- Konu Sahibi puccakanka
-
bu güzel bir davranış ama merak ettiğim bişey var ilk bardağı bu şekilde verdiniz 2.3.4. bardağı da mı aynı şekilde karıştırıp veriyosunuz kızlar orasını pek anlamadım hani ölemi olması gerekio yoksa sadece ilk bardak içinmi bu şey
kızlar şu soruma bi cevap lütfennn
walla ben sekerliği getirmiorum mutfaktan cayıda mutfakta doldurup ıcıne sekerını atar karıstırır kendımınkını de onunkını de getırırımm
bu güzel bir davranış ama merak ettiğim bişey var ilk bardağı bu şekilde verdiniz 2.3.4. bardağı da mı aynı şekilde karıştırıp veriyosunuz kızlar orasını pek anlamadım hani ölemi olması gerekio yoksa sadece ilk bardak içinmi bu şey
bardaklar boşalınca alıp mutfağa mı gidiyosun canım
Baştan sona okursanız , ilk bardağı öyle yapanda var , hepsini sürekli karıştırıp gelende var..
Ama benim fikrim, her zaman aynı şeyi yapmayınız..Çünkü dediğim gibi rutunleşmek olumsuz sonuçlar doğuruyor.
Zaman içerisinde bundan siz sıkılırsınız, karşınıdakide teşekkürü boşlar olur.
evet cnm aynen öle yapıorm
demlik içerdeyse şekerlik falan hepsi içerdeyse ne yapmalı
hımm varmı okumadım baştan sona yaa gözüm ağrıyo
canım benim eşim iki büyük bardak kulplu varya onunla iki bardak içer zaten ikisindede öyle yaparım zor değilki ne var bundabu güzel bir davranış ama merak ettiğim bişey var ilk bardağı bu şekilde verdiniz 2.3.4. bardağı da mı aynı şekilde karıştırıp veriyosunuz kızlar orasını pek anlamadım hani ölemi olması gerekio yoksa sadece ilk bardak içinmi bu şey
ii yapmışsın canım ama tamamen bırakmasaydın arada yapsaydın üzülüyodurbende ilk zamanlarda öle yapıyordum.Baktımki hep istiyor bıraktım gitti.Alışmasın öle herşeye lop lop konmayı:)çünki hep bir beklenti içinde oluyor.amaaan dedim gitti :)şimdi kendi elcağızıyla karıştırıyor.
aynen canım haklısın arada bir kendi karıştırsın eli çözülsün dimi amaZaten alışkanlık haline gelirse, ne karşınızdakinin dikkatini çeker bu , ne de bir süre sonra siz bundan keyif alırsınız..
Herşey gibi ,bu ve bu tarzdaki alakaları da rutunleştirmemek gerekiyor..
valla bencede zor olmuyomu ben çaydanlığı eve getiririm zaten şeker evin başköşesinden kalkmaz öyle rahat oluyowalla ben sekerliği getirmiorum mutfaktan cayıda mutfakta doldurup ıcıne sekerını atar karıstırır kendımınkını de onunkını de getırırımm
ay alemsin vallabardaklar boşalınca alıp mutfağa mı gidiyosun canım
valla bende aynen öyle yaparım meyveleri yıkar soyar doğrar getiririm beyefendide afiyetle yer gıcıkvalla ben demlık kullanmam caycım evımın kralıdırsadece seker deıl meyveyı de ole yaparım.. ortaya getırmem temızce soyarım mutfagımda yerız oturup..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?