- 10 Haziran 2017
- 815
- 1.235
- 113
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
Çünkü genelde yakın bir yerde yemek yeyip dönerdi. Uzak bir lokasyona gitmiş. Hem gidip hem de haber vermemesine bozuldum. Ki ben uyuyamam yalnızken. Buna rağmen bu benim sorunum deyip gece geç gelemelerine sorun etmiyordum.bana saçma geliyor evlendiysen bi sorumluluk sahibi olduğunun farkına varmalısın
ayda yılda bir olmasıyla her hafta olması arasında fark yok
evde karısı yalnız olan adamın gece 3lere kadar dışarıda ne işi var ?
sabahlara kadar eve gelmemeli bi plan yapacaksa o zaman bana önceden söylesin ben de gidip bi arkadaşımda kalmak isteyebilirim sonuçta
eşinin yerinde olsam sorduğum halde tamam demesine rağmen surat yapılmasından çok rahatsız olurdum
hani surat edeceksen niye tamam dedin sorduğunda ?
Ayda 1 bu şekilde geç gelmeleri olur. Ama daha önce dairede yaşıyorduk kapımı kilitliyordum kafam rahat yatıyordum 2-2:30 gibi geliyordu.Kırk yılın başıysa sorun yok bence, arada sırada gezmek kafa dağıtmak da gaerekiyor 7/24 dip dibe olmak da sağlıklı değil. Yalnız yaşadığınız yere takıldım, madme müstakil ev edindiniz güvenlik her şeyden önce 1. konu olmalı, mobilyadan taşınmadan her şeyden önce güvenlik işini halletmelisiniz. Vakit geçirmeden hemen yarın güvenlik şirketini arayın. Bakabilirim diyorsanız da bir de büyük ırk köpek edinin derim.
Meselemiz güven değil. 10 da da yapar yapacak olan. Ben darlayan biri de hiç olmadım zaten. Sadece korkmama rağmen böyle yapması canımı sıktı. Yoksa ertesi gün yine çıksın 12 de dönsün konu bu değilhiç saate takılmıyorum nasılsa yapacak ise şerefsizlik gündüzde yapar
o da bana karışmaz ama zaten ben gece insanı değilim
eşimde zaten vardiyalı çalışıyor geceleri olmuyor ben alıştım
Bence bağımsızlığınızın üzerinde çalışmalısınız. Bu ne böyle yalnız kalamam korkarım, aman yalnız uyuyamam.... Koskoca kadın mı çocuk mu belli değil.Çünkü genelde yakın bir yerde yemek yeyip dönerdi. Uzak bir lokasyona gitmiş. Hem gidip hem de haber vermemesine bozuldum. Ki ben uyuyamam yalnızken. Buna rağmen bu benim sorunum deyip gece geç gelemelerine sorun etmiyordum.
Benim de gece 3te eve dönmeme tamam diyecek biri değil yalnız. Mesela bu da asabımı bozuyor. İkimizde sosyaliz arkadaş çevremiz var ama ben 3te gelsem o surat yapmaktan ötesini yapar ve kavga eder benimle. Bu konuda sorun görmüyor ama benim yapmamı sorun ediyor.Evde tek korkuyorsanız önlem almalısınız. Evlendin artık şu saatte gelmelisin gelmezsen al sana surat davranışını doğru bulmuyorum. Eşim istediği saatte gelir bu saate takılmayı anlamsız buluyorum ben. Ben de geç gelebilirim sorun etmeyiz. Evliyiz diye sosyal ortamlarımızdan izole olmamalıyız. Bir de nadir olan bir şeymiş keyif aldığı bir günün sonunda kapıyı muşmula suratla açınca ayyy aşkım özr dilrm bi daha olmaz diyen erkek de hiç görmedim. Korkmanızı anlayışla karşılıyorum ama çözümü tamam git dediğiniz eşinizin hemen gelmemesi korkunuzu artırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?