esınızın eskı sevgılıyse arkadas kalmasını onaylarmıydınız?

herkesın dusuncesı farklıdır saygı duyarım esıme coğu zman bende soru soruyorum senı aldatsam ne yaparsın eskı sevgılımle gorusmemı ızın verırımısın o zaman benım ıcımde de mı bu sorulara karsı ıstek var hayır yok yanı esımın her sorduğ soruyu yanlıs anlamak ıyı değıl dıye dusunuyorum zaten aldatmak ıstese bu eskı yenı fark etmez.allah kımseye yasatmasın cok kotu

İnanıyorum ki her iki tarafın muhakkak ki birinden fire olacaktır.
Yani kim daha önce öpüp kokladığı bir insanı "arkadaşı"olarak göreblir ki?
Ben bu tür avrupai ilişkilere karşıyım..
Her ikimiz de bunun bilincinde olmalıyız;yani eğer her ikimizde eski sevgililerimizle görüşelim derse hayhay jeyyar

kesinlikle aynı fikirdeyim... daha geçen hafta sevgilimle böyle bir konuşma yapmak durumunda kaldım... telefonunda eskiye ait mesajlar gördüm de... ve aynen bu cümleyi kullanmıştım " zamanında öpüp koklaığın kişi nasıl senin arkadaşın olu" ... erkekler bu konuda tamamen farklı düşünüyorlar... onlara göre arkadaş olunabilir... bize göre değil... bu durumda bir bayan olan eski sevgilinin de ben gibi düşüneceği aşikar... yani görüşüyorsa zaten niyet arkadaşlık değildir... erkekler o kadar zayıf ki çok özür dileyerek hemcinslerime bu konuda güvenmiyorum ... sengözlerimebaksanab

herkesın dusuncesı farklıdır saygı duyarım esıme coğu zman bende soru soruyorum senı aldatsam ne yaparsın eskı sevgılımle gorusmemı ızın verırımısın o zaman benım ıcımde de mı bu sorulara karsı ıstek var hayır yok yanı esımın her sorduğ soruyu yanlıs anlamak ıyı değıl dıye dusunuyorum zaten aldatmak ıstese bu eskı yenı fark etmez.allah kımseye yasatmasın cok kotu

aynı şeyi tekrar yazmış gibi olacağım... 5 sayfayı da okudum yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 arkadaş sorun değil, beraber görüşebiliriz yazmış... demek ki bayanların bakışı bu... senin eşinin de eski sevgilisi bayan olduğuna göre görüştüklerinde eşinin bir art niyeti olmasa bile karşı tarafın kafasında soru işaretleri olacağı kesin... bence taviz verilecek bir konu değil eski sevgili ...

selam arkadaslar esınızın eskı sevgılısıyle arkadas olarak gorusmesıne ızın verırmıydınız.

çapraz birşey yazacağım ama bana kızmayın karşı gelenleri desteklemek adına yazıyorum...eski sevgilisi olduğum adam yeni sevgilisini benimle aldatmaya kalkıştı...dahada ilginci yeni sevgilisiyle beni aldatmıştı sonra yeni sevgilisiyleyken benle arkadaş olarak kalmak isedi sonra da benle yeni sevgilisini aldamaya kalkıştı..ben de toplu intikam aldım bu durumu yeni sevgilisine bildirdim..beraberce adamı defettik başımızdan..biraz karmaşık oldu ama umarım anlatabilmişimdir...

ewet var böle seyler yasanıyo benim basımada gelmişti ayrıldığım sewgilim,kız arkadası olmasına ragmen sürekli beni arıyodu.tabi eskide kaldı artuk ewliyim. valla ben eşimin böle bişey yapmasına hayatta izin vermem izin vermekte ne demek böle bişey olamaz,görürsemde şayet tlf no,hayatımdan silerim.ben ona hayatımı adamışım ne demek eski sewgili:oklava:

ııııh vermem.. zaten onun da Bana azıcık saygısı varsa Böyle Bişeye yeltenmez değil mi ama.. sonuçta Bu durum Beni incitir. sevgilime güveniyorum. eskiden görüştüğü Bütün kadınlarla işi kesinlikle Bitmiştir. yolda görse, selam verir, hal hatır sorar Belki ama devamını getirmez. sevgilimin Benden önce çook çook samimi olduğu yediği içtiğiş ayrı gitmeyen Bi arkadaşı varmış. gel zaman git zaman kız sevgilime tutulmuş. aşkını itiraf etmiş, sevgilim karşılık vermemiş ve arkadaşlıkları Bozulur giBi olmuş. sonra tekrar görüşmeye Başlamışlar ama kız sevgilimi sevgilimin onu gördüğü gözle görmemiş hiç.. gene de arada kızın isteği üzerine görüşmüşler... sevgilim uzaklaşmaya çalışmış, uzaklaşmış da.o Büyük yakın dostluk arada msjlaşıp hal hatır sormalara gitmiş. kızın hayatına Başkaları girmiş, sevgilime anlatmış hep msn de falan.. ama Ben hayatına girdim gireli kızla hiç yüz yüze görüşmedi.. arada sevgilime kızdan msj gelirdi ve her msj da kız "Burcuyla aran nasıl" derdi. Benim kızın zamanında sevgilime aşık olduğundan haBerim yoktu ama hissediyordum.. Bişeyler var diyordum.. çünkü Ben Bütün erkek arkadaşlarımla sevgilimi tanıştırdım hepsi kanka oldu ama Bu kız Bi türlü Benle tanışmak istemedi. sevgilime söyledim, madem zamanında Bu kadar yakındınız o zaman tanışalım görüşelim dedim, olur dedi ama olmadı hiç =) yani sevgilime arada msj çeken, Beni soran Bi "arkadaş" la tanıştırılmak istedim doğal olarak.. sonra sevgilime sordum "senin Bu kızla aranda Ne geçti, neden Benle tanıştırmıyorsun" dedim, anlattı, sana olan saygımdan tanıştırmadım ve görüşmedim görüşmeyeceğim de dedi. sadece msj çektiği zaman kaBalık olmasın diye cevap veriyorum, msjları da sana okutuyorum için rahat olsun dedi.. Beni kandıraBilirdi de.. itiraf etmeden arkadaşlığına devam edeBilirdi de.. kız şuan nişanlı.. kızla Beni tanıştıraBilirdi de.. Bu Bana Büyük Bi saygısızlık olurdu.. Bu konuda sevgilimi takdir ediyorum çok güveniyorum ona..

aslaaaaaaaaa kafasını gözünü parcalarımmmm hadi sölesin bi bakalımmmmm:mymeka: :oklava:

Back
X