Eşinizin cebinde...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim hatırladığım sizin evi terkettiğiniz değil eşinizin sizi kovup sizin de gidecek yer sormak için burada konu açtığınızıdı.

neyse o cebindeki prezervatif de kesin arkadaşınındır zaten..

benim hatırladığım sizin evi terkettiğiniz değil eşinizin sizi kovup sizin de gidecek yer sormak için burada konu açtığınızıdı.

neyse o cebindeki prezervatif de kesin arkadaşınındır zaten..

evet arkadaş o gün internet kafeden bildiriyordu, yürümekten ayaykları ağrımıştı gidecek yeri yok diye. prezervatifi bedava dağıtmışlardır belki de, şüpheleneck bir şey yok :1closedeyes:

Zaman arkadasim...hadi saftirik rollerine girip cidden o prezervatifi kötü bir niyetle cebinde tasimadigni düsünelim....lakin yinede her ne olursa olsun seninle yeni barismis evlilignize ikinci bir sans vermeniz icin seni ikna etmis bir adamin tavirlari bunlar olmamaliydi...

Hemen uyanmasi..hayir karicim yanlis anladin, düsündügün gibi degil dur izah edeyim demesi gerekirdi kanimca...

Daha öncedende dedigim gibi hadi o lastik parcasini bir kenara at esinin sana karsi hic saygisi yok bence...keske ikinci sansi verirken cok daha iyi düsünseydin

canım iyimser olmaya çalışıyorum fakat o şeyi yolda verseler yada arkadaşı için almış olsa kalkıpta sana mantıklı ama kısa bi izahta bulunabilir akşam konuşmaya devam ederiz canım deyip giderdi mantığım kesmiyor bu kadar iyimser olmayı açıkçası senin üzülmenide istemem arkadaşım ama zaten gözünle görmüşsün erkeklerin genelde aldattıklarında vicdan azabı duyup eşine daha yakın olmaya çalıştığını duymuştum ve bence bi erkek aşırı tepki gösteriyor suçlu olmadığını bağıra çağıra anlatıyorsa mutlaka bi kabahat işlemiştir neden sabah eşin kalkıpta yüzünde hafif bi tebessümle numune olarak verdiler canım diye bi açıklama yapamadığını bi kez daha düşün akşama kadar kimbilir ne yalanlar düşünür olayın üzerine sıcakken gitseydin iyi olurdu elbette sana evet seni aldattım demeyecek ama en azından yalan söyleyip söylemediğini anlayabilirsin canım allah yardımcın olsun

değil ikici şans binikinci şansı da verseniz bana göre bu evlilik de saygının zerresi kalmamış.
sürekli problem yaşıyorsunuz.
burada anlatmadığınız daha neler vardır kimbilir..
her gün yeni bir sorun, yeni bir kavga.
alttan almayıp hakaret bile eden bir koca..
ceplerden taşan prezervatifler..

sonraki konunuz gözümde canlanıyor gibi de neyse..
yanılan ben olayım..

bide şunu söylemek istiyorum sen eşini elbetteki daha iyi tanırsın eğer bu tür şeyler kullanıyorsanız sürekli ikiniz için almış olabilir ama ben bulsam eşimin cebinde ona benzer bişey naparım artık onu allah bilir çünkü kesinlikle kullanmadığımız bir şey

dağıtmışlardır belki. eşimle çıkarken dağıtmışlardı almıştık evlendmeden önce ilişkiye girmediğimiz için saklamış canım benim balayınca kullanmıştık. hemen neden yanlış tavır sergiledin tabi sen bağırınca eşinde sinirlenmiş cevap vermemiş.

Hmm üşenmedim eski yazılarınızı okudum. Şİmdi KK'nin diğer bayanları daha objektif yorum yapar umarım. Çünkü ben evli olmadığım için böyle eş, kaynana vs.. konularına çok fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü daha önce yaptım ve objektif davranmadığımı gördüm.Kİmseye yanlış fikir vermek istemem.

1.Eşimi kendime nasıl bağlarım konusunda zaten ilişkide prezarvatif kullandığınızı söylemişsiniz. Eşinizin cebinde bunu bulmanızın ilginç yanı ne?CADIARZU Bunu anlamadım.

2. Çalışıyormuşsunuz. Paranız da var. Ve çoğu konunuzda eşinizin size çok ters davranışlar sergilediği görünüyor. Adam bir de evlenirken yapılan borçları ödüyormuş. Siz de ondan habersiz borç yapmışsınız. Bunu da ikiniz hakkında tuttuğunuz defteri okurken anlamış. Siz bişeyler saklayarak büyük hata yapmışsıız zaten.:1no2:

3. Eşiniz sizden ayrılmak istediğini söylemiş. Evden kovulmuşsunuz. KKda internet kafye gidip yardım istemişsiniz. Şimdi nereye gideyim? Hastanede mi sabahlayayım diye.CADIARZU

