Eşinizin çayını karıştıryormusunuz

Biz çay içmeyiz misafirden misafire çay demlenir bizim evde hele eşim çayın tadını bilmez
ben sadece şekersiz yeşil çay içerim

Henüz eşim değil ama dilerim iki cihanda da eşim olur
Kahvaltıya falan gidince bazen o karıştırıyor, bazen ben. Bi gün tartışmıştık, ikimizde kendi kahvelerimizi karıştırdık baktım olucak gibi değil ortamda yumuşamıyor aldım kahveleri takas yaptım. Ne gülmüştük sonra

babamın çayını kim getirdiyse o karıştırır bizde, ama batmaz bize.. annem de zevkle yapar biz de, çok yorgunsak yapmayız hatta..
erkek arkadaşıma gelince de, bazen ben yaparım bazen de o :) gocunmayız yani

ben çay içmem eşimde canı isterse kendi yapar, çayını doldurur,şekerini atar,karıştırır,içer bende işte misafirdennnn misafireeeee

valla eşimle bi kere misafirliğe gitmiştik..çay içiyoduk kız eşinin bardağına şekerni attı karıştırıp verdi..
benimde nedense çok hoşuma gitii bu hareketi delimiyim ne:)))
işte böyle çocuklardan fırsat bulup da çay içersek bende yapıyorum büyük bi zevkle:))) (çok kıskanç gördümkendimi:)

ben çayını koyup şekeri atıp bi güzel karıştırıyorum sonra ona ikram ediyorum ve hiçte zoruma gitmiyor bunu yapmak çünkü aynı anda kendi çayımı da karıştırıyorum elime yapışmıyor ya çay kaşığı

yaaaa biz henüz evli değiliz ama kesin karıştırırım. O kadar güzel çay içer ki...
Ama ne zaman dışarda çay içsek hiç bana fırsat kalmaz. Şekerimi atar karıştırır tadına bakar,acı gibi gelirse azcık daha şeker koyar ''aşkım cok sıcak biraz bekle hemen içme''der

karıştırıyorum ama inanın bilinçli yapmıyorum
çocukken ananem dedeminkini karıştırır
benimkini karıştırır
en son kendi çayını karıştırırdı

şimdi istemsiz yaptığım şey
ailenin tüm bardaklarını ben karıştırırım

emeğe saygı

Baya mühim konuymuş bu çay karıştırmak yahu
Ben hiç karıştırmadım çünkü oturup çay içmiyoruz karşılıklı soğuk içecekleri tercih eder
Ben de karıştırabilirim ama yani onun için birşey yapmaktan hiç kaçınmam
Aklımda olsun çay içersek karıştırayım bakayım tepkisi ne olacak:90: :76:

Bu arada ben hiç hoşlanmam çayıma şeker atılmasına falan bana sorulmadan.Zaten uzun zamandır şekersiz tüketiyorum ama şekerli içerken de birisi atsa ailemden falan çemkirirdim niye atıyorsun diye

Son düzenleme:

öylemi kız negüzel aynıyız valla,eşimi geçtim,eve gelen misafirlerinde karıştırır oldumçok güzelyaa,(ama tabi kaç kaşıkl şekerli içtiklerini bildiğim insanların,yoksa olumsuz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…