• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin çayını karıştıryormusunuz

evet çayını karıştırırım, oda benimkini tabi:16: ben aslında kocam bana ne yapar, nasıl davranırsa aynılarını yaparım. iyisiyle, kötüsüyle:66:

ah canlarm ya kavgada neyin nesi bu işin aşkla sevgiyle ne alakası var doğru bir kadın kocasına şeker atmıyorsa veya karıştırmıyorsa sevmiyor demekmi hayır bende karıştırıp veriyorum hemde nezamandır alışkanlık yaptı bide bende annem oturmaya geldimi onada aynını yapıyorum yani
biz dün kahvaltıdayken çayını karıştırıp yine verdim ve dedimki kıymetini bil aşkım bak varmı lan benim gibi kocasının çayını karıştırıp veren kadın dedim hay demez olaydım oooo dünya kadar varmış ama çokta hoşuma gitti doğrusu ama yinede iddayı ben kaybettim offf ya niye karıştırıyorsunuz eşlerinizin çaylarını:1::1::1::60::60::60::60::43::43::43:

Son düzenleme:
sevgiyi aşkı sade ve sadece karşı cinste sanıp sonra deli divane arayıp, bulduğunda da nasıl coşacaklarını şaşıran bayanlara üzülsem mi acısam mı bilemiyorum gerçekten. yemeğini yedir, altını topla, yapmayanı kına, neden çünkü sen seviyorsun o yapmayan sevmiyor. oysa kadınlıktan ötürü çalışan şefkat hormonu gerçekte bebekler için var, kocalar için değil. ama dediğim gibi, sevgiyi aşkı sadece erkeklerde sanınca hepsi birbirine giriyor. sonra adamların terso bi hareketinde yaşayan cesete dönüşlerini izlemek hakikaten acı verici ama. :5:

tartışma öyle değil böyle başlatılır. saygılar. :51:

Güzel iddiaymış. :1::1:

Ben erkek arkadaşımınkine unutmazsam, gözümden kaçmazsa o sırada falan atarım şekerini, karıştırırım, hatta içiririm de. Ben şeker kullanmam, o yüzden onun öyle birşeyi olmaz ama yapardı eminim, o da bana eliyle içirir çayımı kahvemi. :69::69:

sevgiyi aşkı sade ve sadece karşı cinste sanıp sonra deli divane arayıp, bulduğunda da nasıl coşacaklarını şaşıran bayanlara üzülsem mi acısam mı bilemiyorum gerçekten. yemeğini yedir, altını topla, yapmayanı kına, neden çünkü sen seviyorsun o yapmayan sevmiyor. oysa kadınlıktan ötürü çalışan şefkat hormonu gerçekte bebekler için var, kocalar için değil. ama dediğim gibi, sevgiyi aşkı sadece erkeklerde sanınca hepsi birbirine giriyor. sonra adamların terso bi hareketinde yaşayan cesete dönüşlerini izlemek hakikaten acı verici ama. :5:

tartışma öyle değil böyle başlatılır. saygılar. :51:

valla dediklerinden hiç bişey anlamadım anlamakta istemiyorum çünkü burası tartışma yeri değil canım tamammı ayreten tartışma konusu aç kendine saygılar:20::20:

Bende şekerini katar veririm karıştırması ona :1: Ama ben bekarken babamında çayına şekerini katar verirdim alışanlık bendeki aslında :10:

hehehe kocişe ne alıyorsunuz bakem iddia bu bişe olmalı dimi :)

ah ah ne sen sor ne ben söyliym kız daha ne istediğini söylemedi ama bizim iddalarımız genelde yapma etme üzerine oluyo yani birbirimize bişey alma gibi bir olayımız yok benden birşey ister yapmamı onu yapmak zorunda kalırım ama daha söylemedi yapmam gerekeni bakalım yarın ola hayrola:26::26:

eğer çayını veriyosam şekeirni atıp karıştırırım yoksa paşamız memnun kalmıyo:63:
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı :68::68::68:

Hayır karıştırmam.
Şu dakikaya kadar dikkatimi bile çekmemişti zaten.
Yarım şeker atar çaya, kırarım bazen; onun dışında ben karıştırıp önüne vereyim gibi içgüdülerim yoktur.

