Eşinizin çayını karıştıryormusunuz

bu güzel bir davranış ama merak ettiğim bişey var ilk bardağı bu şekilde verdiniz 2.3.4. bardağı da mı aynı şekilde karıştırıp veriyosunuz kızlar orasını pek anlamadım hani ölemi olması gerekio yoksa sadece ilk bardak içinmi bu şey

bende ilk zamanlarda öle yapıyordum.Baktımki hep istiyor bıraktım gitti.Alışmasın öle herşeye lop lop konmayı:)çünki hep bir beklenti içinde oluyor.amaaan dedim gitti :)şimdi kendi elcağızıyla karıştırıyor.

Zaten alışkanlık haline gelirse, ne karşınızdakinin dikkatini çeker bu , ne de bir süre sonra siz bundan keyif alırsınız..

Herşey gibi ,bu ve bu tarzdaki alakaları da rutunleştirmemek gerekiyor..

kızlar şu soruma bi cevap lütfennn

Baştan sona okursanız , ilk bardağı öyle yapanda var , hepsini sürekli karıştırıp gelende var..

Ama benim fikrim, her zaman aynı şeyi yapmayınız..Çünkü dediğim gibi rutunleşmek olumsuz sonuçlar doğuruyor.

Zaman içerisinde bundan siz sıkılırsınız, karşınıdakide teşekkürü boşlar olur.

hımm varmı okumadım baştan sona yaa gözüm ağrıyo

demlik içerdeyse şekerlik falan hepsi içerdeyse ne yapmalı

valla ben demlık kullanmam caycım evımın kralıdır sadece seker deıl meyveyı de ole yaparım.. ortaya getırmem temızce soyarım mutfagımda yerız oturup..

canım benim eşim iki büyük bardak kulplu varya onunla iki bardak içer zaten ikisindede öyle yaparım zor değilki ne var bunda
ii yapmışsın canım ama tamamen bırakmasaydın arada yapsaydın üzülüyodur

Zaten alışkanlık haline gelirse, ne karşınızdakinin dikkatini çeker bu , ne de bir süre sonra siz bundan keyif alırsınız..

Herşey gibi ,bu ve bu tarzdaki alakaları da rutunleştirmemek gerekiyor..
aynen canım haklısın arada bir kendi karıştırsın eli çözülsün dimi ama

walla ben sekerliği getirmiorum mutfaktan cayıda mutfakta doldurup ıcıne sekerını atar karıstırır kendımınkını de onunkını de getırırımm
valla bencede zor olmuyomu ben çaydanlığı eve getiririm zaten şeker evin başköşesinden kalkmaz öyle rahat oluyo
bardaklar boşalınca alıp mutfağa mı gidiyosun canım
ay alemsin valla
valla ben demlık kullanmam caycım evımın kralıdır sadece seker deıl meyveyı de ole yaparım.. ortaya getırmem temızce soyarım mutfagımda yerız oturup..
valla bende aynen öyle yaparım meyveleri yıkar soyar doğrar getiririm beyefendide afiyetle yer gıcık ama böyle çok temiz oluyo birde bebişler var hele oğlan 20 aylık meyveleri hapur hupur yiyo soymamı beklemiyo oyüzden mutfakta soyup getirmek mecbur olduu yesiiinler benim paşalarım afiyet bal şekr olsun onlara ben onlara yapmıycamda kime yapıcam hizmeti feda olsun zevkle yapıyorum:87:

bnm sevdiceğim şekersiz içiyor ama şekerli içseydi, hasta falan değilse yapmazdım, oh ne ala birde kaşık kaşık içireyim, iyimiş.

Ben evli değilim ama heralde karıştırırdım:) Ama sürekli de değil tabi. Bu seferde devamlı ister alışır filan.. En iyisi ayda yılda 1 yapmak hehhe

ayrıca nescafe yapınca da yani suyu ısıtınca kupaya nescafeyi atarım süttozunu atarım,şekeri atarım, snra bana der ki karıştırdın mı...
ben de derim ki dur sana zahmet olmasın bi de içiyim istersen derim. bazen karşısına geçer içerim nescafeyi .. o zaman sinir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…