a geliyo. ama değil. sen abartmıyosun. o adam senin kocan olmuşsa bakmayacak. biz bunu nasıl halledicez bilmiyorum. psikolokla mı kavgayla mı konuşarak mı-ki hiç sanmıyorum-. ama sen, siz; ipin ucunu kaçırmadan önlemini al. yoksa kendini bitirirsin. bu sana bi arkadaş tavsiyesi.

bakmıyor kurban olduğum.günah göz zinası olur iye bakmıyor..hiç yüzünü kontrl etmek zorunda bırakmadı beni Allah ondan razı olsun
eğer yapsaydı da beni ilgilendiren bir durum yok günahı vebali boynuna ben kendi hareketlerimden sorumluyum eşim de kendi hareketlerinden.
hem eşe verilecek hesap bir yana Yaradana hesap verecek ki onun kurtuluşu yok işte..

Bakmayan erkek çok nadirdir. Zaten yakalasanda baktın gördüm desende nereye, ben mi baktım, ben başka tarafa bakıyordum, sen söyleyince gördüm kızı ve buna benzer lafları sıralarlar her zaman. Ama hiç bir zaman baktım evet demezler. Sonuna kadar inkar ederler. Erkekler nedense başka bir kadın konusunda daima sonuna kadar inkar ederler. Ondan boşuna çenemizi yormuş oluruz.

Ben hic baktigini yakalamadim ama cok feci gozetlerim bakiyor mu diye :)
Yalniz bunun icin benim de bi osmanlisindan elimi yuzune dogru savurdugum olmustur (siddeti sevimli hale getirme calismalari no.1) :)
Sucsuz olsa da nasrettin hocanin torunu oldugumuzdan oturu "testi kirilmadan" hesabi yaptim :)

Maalesef kimi bayanlarda yanında erkek olan kadınalrı kıskandırıp erkeğe kendni göstermek için elinden geleni ahlaksızca yapşyorlar bence erkekelr daha masum bazı konularda ben bile yolda giderken görüyorum ve kendim bile bakıyorum ki erkek nasıl bakmasın yani birgün bir yerde ark oturuyoruz bir grup kız ama kaşar oldukalrı belli yani ilerdede yakışıklı bir çocuk kızla oturuyor o gruptaki kızları bir görün resmen delirdiler yaa allah aşkına ayıptır ar namus olmalı insanda kızlar kahkaha atıyorlar,kalkıyorlar,gülüyorlar,çığlık atıyorlar ,kalkıp eğiliorlar resmen gel bizi yap der gibi oğlanda tabi ilk defa 1 2 kere baktı biz bile baktık ne oluyor diye sonra oğlan baktı kaşar grubu sırtını döndü kızlar dahada hırslandılar oğlanın orda bişi yapmasını istiyorlardı resmen ...yani onu dcem bazen biz kadınalr erkeklerden daha ahlaksız olabilyoruz maalesef...

Back
X