- Konu Sahibi zamannn
-
eşinizleç ok kötü bi tartışma yaşamışsınız evi terk etmişsinz o peşinizden gelip evliliğinizi kurtarmaya çalışyor şizde okeyliyorsun denemeye başlıyorsunuz 2. günün sabahında pantolonunu karşırmak geliyor aklınıza bi bakıyorsunuz prezarvatif cebinde eşinizi kaldırıp bunu neo dluğunu sordğunuzda görmiyor musun ne diye derse sizde neen şans istediğin ozaman diye bağırıken o rahatça ya git başımdan ne aldatması tarzım değil bu ne ozaman gözüme sokar gibi dedimde saçmalama git başımdan dese kılığın kıpırdatmaması akşam konuşuruz hadi geç kalmıyım ben dese naparsınız analamdım niye bize bi şans verdi niye bana acı çektirme derdinde napılır böyle durumdasenağlama
benim hatırladığım sizin evi terkettiğiniz değil eşinizin sizi kovup sizin de gidecek yer sormak için burada konu açtığınızıdı.
neyse o cebindeki prezervatif de kesin arkadaşınındır zaten..
eşinizleç ok kötü bi tartışma yaşamışsınız evi terk etmişsinz o peşinizden gelip evliliğinizi kurtarmaya çalışyor şizde okeyliyorsun denemeye başlıyorsunuz 2. günün sabahında pantolonunu karşırmak geliyor aklınıza bi bakıyorsunuz prezarvatif cebinde eşinizi kaldırıp bunu neo dluğunu sordğunuzda görmiyor musun ne diye derse sizde neen şans istediğin ozaman diye bağırıken o rahatça ya git başımdan ne aldatması tarzım değil bu ne ozaman gözüme sokar gibi dedimde saçmalama git başımdan dese kılığın kıpırdatmaması akşam konuşuruz hadi geç kalmıyım ben dese naparsınız analamdım niye bize bi şans verdi niye bana acı çektirme derdinde napılır böyle durumdasenağlama
evet gitmeyi hiç istemedim 8den sonra armaya başaldı aramalrını açmadım busefer msg attı ben dengesizim konuşalım araya mesafe girince hiç yürümez vs dedi nerdeysen geliyim konaşlım dedi yok dedim konuşmak için ikna etti geldi konşutuk özür diledi herşeyi konuştuk şans verdik böylece anlamıyorumki psikolojim alt üst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?