esınızın eskı sevgılıyse arkadas kalmasını onaylarmıydınız?

kımsenin eşinin eski sevgilisiyle dostca görüşmesini onaylıycanı sanmıyorum.o dostluk sonradan alevlenip aşka dönme ihtimali var.eski sevgiliden ne arkadaş nede dost olur

geçmişine dair bir kız yok bildigim kdryla ama ben zaten onu her zaman uyarıyorum..
degil eski sevgilisiyle arkadş olmak sokaktaki elin kızına bile bakmıyor..yanlıslıkla baksa da kafasını cevirir.
bu konuya dair felsefesi şu Allaha sükür, senden degil Allahtan korkarım..
sana biri baksa o adamı mahvederim,ben başkasının bacısına karısına nasıl bakayım..der..
cevremdeki herkeste söyler bizi bile gormuyor diye..Allah nazarlardan saklasın canımı:nazar:
dipnot düşmek isterim ki, lise dönemimde gördümki erkekle kızdan arkds olmaz.. yoksa mazallah kavak yellerindeki gibi sarmal ilşki boyutuna geçiş olur.:1closedeyes:

Önce sorarım; sen bana izin verirsen bunun normal olduğunu düşünür ben de sana izin veririm derim, ama izin vermezse zaten kendi kazdığı kuyuya düşer ki niyetini belli etmiş olur.. :enbuyukkk:

Ben sınır koymam. İsterim ki, ben istemeden eşim yapması ya da yapmaması gereken şeyleri bilsin. Ne kızı görünce yolunu değiştirsin, ne ardından kötü konuşsun, ne de can ciğer kuzu sarması olsun. Herşeyin bir dozu var. Şükür ki dünyadaki en dengeli ve ahlaklı erkeklerden birine sahibim. Yani git görüş desem, biliyorum ki, o zamanını benimle geçirmeyi tercih eder. :asigim: (Evet çok pis aşığım. Hihi)

Güle farklı isim versem değişik kokmaz. .
Bu durumda eski sevgiliye arkadaş sıfatını yapştırsam olmaz kaydirigubbakcemile3

Ben sınır koymam. İsterim ki, ben istemeden eşim yapması ya da yapmaması gereken şeyleri bilsin. Ne kızı görünce yolunu değiştirsin, ne ardından kötü konuşsun, ne de can ciğer kuzu sarması olsun. Herşeyin bir dozu var. Şükür ki dünyadaki en dengeli ve ahlaklı erkeklerden birine sahibim. Yani git görüş desem, biliyorum ki, o zamanını benimle geçirmeyi tercih eder. :asigim: (Evet çok pis aşığım. Hihi)

evet arkasından ağır konuşmasıda beni bir o kadar rahatsız eder.çok haklısınız.

vay be, ben cokmu iyimserim ....... insan esine guvenmezmi ??
istermiyim? elbette hayir.
ama selamlasmasina kizarmiyim, hayir.

VALLA HANIMLAR, ONEMSIZ GORUPTE KONUSMALARINA GOZ YUMMAYIN, MASUMANE OLSA DAHI....BIDE BAKARSINIZ HATUN HESAP SORMAYA BASLAMIS...(hayrete dusersiniz,ne curet diye)

Back
X