ııııh vermem.. zaten onun da Bana azıcık saygısı varsa Böyle Bişeye yeltenmez değil mi ama.. sonuçta Bu durum Beni incitir. sevgilime güveniyorum. eskiden görüştüğü Bütün kadınlarla işi kesinlikle Bitmiştir. yolda görse, selam verir, hal hatır sorar Belki ama devamını getirmez. sevgilimin Benden önce çook çook samimi olduğu yediği içtiğiş ayrı gitmeyen Bi arkadaşı varmış. gel zaman git zaman kız sevgilime tutulmuş. aşkını itiraf etmiş, sevgilim karşılık vermemiş ve arkadaşlıkları Bozulur giBi olmuş. sonra tekrar görüşmeye Başlamışlar ama kız sevgilimi sevgilimin onu gördüğü gözle görmemiş hiç.. gene de arada kızın isteği üzerine görüşmüşler... sevgilim uzaklaşmaya çalışmış, uzaklaşmış da.o Büyük yakın dostluk arada msjlaşıp hal hatır sormalara gitmiş. kızın hayatına Başkaları girmiş, sevgilime anlatmış hep msn de falan.. ama Ben hayatına girdim gireli kızla hiç yüz yüze görüşmedi.. arada sevgilime kızdan msj gelirdi ve her msj da kız "Burcuyla aran nasıl" derdi. Benim kızın zamanında sevgilime aşık olduğundan haBerim yoktu ama hissediyordum.. Bişeyler var diyordum.. çünkü Ben Bütün erkek arkadaşlarımla sevgilimi tanıştırdım hepsi kanka oldu ama Bu kız Bi türlü Benle tanışmak istemedi. sevgilime söyledim, madem zamanında Bu kadar yakındınız o zaman tanışalım görüşelim dedim, olur dedi ama olmadı hiç =) yani sevgilime arada msj çeken, Beni soran Bi "arkadaş" la tanıştırılmak istedim doğal olarak.. sonra sevgilime sordum "senin Bu kızla aranda Ne geçti, neden Benle tanıştırmıyorsun" dedim, anlattı, sana olan saygımdan tanıştırmadım ve görüşmedim görüşmeyeceğim de dedi. sadece msj çektiği zaman kaBalık olmasın diye cevap veriyorum, msjları da sana okutuyorum için rahat olsun dedi.. Beni kandıraBilirdi de.. itiraf etmeden arkadaşlığına devam edeBilirdi de.. kız şuan nişanlı.. kızla Beni tanıştıraBilirdi de.. Bu Bana Büyük Bi saygısızlık olurdu.. Bu konuda sevgilimi takdir ediyorum çok güveniyorum ona..