4. Eski sevgiliniz aramış. Neyse bu çok sorun olmadan çözülmüş. Çünkü evlendiğinizi bilmeden aramış.CADIARZU

Ve şimdi burda eşinizin cebindeki prearvatiften bahsediyorsunuz. Ve bunların hepsi 1-2 ay içinde olmuş. Bence daha büyük sorunlarınız var. Maaşınızda varken bu kadar aşağılanmaya katlanmayın bence. Ayrıca yazdıklarınızn bazılarında çelişkiler de gördüm ama bu başlıkta yazdıklarınızı da cümle yapınız biraz bozuk olduğu için zorlukla anlayabildim. Ya sizin ve eşinizin psikolojik problemleriniz var. Aile terapistine görünmeniz gerekiyor. Ya da kadınlar kulübünde bir erkekle daha karşı karşıyayız. Ama bu son cümlemden dolayı hemen saldırıya geçmeyin olabiliyor böyle şeyler. Değilseniz üstünüze alınmazsınız. Amacım polemik yaratmak değil...:enbuyukkk:

Bir de şunu merak ettim. "İnsanın neden aklına birden böyle bişey gelir ki?"CADIARZU

benim eşim de cüzdanında taşır ne zaman ne olacağı belli olmaz kaydirigubbakcemile
eşim aldatma potansiyeline sahipse tabiki gözüne soka soka bu neee derim ama aksi halde şüphelenmem... sengözlerimebaksanab

anladım
bı tek sorun degıl bı cok sorun var evlılıgnde
calısıyosun anladıgım kadarı ıle
nereye kadar boyle devam etcek dusunuyosun heralde
kendı adıma soyluyorum ben olsam restı cekerım
ya adam olur yada bosarım

prezervatıf mevzuna gelınce ıyı seyler dusunmem tabıkı
ne gezer evlı bı adamın cebınde

kendini biraz toparla akşam eşin geldiğinde yine sorarsın...

Hmm üşenmedim eski yazılarınızı okudum. Şİmdi KK'nin diğer bayanları daha objektif yorum yapar umarım. Çünkü ben evli olmadığım için böyle eş, kaynana vs.. konularına çok fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü daha önce yaptım ve objektif davranmadığımı gördüm.Kİmseye yanlış fikir vermek istemem.

1.Eşimi kendime nasıl bağlarım konusunda zaten ilişkide prezarvatif kullandığınızı söylemişsiniz. Eşinizin cebinde bunu bulmanızın ilginç yanı ne? Bunu anlamadım.

2. Çalışıyormuşsunuz. Paranız da var. Ve çoğu konunuzda eşinizin size çok ters davranışlar sergilediği görünüyor. Adam bir de evlenirken yapılan borçları ödüyormuş. Siz de ondan habersiz borç yapmışsınız. Bunu da ikiniz hakkında tuttuğunuz defteri okurken anlamış. Siz bişeyler saklayarak büyük hata yapmışsıız zaten.

3. Eşiniz sizden ayrılmak istediğini söylemiş. Evden kovulmuşsunuz. KKda internet kafye gidip yardım istemişsiniz. Şimdi nereye gideyim? Hastanede mi sabahlayayım diye.

4. Eski sevgiliniz aramış. Neyse bu çok sorun olmadan çözülmüş. Çünkü evlendiğinizi bilmeden aramış.

Ve şimdi burda eşinizin cebindeki prearvatiften bahsediyorsunuz. Ve bunların hepsi 1-2 ay içinde olmuş. Bence daha büyük sorunlarınız var. Maaşınızda varken bu kadar aşağılanmaya katlanmayın bence. Ayrıca yazdıklarınızn bazılarında çelişkiler de gördüm ama bu başlıkta yazdıklarınızı da cümle yapınız biraz bozuk olduğu için zorlukla anlayabildim. Ya sizin ve eşinizin psikolojik problemleriniz var. Aile terapistine görünmeniz gerekiyor. Ya da kadınlar kulübünde bir erkekle daha karşı karşıyayız. Ama bu son cümlemden dolayı hemen saldırıya geçmeyin olabiliyor böyle şeyler. Değilseniz üstünüze alınmazsınız. Amacım polemik yaratmak değil...​

:1shok:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis sana artık dedektifim diyorummm​

Ne yapayım bu KK beni Dedektif de yaptı... Ama bence sorunları daha büyük ve farklı...

bence eşinizin de sizin de evliliğiniz de büyük sorunlarınız var.
siz bi şans verip evliliğinizi kurtarma çabasında iken onun sergilediği davranışlar tutumsuz prezervatifi ne yapabilir ki balon yapıcaktır herhalde
siz bağırıp çağırsanızda o kendini savunma mekanizmaları geliştirecektir kendince şimdi
eşinizin hareketlerini takip edin derim ama ilişkinizde prezervatifte kullanıyormuşsunuz

Eşimin pantolonunumu karıştırıcam:1shok:
Acaba aklıma ne gelebilirki karıştırma gereği duyuyayım...CADIARZU
eğer kullandığınız birşeyse bunda şaşılacak birşey yok..

ya ben çok şaşırıdım kızrdım ve hesa sorardım hele o kadar rahat tavrnı görncede delirirdim

madem karıştırdın çıkan sonuca razı olacaksın...

he birde ne biliyorsun kocan ona ne kadar güvendiğini ölçmek için yapmış olamaz mı?

bende cok kızardım kullanmadıgımız için. ama siz kullanıyormusunuz

canım yollarda bile prezervatif dagıtıyorlar.belki öyle dagıttılar esin cebine koydu unuttu..ama yinede esinin tepkisi cok kötü.git basımdan falan ne demekklava: sana kibarca acıklama yapması gerekirdi.tekrar konus ama bagırmadan.sakınce sor.içine sinecek bi cevap alamazsan o zaman bak caresinekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…