esınızın eskı sevgılıyse arkadas kalmasını onaylarmıydınız?

esinizin eski sevgilisinde kalmasina izin verir misiniz diye okumusum? gece saat 12.30 uyumam gerekirken kk da gezmekten sasi gordum herhal :roflol:

aaa tabiki sekerim hangi devirde yasiyoruz
21. yy dayiz yani
eski sevgilisi ondan daha eski sevgilisi hepsiyle gorusebilir, sadece arkadas olarak kalirlar eminim
hatta grup yapabiliriz tobe tobeeeee

nerde erkeklerde oyle senin dusundugun gibi ahlak
kesinlikle guvenmeyin bence

selam arkadaslar esınızın eskı sevgılısıyle arkadas olarak gorusmesıne ızın verırmıydınız.

ne diyon sen laelaelaelaelaemı yedin gızzzzzzzzz
eski sevgiliyle arkadaşmı olunurmuş
arkadaş olacaklarsa neden ayrılmışlar o zaman
evlenselermiş

sevgiliden arkadaş olmaz kesinlikle...
eşimin böyle bir isteğini kulaklarımı açıp dinlemem bile o zaten benim huyumu bilir..
birde nedenini çok merak ederim...

ben vereceğim...
görüşsünler...kızcağız evimize hediye bilem gönderdi...ben hala kapris yapıyorum ayıp ayıp...
ne olabilir ki aralarında...eşim beni seçmişMİŞ...e ben kızdan daha güzelim zati...bırakacağım görüşsünle...
hatta biz sonradan araya giren ben ve kızın eşi belki çekiliriz bile...olabilir neden olmasınki...

aaa sizde ne kıskançsınız yha ne var yani eski sevgilisiyle gezsin tozsun sohbet muhabbet götürsünler işitatlicadiarzu
oyarım adamı oyarımmsengözlerimebaksanab

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar belkı sızı cok kızdıracak bır soru sordum tabıkı bende ızın vermem kesınlıkle esım bana sormustu gorusmem senı rahatsız edermı dıye tabıkı eder dedım.bana ters dedım o ısler,sen onla arkadas olarak ne paylasabılırsın kı dedım sen olsan ızın verırmısın dedım ve bana evet verırım ne olcak sana guvenıyorum ben dedı saka gıbı geldı ama gerceketen dedı ızın verırdım dedı ama ben ınanmıyorum kıskanclıktan catlar catlar bellı etmemeye calısıyo.bu guven meselesı değıl dedım sadece doğru değıl eskı sevgılıler asla dost kalamaz dedım boyle dusunuyorum.dımı ama kızlar...

üzgünüm.
bunu yutacak bi mideye sahip değilim. olacağımıda sanmıyorum.
hem bence sadece tek taraflı düşünülmemeli. benim eşimde kabul etmezdi sanırım böyle bişeyi, kabul edecek bi erkekte tanımıyorum zaten

Yoo,hiç mantıklı değil ! Öyle şey mi olur ? Vıcık vıcık ilişkilerden hiç hoşlanmam . Zaten o davranışı sergileyecek bir erkek arkadaşım yok . O şekilde davransaydı zaten sevgilim olamazdı . İlla ki altında art niyet aramamak gerekir ,ama prensip olarak öyle bir cıvıklığı kabul etmem...

Son düzenleme:
bence senin esin bu soruyu sorduguna gore
ki erkekler yok yere yoklamaz insani
ya eski sevgilisiyle bisekilde karsilasti ve gorusmeye devam etmeyi icinden gecirdi, ve o anda sen aklina geldin acaba kizar mi bi yokliyim dedi
veya gorusmeye basladi bi taraftan da senden korkuyor

sonuc olarak gorusme istegi var ve bunu normal gostermeye calisiyor sana

bu sorunun arkasinda kesin bisey var bence
eger yanilirsam, erkekler hakkinda tum bildiklerimi silbastan yapcam
sonucu merakla bekliyorum

ARKADAŞLAR TEPKİLERİNİZE BAYILDIM YAAA:roflol:
YÜZÜNÜZÜ GÖRÜR GİBİYİM ÇOK HOŞSUNUZ VALLA...
BU ARADA OKURKEN BİLE SİNİRLENDİM VALLA KATİL OLUR İNSAN:mymeka:

kızlar ben cok safmıyım yoksa ıyı nıyetlımıyım belkıde esıme cok guvenıyorum ılk evlendığımızde esımın telınde eskı sevgılısı kayıtlıydı hıc bısey soylemedım kızmadım kıskanmadımda onadan sılmesını ıstemedımde.hatta bır kandılde esım arkadaslarına ıkımızın adına msj cekıyodu kandıl msjları olur ya sonuna ıkımızın ısımlerını yazarak eskı sevgılısıne yolladı.neyse aradan baya zaman gectı bırgun esımle carsıya cıktık ve eskı sevgılısıne rastladık esım bana onun olduğunu soyledı ve tanısmak ıstedım esım yanımızdan gecerken seslendı ve kız durmadı bıle ıyı aksamlar dedı gectı.esım cok bozuldu ağzına gelenı soyledı ve ertesı gunu baktım telınden nosunu sılmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…