Eşinizin gece kaça kadar dışarıda kalmasına tamamsınız ?

Kişilerin yapılarına evlilik dinamiklerine göre değişir bu durum ama ben şahsi fikrimce doğru bulmuyorum ve normalleştirilirse eğer devamı da gelir

Benim babam takıntılıydı akşam yemeğinde bütün aile bir arada olmalı konusunda. Sonra ablam işe başladı, ben dershaneye başladım dersler 10’a kadar sürüyordu. Bir iki söylendi, biraz kızdı ama sonra hayatın akışına uygun bir istek olmadığını farkedip kabullendi.

Akşam ezanında evde ol demek benden başka sosyal hayatın olmasın demek bence. Akşamın beş buçuğuna kadar çalışan insanlarız, hafta sonları zaten birlikte program yapılıyor. Hafta içi işten sonra arkadaşlarımla bir yemek giyemeyecek bir kahve içemeyeceksem yerim ben öyle evliliği.

Ben çok medeni bi insan değilim ya maksimum 11'e kadar o da zırt pırt değil. Ama bizde karşılıklıdır o çıkarsa ben de çıkarım

eşimin geldigi saate pek karışmam da, güvenlik yoksa gece on ikide de yok zaten ha on iki ha üç ne fark eder

Eşim arada isterse sabaha kadar kalsın sorun yapmam. Ama evin güvenlik sorunu varsa ben korkuyorsam kusura bakmayacak, benimle vakit geçirmek zorunda.

Yani yetişkin bir insana sadece gündüz arkadaşlarınla görüş, akşam ezanından sonra evden çıkamazsın demek bana acayip geldi. Çok tuhaf. Çok saçma. Bazen bir ay akşam ezanından sonra denk gelir oturur ailecek yersin ama bazen de arkadaşınla olmak istersin şöyle bir akşam serininde takılmak istersin. Hadi geceyarısı denmesini bir derece anlarım da akşam ezanı çok büyük baskı hissettirir insana. Ben lisede bile akşam ezanını takip etmezdim.

Abartiyor gibisiniz ayda yılda oluyor sorun etmen anlamsız

İmzamı atarım bu yoruma.

Eşim de arkadaşlarıyla çok vakit geçirir hepsini de tanıyorum takıldıkları cafeyi de biliyorum . 5 yıldır evliyiz 4 yuldır evden çalışıyor sürekli evde diye müsade ediyorum çıkmasına da . Ama sınırım 00.00 . 3 lere kadar sürdüğü hiç olmadı olsaydı rahatsız olurdum tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…