Abartıyoruz sanki biraz arkadaşlar, sanmıyorum ki adam düşünsün bunu.

ben çayına şeker atar karıştırır veririm alışkanlık yıllardır öyle hatta ben elimde olmadan olayı biraz abartıp yemekte biber yada kabak dolması tarzı şeyler varsa onun tabağına elimi uzatır çatalıyla küçük küçük bölerim dolmaları çabuk soğusun diye yani bir ağzına yedirmediğim kalıyor gerçi onuda yapıyorum arada :1::1:

Ben çay sevmem. İsterse kalkar kendi demler. Bana da bişey içer misin diye sorar.
Kahveyi de çok sever. Bazen o çalışırken kahve götürüp bide teşekkur öpücügü alırım.
Sofralarımızı birlikte kurar birlikte kaldırırız.
Şimdi bana bazı arkadaşlar yok artık canım onu da yapıversene diyebilirler ama biz de böyle. Kimse birbirine sinirlenmez kızmaz. hayat müşterek ve o benim çocuğum degil sevgili eşim..

Ben çay sevmem. İsterse kalkar kendi demler. Bana da bişey içer misin diye sorar.
Kahveyi de çok sever. Bazen o çalışırken kahve götürüp bide teşekkur öpücügü alırım.
Sofralarımızı birlikte kurar birlikte kaldırırız.
Şimdi bana bazı arkadaşlar yok artık canım onu da yapıversene diyebilirler ama biz de böyle. Kimse birbirine sinirlenmez kızmaz. hayat müşterek ve o benim çocuğum degil sevgili eşim..

bizde de aynı şekilde sofra birlikte kurulur birlikte kaldırılır.. ben eşimden istemem bunu o gelir kendisi yapar. sonuçta aynı evi paylaşıyoruz herşeyin ortak olması lazım

Bi yerde bişeyler içmeye gittiğimizde garson getirince o benim bardağıma şeker atıp karıştırır bende onunkine, kutu içecek içiyorsak onun kapağını bile açar centilmen sevgilim... Karşılıklı yani :1:

bizde de aynı şekilde sofra birlikte kurulur birlikte kaldırılır.. ben eşimden istemem bunu o gelir kendisi yapar. sonuçta aynı evi paylaşıyoruz herşeyin ortak olması lazım

aynen bacım,
şekerini karıştıramayan herifle evlenmesin kimse zaten. 2 gün sonra başka şeylerde ister. Hatta yetmez bir sure sonra istekler. Evin yolunu karıştırır sonra.. Şımartmak erkeğe yakışır. Şımarmakta biz hatunlara.. Şımarık bir koca şımartmak için başkasına gittiğinde ağzınız açık bakakalırsınız. Ben şimdi neyi karıştırcam diye...

[/QUOTE
aynen bacım,
şekerini karıştıramayan herifle evlenmesin kimse zaten. 2 gün sonra başka şeylerde ister. Hatta yetmez bir sure sonra istekler. Evin yolunu karıştırır sonra.. Şımartmak erkeğe yakışır. Şımarmakta biz hatunlara.. Şımarık bir koca şımartmak için başkasına gittiğinde ağzınız açık bakakalırsınız. Ben şimdi neyi karıştırcam diye

doğru söze ne denir:))

Son düzenleme:
Bu konuyu görünce farkettim, ben hiç yapmadım şimdiye kadar ama erkek arkadaşım bunu 2 senedir her defasında yapıyor. Çay içersem şekerimi atar karıştırır veya kutu içecek içeceksem açar öyle verir falan. (Evlenince değişir mi bilemicem ama:9:)
Ama bunu hiç kibarlık,düşüncelik olarak algılamamıştım,çok da dikkatimi çekmemişti açıkçası. Odun ben.:27:
Bundan sonra ben de yapiim bakalım dikkatini çekecek mi:82:

çayı dökerr..şekerii atar..karıştırır...birde kaşığı çıkarıp eline veririm aşkımınn..ve bundan hiçbir zamanda gocunmam :)severek yapıyorum çünkü ve çok mutlu oluyor.. onu mutlu görmek beni dahada mutlu ediyor..böyle küçük ayrıntılar bizi mutlu ediyor:69:4 yıldır evliyiz ve evdeyken kendi çayına daha şeker atmışlığı çok nadirdir..iş yerinde içemiyor çayını bende evde eline veriyorum kıyamıyorum..kendi çayına kaç şeker attığını bilmez..ama benim kaç şekerliği içtiğimi bilir işte aşk budur..

Back
X