Eşinizin Eski Kız Arkadaşı...

aa neden takıyorsun bunları kafana ben nişanlımın bir çok eskı kız arkdaslarıyla karşılaşıyorum bızı beraber göruyorlar benı tek görüyorlar ben onlardan daha üstünüm çünkü nişanlım benımle evlılık yolunu sectı herzaman onlardan 1-0 öndeyım bence sende öndesın cunku eşin senın yanında
hatta şunu soyleyeyım sana
nişanlımın benden önce bir tatil mekanında günlerce takıldıgı birliktelık yaşadıgı kız şu an yakın arkdasım hee ben asla onu kıskanmıyorum çünkü gerçekten ıyı bır insan
ben kıskanc bir insanım ama kendını bellı eder benım kıskanacagım ınsan

:53: :26: :35: ilginc :31:

Kızlar merhaba...Gecenin bu vakti nette gezerken ,eşimin en yakın 2 arkadaşının facebook arkadaşlarında,eşimin eski ve oldukça yapışkan kız arkadaşını gördüm..Eşimin arkadaşları bu kıla eşim sayesinde tanışmıştı,ve şu an kız listelerinde ekli...Eşim kızdan baya bi zorlu ayrılmıştı ve eminimki kız eşim hakkında bilgi almak için onları ekledi listesine...Çok sinirlerim bozuk ve çok üzgünüm...Sizce ne yapmam lazım??Bu durumu eşimle paylaşmam gerekirmi???Offf yaaaaa nolur bi fikir verin:(

eşinizin listesinde olsa tamam sorunun en büyüğünü cıkarın haklısınızda, madem arkadaşlarının listesinde ekli eşinize hiç bir şey demeyin:)

eşinizin listesinde olsa tamam sorunun en büyüğünü cıkarın haklısınızda, madem arkadaşlarının listesinde ekli eşinize hiç bir şey demeyin:)

Eşimin arkadaşlarının eşimle ilgi ağızlarından bilgi kaçırmasından korkuyorum açıkçası,nerde oturduğumuz ,çalıştığımız v.s bilgiler gibi...

Arkadaşım sen bunları kafana takma yuvana huzursuzluk sokma yuvanı Allah a emanet et sonra mutlu ol çünkü sırtını Allah a yaslayıp ona güvendikten sonra emin ol ki sana hiç bir canlı zarar veremez. Allah dan büyük kimse yok o ne dilerse o olur sen yeter ki ona sığın rabbim karı kocanın mutlu olmasını ister yuvası olanı korur kolar seni görüp derdini biliyor bi el aç yeter boş çevirmez Allah zengindir istediğini vermemezlik etmez emin ol çünkü bu olay farklı.. Bende seni Allah a emanet ediyorum tamam mı sen sıkılma lütfen.. :) hayırlı geceler..

Arkadaşım sen bunları kafana takma yuvana huzursuzluk sokma yuvanı Allah a emanet et sonra mutlu ol çünkü sırtını Allah a yaslayıp ona güvendikten sonra emin ol ki sana hiç bir canlı zarar veremez. Allah dan büyük kimse yok o ne dilerse o olur sen yeter ki ona sığın rabbim karı kocanın mutlu olmasını ister yuvası olanı korur kolar seni görüp derdini biliyor bi el aç yeter boş çevirmez Allah zengindir istediğini vermemezlik etmez emin ol çünkü bu olay farklı.. Bende seni Allah a emanet ediyorum tamam mı sen sıkılma lütfen.. :) hayırlı geceler..

Çok içten ve güzel bir cevap yazmışsın...Çok ama çok teşekkür ediyorum gerçekten...Sanada hayırlı geceler....

bencede sıkma canını olmuş bitmiş bişey eşinede bu konudan hiç bahsetme.huzurunu kaçırma...

canım bence konuyu hiç eşine açma,eşinin aklına durduk yerede eski sevgilisini sokma,hem zaten zorla ayrılmış,istememiş ve seninle evli.hem eşinizin facesinden ayarlardan bişeyler yapıyorsun,eşinin ekli arkadaşlarının arkadaşları(yani o kız)eşinin facesine bakamıyor diye biliyorum.

