eşinizin dayısı hayatınıza bu kadar karışıyor mu ??

konu başlığını okuyunca şöyle bir güldüm,konuyu okuyunca sinirden güldüm.

dayı kim yaa?ekmeğinizi aşınızı mı veriyor,evinizi mi geçindiriyor??

ne hakla karışabilir,dış kapının mandalı

bir de duymuşsun arkandan söylediğini,o anda girip hayırdır ne oluyor diye soracaktın,hiç olmadı kapıyı gösterecektin.

kayınpeder,kayınvalide tamam da,bir dayı mı kaldı karışmadık!!

tövbe yarabbim!

Ben dayı beye kızmadım. Şuan kime yüz verseniz aynen böyle dınısının dınısına karışma cüretini kendinde bulur. Eşiniz dayısını kenara çekip diyecek, "ben karımı seviyorum, onun saygısızlık yapmadığına inanıyorum, biz artık aile kurmuş yetişkinleriz, bir mevzu varsa da kendim halledebilirim, artık karışmanızı istemiyorum." Ayrıca o hakkı kendinde nasıl bulmuş, onu da düşünmek lazım.

Siz dayisindan sikayetcisiniz bende taaaa halasinin oglundan(benimde halamin esi olur) pislik sey
..dunyayi agzimdan birnumdan getirdi..
.yurt disina gelin geldim esimin ondan baska hickimsesi yoktu
...sirf esime baba vekili oldu diye dugun gecesi esimle aramizi bozmaya kalkti...3 ay hic bize gelmedi sonra geldi bir geldi....yine firtinali gunler istedigi saatte gelmeler gece kalmalar emirler verme kocami kiskirtmasi dunyanin lafini soylerdi aileme laf atardi yok bizim ailenin erkekleri kilibikmista sakin sende onlar gibi olma derdi en ufak cevabini versem kuser giderdi herseyimize karisirdi...onun yuzunden esimle cok tartistim en son ya o ya ben dedim...esimin ona gosterdigi saygiyi benim yaptigim hizmeti oz evlatlari yapmis degil...evliligimin en guzel gunlerini golgeledi...en son bir para mevzusu oldu cok sukur artik aralari yok...3 yildir konusmuyorlar...kafam cok rahat...en son anneme demis ne yaptim ettiysem damadin benim gibi olmadi ama kizin gibi oldu demis...kayinbabama gelinin beni evden kovmus demis...gecen sene turkiye tatilimde kayinbabam anlatti...tek dedigim kelime keskede yaptiklari pisliklerden dolayi hemende kovsaydim aptal benmisimki kocam icin sineye cektim sustum...ama artik asla olurda birgun gelirse gozlerinin icine bakip kovacam...butun olanlari yaptigi herseyi esimle anlattik...kayin babam birdaha ararsa cevabini veririm dedi...cok sukyr kurtuldum ona yaptigim emek fitil fitil agzindan burnundan gelsin...cok sukur 3 yildir hic gormedim bile...en son bir cenaze evinde karsilastik suratina bile bakmadim....kisacasi kocamin aklini celmeye calisan her seyde bana kusur bulmaya calisan bir pislik yok hayatimizda....

ya zaten aş ekmek vermeyi bırak kayınpederim rahatsızlandı diye kapılarını açmaz oldu gelip gitmiyor ama işte fırsat buldukça da dedikodu yapıyor

ya yüz vermek nasıl olacak normal insanlar nasılsa o da bana göre öyle samimiyetim yok zaten o hakkı bence kayınpeder yıllardır rahatsız eşimin amcası falanda öyle karışmaz kendinde buluyor heralde bilmiyorum ki nerden buluyor

ya işte bende hep sustum aman yüz yüze bakıyoruz zaten sıkıntımız var bide bu olmasın diye ama bir değil iki değil ağzımın içini denetliyormuş meğersem herşey laf söz herşey hayretler içinde kalıyorum bu kadar takıntılı olurmu insanlar yahu bizide bi ana baba büyüttü gurbet elde kimsem yok diye üzerime geliyorlar bende aileme anlatmıyorum ki üzülmesinler anlattım sabah anneme canımızı sıkmasınlar diyor sen orada sahipsiz değilsin dedi eşinle mutlu ol gelip gitmeyi kes dedi zatende öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…