Eşinizin cebinde...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zamannn

Ziyaretçi
eşinizleç ok kötü bi tartışma yaşamışsınız evi terk etmişsinz o peşinizden gelip evliliğinizi kurtarmaya çalışyor şizde okeyliyorsun denemeye başlıyorsunuz 2. günün sabahında pantolonunu karşırmak geliyor aklınıza bi bakıyorsunuz prezarvatif cebinde eşinizi kaldırıp bunu neo dluğunu sordğunuzda görmiyor musun ne diye derse sizde neen şans istediğin ozaman diye bağırıken o rahatça ya git başımdan ne aldatması tarzım değil bu ne ozaman gözüme sokar gibi dedimde saçmalama git başımdan dese kılığın kıpırdatmaması akşam konuşuruz hadi geç kalmıyım ben dese naparsınız analamdım niye bize bi şans verdi niye bana acı çektirme derdinde napılır böyle durumdasenağlama

belki bir başkası için değil sizle birlikte olacağı için almıştır olamaz mı :S

yolda dağıttıkları için aldığı ve cebine koyduğu aklıma gelir..hihoyyyt
beni geri getirdiyse eve başka bir şey için aldığını düşünmem açıkçası.CADIARZU

kocamın huyunu suyunu iyi biliyorsam aldatma potansiyelini gözümün önünden geçiririm ihtimal vermem aldatacağına duruyodur işte almıştır koymuştur cebine ne bilim takmamaya çalışırım... uzun süreli de halini tavrını izlerim ama bir gariplik var mı diye

sende bu eş olduktan sonra derdin bitmez arkadaşım, en son evden kovdu seni, hastanede mi kalsam diyordun doğru mu hatırlıyorum, ondan önce not tutarken yakaladı seni ikiniz hakkında, o sıralarda en ufak kıldan bile tiksiniyorum demişti cinsellik sırasında, şimdi de cebinde prezervatif bulıuyorsun, bütün bunlar ne zaman oluyor???

Son düzenleme:
hic bise yapmazdim,o verdigim sansida geri alir ,geldigim yere geri donerdim,,,

onuda perzarvatifleriyle basbasa birakirdim,artik sisirip balonmu yapar,yoksa baska seymi,gule gule paralansin seyinde.........

Cebindeki prezervatifden ziyade esinin tavri cok ilginc gercekten...

Ayrilma noktasindan sonra henüz yeni barismis esine böyle git basimdan, sacmalama gibi sözler söylemesi bence cok cirkin..birde o umursamaz tavri falan!!:1closedeyes:
O senin cebinde böyle birsey bulsaydi ne olurdu acaba??

Kuşkulu bir durum olduğu yetmezmiş gibi takındığı tavır ve konuşma tarzı hiç barışmak ve evliliğini kurtarmak istermiş gibi gelmedi bana...

benimde anlamdığım o aldatıcağına inanmıyorum ama gözümün içine sokar gibi pantolonuncebinde olması artı zorla beni geri getirdi ben istemedim tekrardenemek napmak istiosuın diiyorum napıo gözüküorum dio ben napcıcam ya senağlama

Belki de size jest yapmak için almıştır.Ben kötü bir şey düşünemiyorum.:jeyyar::jeyyar::asigim::icecream:

Eşinizin sizi aldatacağına inanmıyorsanız neden prezarvatif için sabah sabah sorguya çektiniz. Belki sizin ona ne kadar güvendiğinizi ölçmek için koydu onu oraya. Anladığım kadarıyla sorunlu bir evliliğiniz var, eşinize güvenmiyorsanız bu evliliği daha fazla devam ettirmek hem sizin hemde eşinizin sinirlerini yıpratmaktan öteye gitmez.

dun sızı sokaga atmıstı nerden bulduda barıstınız anlamadım ben:uhm:
hastanedemı kalsam dıye dusunucek konuma gelmıstınız:uhm:
hıc bısey anlamadım vala:uhm:

Bir de bir ara eski sevgilinizden çağrı aldığınızı eşinizin de bunu gördüğünü söylemiştiniz.Bozulmuştu sanırım bu olaya.Belki kendince güveni sarsılmıştır.Bu da tüm sorunlara neden olan şeydir.O yüzden cinselliğe konsantre olamıyor olabilir psikolojik olarak.

kavga edip evi terk etmişsiniz,gelip evliliğini kurtarmak için çaba harcamış budur çabası yani
fırsatları bu yöndemi değerlendirdi eşiniz?bence o verdiğ,niz şansı alın geri bi insan bu kadar pişkinolamaz bu ne diye sorduğunuzda görmüyormusun demesi çok pişkinlik

ya bir adam neden cebinde prezarvatif taşır. balon yapıp oynamak için mi...

dun sızı sokaga atmıstı nerden bulduda barıstınız anlamadım ben:uhm:
hastanedemı kalsam dıye dusunucek konuma gelmıstınız:uhm:
hıc bısey anlamadım vala:uhm:

evet gitmeyi hiç istemedim 8den sonra armaya başaldı aramalrını açmadım busefer msg attı ben dengesizim konuşalım araya mesafe girince hiç yürümez vs dedi nerdeysen geliyim konaşlım dedi yok dedim konuşmak için ikna etti geldi konşutuk özür diledi herşeyi konuştuk şans verdik böylece anlamıyorumki psikolojim alt üst

Tabikide balon yapacak...yok ya sen ne sandin?? Hiiii yoksa aklina kötü seylermi getirdin??:1shok:

hadi yaa.:1shok:
ne bileyim.
çok mu fesatım gülsümcüm ne.
elbette balon yapacak..

başka alternatif mi var.gamyoncuiremsu

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…