Olayda eşinin bir suçu yok ki...
Ekleyen eşin değil, neden bu kadar takıyorsun?
Bence eşine bahsetme. Neden zorla aklına sokasın...

eşin ne yapabilir diğer arkadaşının hesabına karışamaz ya.bu kadar paranoya yapmayın derim.

Buna benzer bir durum ben yaşamıştım. Geçen sene hamileyken biri beni eklemiş tanımıyorum bir kadın bende ekledim. Sonra mesajlaşmaya başladık kız sürekli eşimi soruyordu. Akşam eşime gösterdim eşim hemen sildirmişti. Meğer eşimin eski sevgilisiymiş üstelik evlenmiş kadında ki rahatlığa bakarmısınız.

nerde yaşadığınızı nerde çalıştığınızı öğrense ne yapabilir ki
eşini zorla senden ayıracak değil ya canım
boşver hiç kafana takma:31:

nerde yaşadığınızı nerde çalıştığınızı öğrense ne yapabilir ki
eşini zorla senden ayıracak değil ya canım
boşver hiç kafana takma:31:

Ayırmak değil tabii ki canım,ama kadın bahsettiğim gibi acayip yapışkan...Saçma sapan bir niyeti olmasa neden eşimin en yakın arkadaşlarını eklesin ki...Sohbet etmek için değil sanırım...Sadece normal biri olmadığını çok çok iyi biliyorum,zamanında elde etmek için kapılarda bile yatmıştı o kadar söyliyim...

Ayırmak değil tabii ki canım,ama kadın bahsettiğim gibi acayip yapışkan...Saçma sapan bir niyeti olmasa neden eşimin en yakın arkadaşlarını eklesin ki...Sohbet etmek için değil sanırım...Sadece normal biri olmadığını çok çok iyi biliyorum,zamanında elde etmek için kapılarda bile yatmıştı o kadar söyliyim...

normal bi niyeti olmadığını sen biliyorsan, eşinin en yakın arkadaşları da biliyordur. onlara söyle, rahatsız oluyorum sakıncası yoksa silermisiniz diye.

canım esıne soyleme bence
arkadaslarınla konus sılsınler
kafanı takma
allahım bızı boyle kotu dusuncelı ınsanlardan korusun ya..
ne kotu bır sey fesatlık
adam evlenmıs daha ne eskılerı acıyorsun sınır oldum o kıza sımdı ya..:47:

Eşini bulmak isterse zaten bulur.
Bir şekilde bir yolunu bulup bulur.
Engelleyemezsin.
Asıl önemli olan bulunca ne olmasından korkuyorsun?
Kadın ruh hastası falan mı?
Eşine bir şey yapar diye mi korkuyorsun?

bence hiç adamın aklına düşürme durduk yere acaba hala unutamadımı beni diye bir düşünce oluşmasın aklında

Eşini bulmak isterse zaten bulur.
Bir şekilde bir yolunu bulup bulur.
Engelleyemezsin.
Asıl önemli olan bulunca ne olmasından korkuyorsun?
Kadın ruh hastası falan mı?
Eşine bir şey yapar diye mi korkuyorsun?

İsterse tabii ki bulur ama ,benim elimde ise bu yolları kapatmak,kapatırım...Bahsettiğim gibi baya bi takıntılı bir insan,eşimden zamanında ayrılmamak için kendini intihara kalkışmış bir insan..Böyle bir insanında ruh ve psikolojik sağlığının yerinde olduğu pek söylenemez...Aardan bunca yıl geçmesine rağmen hala bir şekilde ulaşmaya yada en azından bilgi almaya çalışması benim sinirlerimi bozuyor açıkçası...Çünkü biz eşimle beraberken bile hala ulaşmaya çalışıyordu bir şekilde...

canım esıne soyleme bence
arkadaslarınla konus sılsınler
kafanı takma
allahım bızı boyle kotu dusuncelı ınsanlardan korusun ya..
ne kotu bır sey fesatlık
adam evlenmıs daha ne eskılerı acıyorsun sınır oldum o kıza sımdı ya..:47:

Amin canım,cümlemizi korusun Allah...Sen bile sinir olduysan birde beni düşün işte,dün geceden beri hep kafamda

sonuuçta onun peşinden koşan kız yani eğer koşuyorsa da.. eşinin bu işle alakası yok.. bence hiç kafanı takacak bi durum yok... sonuçta eşin kızın varlığından bile haberdar değil belki de

Back
X