esınızın eskı sevgılıyse arkadas kalmasını onaylarmıydınız?

Hayır şekerim, hiç o kadar "modern" olamadım..
Adı üstünde eski sevgili...
Ekide kalmalı, ne diye arkadaş olup görüşecekmiş...
Başka insan mı kalmamış arkadaş olacak...

oldu bende eski sevgilimle dost olurum eşimde eski sevgilisiyle hatta beraber çay içmeye gideriz eski günlerden bahsederiz......:s
vallahi benim midem bu kadar geniş degil eşiminki hiç değil....

eski sevgilisiyle arkadaş kalıp bide üstüne üstlük görüşücekse ben niye varım?
tabiki koskocaman bir hayırrrrr

Asla izin vermem konusunu bile açtırmama böyle bi tekliflede bana gelirse ondan şüphe edrim iş başka boyuta taşınır

canım kesinlikle katılıyorum sana...olur mu hiç öyle bişey....canına okurum valla adamın.:mymeka:

Ben eski sevgilisiyle değil.Eski karısıyla arkadaşca dostca görüşmelerine izin verdim.Beraber oluyorlarmış bunu da eski karısı olacak kadın söyledi.Suratıma 3 hafta oluyor burayada yazdım zaten,okuyan bilir.Eski sevgiliden,ahanda böyle karılardan (bu kadınlara kadın değil, ancak karı denmeli) dostca mostca görüşemezzzzz.Dost kalacaklardı maden niye ayrılmışlar yahu.

böyle bişeye kesinlikle izin vermem....
dost kalmakta neymiş eski sevgiliyle...
zaten ne geliyosa başımıza böyle modernlikten geliyooo

ne münasebet
buna asla izin vermem öyle saçma bişey olamaz:1closedeyes:
oldu olacak birde bize misafirliğe falan gelmesine izin verelim olduuuuu tatlicadiarzu

AYYYYY YOK CNM KESINLIKLEN IZIN VERMEZDIM SATEN SINIR OLUYORUMM KIZLA DEVAMLI KARSILASIYORUM BIRGUN DOVCEM AMA NASIP BAKALIM NE ZAMANA DENK GELCEK Çok üzgünüm çoook:enbuyukkk:

oldu baska arzusu:mymeka:
boyle bır seyı yasamayı bırak dıle bıle getıremez :dilcikar:

Bence bi erkek eski sevgilisiyle görüşüyosa onu unutamamış demektir bu büyük bi tehlike demektir yasakkelime ben ikinci kişi olamam görüşüyosa gitsin ona ben aradan çekilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…