- Konu Sahibi puccakanka
evet çayını karıştırırım, oda benimkini tabi
ben aslında kocam bana ne yapar, nasıl davranırsa aynılarını yaparım. iyisiyle, kötüsüyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgiyi aşkı sade ve sadece karşı cinste sanıp sonra deli divane arayıp, bulduğunda da nasıl coşacaklarını şaşıran bayanlara üzülsem mi acısam mı bilemiyorum gerçekten. yemeğini yedir, altını topla, yapmayanı kına, neden çünkü sen seviyorsun o yapmayan sevmiyor. oysa kadınlıktan ötürü çalışan şefkat hormonu gerçekte bebekler için var, kocalar için değil. ama dediğim gibi, sevgiyi aşkı sadece erkeklerde sanınca hepsi birbirine giriyor. sonra adamların terso bi hareketinde yaşayan cesete dönüşlerini izlemek hakikaten acı verici ama.
tartışma öyle değil böyle başlatılır. saygılar.![]()
hehehe kocişe ne alıyorsunuz bakem iddia bu bişe olmalı dimi :)
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı![]()
Ben çay sevmem. İsterse kalkar kendi demler. Bana da bişey içer misin diye sorar.
Kahveyi de çok sever. Bazen o çalışırken kahve götürüp bide teşekkur öpücügü alırım.
Sofralarımızı birlikte kurar birlikte kaldırırız.
Şimdi bana bazı arkadaşlar yok artık canım onu da yapıversene diyebilirler ama biz de böyle. Kimse birbirine sinirlenmez kızmaz. hayat müşterek ve o benim çocuğum degil sevgili eşim..
bizde de aynı şekilde sofra birlikte kurulur birlikte kaldırılır.. ben eşimden istemem bunu o gelir kendisi yapar. sonuçta aynı evi paylaşıyoruz herşeyin ortak olması lazım
[/QUOTE
aynen bacım,
şekerini karıştıramayan herifle evlenmesin kimse zaten. 2 gün sonra başka şeylerde ister. Hatta yetmez bir sure sonra istekler. Evin yolunu karıştırır sonra.. Şımartmak erkeğe yakışır. Şımarmakta biz hatunlara.. Şımarık bir koca şımartmak için başkasına gittiğinde ağzınız açık bakakalırsınız. Ben şimdi neyi karıştırcam diye
doğru söze ne denir:))